KUCHARZ Zawiercie oferta pracy HARMONIC VENTURES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie potraw i napojów- porcjowanie i dekorowanie wydawanych potraw- posługiwanie się urządzeniami przy wykonywaniu potraw- zabezpieczenie surowców przed zepsuciem (posiłki typu fast food - pracodawca zapewnia przeszkolenie). Praca na dwie zmiany w godz. 11.00-23.00
Data publikacji: 2019-10-08
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: HARMONIC VENTURES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 Maja 31, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowanie potraw i napojów- porcjowanie i dekorowanie wydawanych potraw- posługiwanie się urządzeniami przy wykonywaniu potraw- zabezpieczenie surowców przed zepsuciem (posiłki typu fast food - pracodawca zapewnia przeszkolenie). Praca na dwie zmiany w godz. 11.00-23.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
HARMONIC VENTURES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Jana III Sobieskiego 11/E6, 40-082 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Oferta w ramach doposażenia stanowiska pracy (POWER lub RPO).Kontakt z pracodawcą w godz. 08.00-16.00 po wcześniejszej weryfikacji i wydaniu karty rozmowy kwalifikacyjnej przez doradcę klienta w PUP. Na rozmowę z pracodawcą należy umawiać się telefonicznie: 698 647 195
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Jana III Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.10.2019
Data dodania oferty pracy: 08.10.2019
Oferta pracy ważna do: 29.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?94bd2e5ad8817d9cd64f7c9dde16c9cc
Podobne oferty pracy
praca od czwartku do soboty, inne dni w zależności od okoliczności
TABOR TOMASZ - 2019-02-04 - Żory (śląskie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
x
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Banino (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań
KARCZMA SIELSKA ZAGRODA Anna Gilbas-Bronk i Paweł Bronk S.C. - 2018-06-20 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
ZESPÓŁ SZKÓŁ W MROCZNIE - 2017-02-03 - Mroczno (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW;KSIĄŻECZKA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNA WYMAGANA
RZESZÓWDIS SP. Z O.O. - 2017-06-27 - Rzeszów (podkarpackie)
prowadzenie bezawaryjnego procesu produkcji, pakowanie gotowychwyrobów do pudeł kartonowych, układanie pudeł na palecie zbiorczej
"POLIFOLIA" Sp. z o.o. - 2018-10-17 - Poniatowa (lubelskie)
Kucharz
VERSAL EXCLUSIVE Karol Spinda - 2016-09-15 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup szkoleniowych.
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków od surowca, wyliczanie strat, dbanie o prawidłowe stany magazynowe
KIELECKA KUCHNIA KATERINGOWA SP. ZO .O. - 2018-04-13 - Kielce (świętokrzyskie)
wg załacznika do umowy o zorg. stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-05-31 - Michałowice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Mońki (podlaskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej. Umowa zlecenie, nie mniej niż 124 godz./mies.
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kocmyrzów (małopolskie)
Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska bracy pod kątem zasad HACCP, BHP i P. POŻ., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku. Nauka metod utrwalania żywności, chłodzeniem zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem. obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcja, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego. Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp. sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów. Sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np: zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw. praca w godzinach pomiędzy 8 -16.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-13 - Miszewko (pomorskie)
prace remntowe i porzadkowe, znakowanie dróg gminnych, pielęgnacja zaieleni
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Abramów (lubelskie)
przygotowanie posiłków:śniadania, obiady dla grupwymagane doświadczenie zawodowe
P.P.U.H. "ALFAS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-08 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przyrządzanie pizzy.
NIGRO P.P.H.U. - 2016-08-01 - Celestynów (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie dań w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Białystok (podlaskie)
Samodzielne sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej i azjatyckiej bez używania półproduktów, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowiskupracy i po zakończeniu pracy, zamawianie produktów od sprawdzonychwietnamskich firm oferujących importowaną żywność.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wyszków (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 10.00- 22.00
Restauracja NOSTALGIA Danuta Baran - 2017-06-08 - Poganice (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Gdańsk (pomorskie)
wykształcenie średnie zawodowe; umiejętności: znajomość kuchni orientalnej, uprawnienia: aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna; min. 2 letnie doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie dań kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Lublin (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według przepisów kuchni Polskiej i Ukraińskiej w restauracji.
Daan sp. z o.o. - 2019-02-27 - Uniejów (łódzkie)
Przygotowywanie dań dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych
MANOR HOUSE SP. Z O.O. - 2017-02-22 - Chlewiska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)