KUCHARZ Zemborzyce Dolne oferta pracy Strugalska Bożena Zajazd Kmicic, Redstar
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 600 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw i gotowanie. Współpraca z zespołem istniejącym na kuchni.
Data publikacji: 2020-01-21
Lokalizacja: Zemborzyce Dolne (lubelskie)
Pracodawca: Strugalska Bożena Zajazd Kmicic, Redstar
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:20-492 Zemborzyce Dolne 62, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie potraw i gotowanie. Współpraca z zespołem istniejącym na kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zemborzyce Dolne
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Konopnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejętność przygotowywania posiłków.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Strugalska Bożena Zajazd Kmicic, Redstar
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
20-492 Zemborzyce Dolne 62, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Preferowany kontakt telefoniczny, e-mail oraz cv.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Konopnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zemborzyce Dolne
Numer budynku pracodawcy: 62
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.01.2020
Oferta pracy ważna do: 20.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 21.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a4e76a9a5dcea28589e7a78a1044233d
Podobne oferty pracy
Planowanie oraz nadzór nad pracą w kuchnii, przygotowywanie posiłków.
"MIGBUD" Brzuś Waldemar - 2017-06-22 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
Planowanie produkcji, dbanie o asortyment, sporządzanie listy zapotrzebowań, odbieranie zamówień, ocenianie potraw, pobieranie próbek, kreowanie oferty posiłków, udoskanalanie menu, nadzorowanie wydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw, wszelkie czynności związane z przygotowaniem posiłków.Dyspozycyjność 11-19
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie zamówień, prace porządkowe
kontakt przez OHP - 2016-04-06 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa śniadań, przygotowywanie i wydawanie śniadań
HLT FILIP WÓJCIKIEWICZ O ASTOR SPORTHOTEL - 2016-08-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Pomoc w zakresie obsługi sekretariatu-podział korespondencji, prowadzenie rejestrów, obsługa urządzeń biurowych.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Kcynia (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, PRACE W SZPITALNEJ KUCHNI (SZPITALE UL. ARKOŃSKA I UL. UNII LUBELSKIEJ)WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA 1 ROKPRACA WG GRAFIKU 6-14 NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE 502961492
FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub doświadczenie jako kucharz.
ARTMI SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-09-06 - Krotoszyn (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, ZNAJOMOŚĆ ZASAD HACCP, KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, PRACA W GODZINACH 06.30-14.30 LUB 07.00-15.00, MIEJSCE PRACY SZPITAL SPSK 2, UL. POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH SZCZECIN, KONTAKT OSOBISTY Z PRACODAWCĄ UL. MIESZKA I 73 C.H.MOLO II PIĘTRO
SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca w zawodzie kucharza.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Rząska (małopolskie)
jw.
SKLEP FAMILIJNY S.C.JASKÓŁKOWSKI ANDRZEJ,KALINOWSKI JAN - 2017-11-09 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów chińskich, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wyszukiwanie dostawców i odbiorców w Chinach i Polsce, nadzór, sprzedaż, raporty, monitorowanie
DOBRA MODA SP.Z O.O. - 2019-04-09 - Choszczno (zachodniopomorskie)
przygotowanie ciasta, dbanie o porządek, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie dodatków do gotowania - sosów, sałatek
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Zgłobice (małopolskie)
Planowanie żywienia i realizacja
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2016-12-09 - Ruda Śląska (śląskie)
- przygotowanie posiłków a’la carte według receptury, - dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, - racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, - obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych. Godziny pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-02-22 - Zajączkowo (pomorskie)
gotowanie i organizacja pracy w kuchniGodziny pracy: 8-16
STER GASTRONOMIA TERESA SZYDŁOWICZ - 2019-05-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
utrzymanie kuchni w czystości, gotowanie, zbieranie, wydawanie posiłków, przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Frombork (warmińsko-mazurskie)
rejestracja oraz kompleksowa obsługa klienta/pacjentaudzielanie informacji o zakresie i możliwościach wykonywania usługpomoc w przyjmownaiu rozliczeń płatnościobsługa systemu informatycznego - wprowadzanie danychzapewnienie sprawnego przepływu informacji i dokumentównadawanie i przyjmowanie korespondencji oraz przesyłek kurierskich
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Czynności magazynowe, pakowanie, segregowanie, załadunek, wyładunek.
kontakt przez PUP - 2019-10-28 - Bronisze (mazowieckie)
Kucharz*
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Solina (podkarpackie)
- przygotowywanie dań kuchni arabskiej tj. tajin, lablabi, milouhia, falafele, kuskus z baraniną- praca w godz. 10:00 - 18:00 / 14:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Łódź (łódzkie)
Zgodny z wykonywanym stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-05-31 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie ciągników, maszyn rolniczych i kombajnów do pracy; obsługa kombajnu do zbioru grochu zielonego; doczepianie maszyn, regulowanie i naprawa maszyn, dbałość o nalezyty stan maszyn i urządzeń;
kontakt przez PUP - 2019-11-06 - Dzielna (śląskie)
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, indyjskiej, tureckiej; - porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów; gastronomiczny rozbiór mięsa;- obsługa piecA konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grillu Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech FormUmowa zlecenie na okres 40 h/tydz.
kontakt przez PUP - 2019-02-28 - Łódź (łódzkie)
praca na kuchni
Firma Handlowo Usługowo Produkcyjna WOJTEK - 2016-01-05 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Typowe prace dla kucharza
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-12-14 - Niemcy (Niemcy)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw wg przepisów w języku wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-06-05 - Ząbki (mazowieckie)