KUCHARZ ZESPOŁU Żukowo oferta pracy Restauracja Gryf Stanisław Sypion
Stanowisko: KUCHARZ ZESPOŁU
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw,nadzór nad jakością zamówionej żywności,dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni,dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni,nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych,dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
Data publikacji: 2020-02-05
Lokalizacja: Żukowo (pomorskie)
Pracodawca: Restauracja Gryf Stanisław Sypion
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GDAŃSKA 39, 83-330 Żukowo, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw,nadzór nad jakością zamówionej żywności,dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni,dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni,nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych,dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZESPOŁU
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żukowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żukowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 22.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
bardzo dobra organizacja pracy, samodzielność, sumienność, dokładność, zaangażowanie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
opanowanie, odpormność na stres, miłe usposobienie
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Restauracja Gryf Stanisław Sypion
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
GDAŃSKA 39, 83-330 Żukowo, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: pon - pt, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Żukowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żukowo
Ulica pracodawcy: GDAŃSKA
Numer budynku pracodawcy: 39
Profil działalności pracodawcy: Restauracja - organizowanie imprez, spotkań itp.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.02.2020
Data dodania oferty pracy: 05.02.2020
Oferta pracy ważna do: 25.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?87be08d6e7f65edb8e2933510a961722
Podobne oferty pracy
Kucharz-sprzedawca
PPH MARCEL S.C. M.A. RAKIETA - 2018-07-06 - Namysłów (opolskie)
przygotowanie menu z kuchni ukraińskiej
"HAMER" Tomasz Hamerszmit - 2019-01-14 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków.
Przedsiębiorstwo AWIX OIL Kończalski Andrzej - 2018-07-09 - Kończyce (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2018-06-26 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Okuninka (lubelskie)
przygotowywanie śniadań dla gości hotelu,
S.C. BEATA ZDEBEL, ARKADIUSZ ZDEBEL - 2016-03-31 - Piekary Śląskie (śląskie)
jw
HGC GRETNA INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Wioska Indiańska - 2017-01-13 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
utrzymanie czystości i porządku w zakładzie produkcyjnym
kontakt przez OHP - 2017-07-05 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg. receptur kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Łódź (łódzkie)
wykonywanie potraw regionalnej kuchni chińskiej według oryginalnych receptur w języku chińskim
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę. - Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-09 - Katowice (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Wałdowo Szlacheckie (kujawsko-pomorskie)
montaż i demontaż instalacji sanitarnych, zaworłów, wodno-kanalizacyjnych, centralnego ogrzewania itp
kontakt przez PUP - 2015-11-02 - Ślesin (kujawsko-pomorskie)
sortowanie złomu
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Giednia (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ofertą firmy, dbałość o czystość i porządek na stanowisku
Grano Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Leszno (wielkopolskie)
Zgodnie z załączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków garmażeryjnych, mącznych, zup oraz dań fit.
NOWA PIEKARNIA Z ŁUKOWA SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-22 - Łuków (lubelskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków typu fast food.Praca co drugi dzień w godzinach 9:00-22:00.
Kawiarnia "Maleńka" s.c. Dorota Wachna, Tomasz Przyborowski - 2018-04-05 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wypiek pizzy
SYLWIA DAMPS PIZZERIA KAWIARNIA RESTAURACJA "GIGANT" - 2016-03-29 - Sztum (pomorskie)
przygotowywanie potraw
FHU M.KONIECZNY NOWOGARD - 2016-03-22 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
montaż, instalacja i naprawa instalacji wodociągowej i kanalizacyjnej
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, mycie naczyń i sprzętu kuchennego, porcjowanie posiłków wedug jadłospisu, wydawanie posiłków mieszkańcom DPS
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ JORDANOWO - 2019-08-16 - Jordanowo (lubuskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
Klub Rybny Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie oraz prezentacja potraw, zestawów menu i bufetów zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami.Dbałość o jakość przyrządzonych potraw.Przygotowanie imprez bankietowych.
Hotel Niedźwiadek Sp. z o.o. - 2016-03-15 - Wąglikowice (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Biecz (małopolskie)
gotowanie na kuchni w szkole plus zlecone usługi
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2016-12-28 - Wola Krzysztoporska (łódzkie)