KUCHARZ Zdu艅ska Wola oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: program stazu
Data publikacji: 2017-07-19
Lokalizacja: Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zdu艅ska Wola, powiat: zdu艅skowolski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: program stazu
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zdu艅ska Wola
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zdu艅skowolski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 4
Data rozpocz臋cia pracy: 27.07.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.11.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: POWER
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zdu艅skiej Woli
Adres pracodawcy:
Getta 呕ydowskiego 4, 98-220 Zdu艅ska Wola, powiat: zdu艅skowolski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: zdu艅skowolski
Gmina pracodawcy: Zdu艅ska Wola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zdu艅ska Wola
Ulica pracodawcy: Getta 呕ydowskiego
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zdu艅skiej Woli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.07.2017
Data dodania oferty pracy: 17.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 24.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.07.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem.
TOP TEN SP. Z O.O. - 2017-05-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Baboszewo (mazowieckie)
Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw w kuchni dietetycznej, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, obs艂ugiwanie sie maszynami i urz膮dzeniami przy przygowowywaniu potraw, praca w godz 8-16/11-19
DIETETYCZNI CATERING, PORADNIA Aleksandra Fuk - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne do艣wiadczenie w 偶ywieniu zbiorowym; znajomo艣膰 HACCP; ksi膮偶eczka sanepidowska; umiej臋tno艣膰 pracy w zespole; Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami; w艂a艣ciwe wydawanie i rozdzia艂 gotowych potraw zgodnie ze stanem 偶ywienia; utrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-04 - Gliwice (艣l膮skie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowo -Produkcyjne " Duet " Jolanta Kucharska i Henryk Kaszuba Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-24 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 w restauracji
"RESTAURACJA SZAFIR" Renata Pawlik - 2017-06-27 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Nauczyciel przedmiot贸w zawodowych mechanicznych (w tym mechanicznych samochodowych)
Zesp贸艂 Szk贸艂 Zawodowych im. Marii Sk艂odowskiej-Curie w P艂ocku - 2017-05-15 - P艂ock (mazowieckie)
Wymagane min. wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie oraz za艣wiadczenie o niekaralno艣ci. Mile widziane do艣wiadczenie oraz znajomo艣膰 j臋zyk贸w obcych. Charakterystyka pracy: obs艂uga klient贸w, kupno, sprzeda偶 waluty obcej, sporz膮dzanie raport贸w kasowych, obserwacja rynku finansowego, aktualziacja kurs贸w na stronach internetowych, realizacja wymiany walut r贸wnie偶 przez rachunki bankowe. R贸wnowa偶ny czas pracy. Wynagrodzenie w zale偶no艣ci od do艣wiadczenia od 2 250 do 3 500 + premia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny lub e-mailowy: praca.kantor.rybnik (at) maax.pl
S艁AWOMIR MAJCHRZAK - 2019-03-01 - Rybnik (艣l膮skie)
Czynno艣ci zwi膮zane z obr贸bk膮 wst臋pn膮 i termiczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w oraz w艂a艣ciwie zabezpieczenie surowc贸w, p贸艂fabrykat贸w oraz wyrob贸w gotowych.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 -pizzy, da艅 obiadowych . Dbanie o sprz臋t w miejscu pracy, obs艂uga klienta.
VERONA TERESA MO艢CICKA - 2018-02-28 - 艁apy (podlaskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-01-10 - Police (zachodniopomorskie)
wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣ci kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Lublin (lubelskie)
-Znajomo艣膰 obowi膮zuj膮cych instrukcji i przepis贸w dotycz膮cych powierzonego odcinka,pracy oraz umiej臋tno艣膰 praktycznego ich stosowania,-Organizowanie pracy w spos贸b zapewniaj膮cy prawid艂owa i terminowa realizacj臋 zada艅,-Przestrzeganie przepis贸w w zakresie bhp i ppo偶 oraz sanitarnych okre艣lonych w stosowanych regulaminach i instrukcjach,-Przestrzeganie dyscypliny pracy,-zachowanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy,-Zabezpieczenie mienia przedsi臋biorstwa przed zniszczeniem i kradzie偶膮,-Dba艂o艣膰 o nale偶yty stan techniczny.zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, umiej臋tno艣ci: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wg. oryginalnych receptur; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na w/w stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur, kontrola jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i produkt贸w, kontrola stan贸w magazynowych.
Andoria Beata Kopras - 2016-06-28 - Gda艅sk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Ochrona mienia.
SKAREM Sp. z o.o. - Z.P.CH. - 2016-11-24 - Ropczyce (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w Zak艂adu Opieku艅czo-Leczniczego, kierowanie prac膮 podleg艂ych pracownik贸w. Mile widziane osoby niepe艂nosprawne.
FEL-MED Specjalistyczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej sp. z o.o. - 2018-12-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchnia polska, sl膮ska, chi艅ska, praca w godz.10-18, 14-22
POD LASEM Restauracja Franciszek Polok - 2016-03-11 - Borki (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IZABELLA SP. ZO.O. - 2016-11-30 - Pu艂awy (lubelskie)
us艂ugi fryzjerskie
Magdalena Krzemie艅 SALON FRYZJERSKI "MAGDA" - 2017-05-12 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
KUCHARZ
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2018-04-11 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
obs艂uga piec贸w c.o. (godziny pracy: 7:00-19:00, 19:00-7:00)
Sp贸艂dzielnia Mieszkaniowa "OAZA" - 2018-10-01 - Kostom艂oty (lubelskie)
j.w
Smyk International Sp. z o. o. - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
x
GALERIA SMAK脫W Piotr Sulima - 2018-11-22 - Bia艂ystok (podlaskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 kuchni Polskiej
OMEGA DELI RUDOLPH OLYMPIO - 2019-03-20 - Kwidzyn (pomorskie)