KUCHARZ-ZASTĘPCA TEAM LEADERA Blizne Łaszczyńskiego oferta pracy FHFC Sp. z o.o. Sp. k.
Stanowisko: KUCHARZ-ZASTĘPCA TEAM LEADERA
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań; utrzymywanie porzadku w miejscu pracy; nadzór nad prawidłowością i jakością żywności.
Data publikacji: 2020-04-23
Lokalizacja: Blizne Łaszczyńskiego (mazowieckie)
Pracodawca: FHFC Sp. z o.o. Sp. k.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Batalionów Chłopskich 112, 05-082 Blizne Łaszczyńskiego, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań; utrzymywanie porzadku w miejscu pracy; nadzór nad prawidłowością i jakością żywności.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca pn.- nd. w godzinach 4-12, 12-20, 20-4
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-ZASTĘPCA TEAM LEADERA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Blizne Łaszczyńskiego
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1432
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stare Babice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2020
Data zakończenia pracy: 14.05.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagana: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: FHFC Sp. z o.o. Sp. k.
danePracodawcy_nip: 7010485250
danePracodawcy_regon: 361567098
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Batalionów Chłopskich 112, 05-082 Blizne Łaszczyńskiego, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
danePracodawcy_kodPowiatu: 1432
Gmina pracodawcy: Stare Babice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Blizne Łaszczyńskiego
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0008651
Ulica pracodawcy: Batalionów Chłopskich
Numer budynku pracodawcy: 112
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|291
Data dodania oferty pracy: 28.04.2020
Oferta pracy ważna do: 14.05.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.04.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.04.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3e9360872a462d85a564d3adc90182bb
Podobne oferty pracy
WG. STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Wołów (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Nysa (opolskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Zabrze (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-01-04 - Słupsk (pomorskie)
Samodzielne stanowisko w kuchni. Sporządzanie posiłków i prowadzenie dokumentacji HACCP. Praca jednozmianowa w godz.: 06:30-14:30. Praca w przedszkolu w Targanicach. Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Zespół Szkół Samorządowych w Targanicach - 2017-10-20 - Targanice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Kontakt z Pracodawcą - osobiście, CV w siedzibie firmy, telefonicznie pod numerem 515 152 351
WYCZAWSKI WŁADYSŁAW - FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HETMAN" - 2016-10-21 - Jarosław (podkarpackie)
- Ręczny załadunek i załadunek kontenerów firm logistycznych
IDEAL WORK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-04-30 - Niemcy (Niemcy)
organizacja pracy biura, dbanie o stałą dostępność towarów w sklepie, zamawianie towarów u dostawców z Wietnamu, negocjowanie warunków handlowych z dostawcami z Wietnamu
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy zgodnie z zamówieniem. Praca w Pizzerii "Bella Vita" w Świdniku.
BELLA VITA Konrad Redmerski - 2019-07-23 - Świdnik (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TURECKICH, ROBIENIE PLACKA TURECKIEGO, WYPIEK PIZZY
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Goleniów (zachodniopomorskie)
wykształcenie zawodowe, staz pracy min. 2 latana w/w stanowisku, sztukowanie brakujących elementów, nakladanie tynków na siatce drucianej i doklejanie elementów, elementy stylizacyjno - dekoracyjne,
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Zielonka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. "CAPRI" PIZZERIA ROBERT TUORA - 2018-01-09 - Myszków (śląskie)
Nadzór nad pracownikami sprzątającymi w szpitalu oraz sprzątanie na wyznaczonych odcinkach pracy. Praca jednozmianowa w godzinach 7-15. Oferta dostępna w sali B, A. Oferta skierowana także dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności. Kontakt z pracodawcą: osobiście lub telefonicznie (609 554 495, 71 327 01 88) z p. Agnieszką Martynowską w godzinach 7:00-15:00.
Niro Sp. z o.o. - 2018-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw (sałatki, zapiekanki, desery, koktaile).
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, 1/2 etatu
DOLCE VITA JOANNA RYCHLEWICZ - 2019-04-15 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharz
SPÓŁDZIELNIA GASTRONOMICZNA W BYDGOSZCZY - 2015-12-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), przygotowywanie potraw, napojów i deserów kuchni indyjskiej/nepalskiej/banglijskiej, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-06-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
P.H.U. NEDS Ewelina Skwiercz - 2016-05-23 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Gębice (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w Bistro (kanapki, itp.)
LUCYNA KUBISZEWSKA FIRMA HANDLOWA "LUKA" - 2016-03-08 - Kraków (małopolskie)
wykonywanie instalacji elekrtrycznych
PPHU ELBAS Andrzej Słodkowski - 2016-11-22 - Świdnica (dolnośląskie)
grilowanie burgerów, sałatki, kurczaki, przygotowanie produkcji, proste i szybkie szkolenie nowego pracownika, zatrudnienie na umowę zlecenie 1 m-c (okres prbóny), następnie umowa o pracę oraz wzrost wynagrodzenia.
Usługi Gastronomiczno-Cateringowe Marcin Pasiński - 2019-07-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Cieszanów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami HACCP; przyjmowanie towaru; dbanie o przestrzeganie przepisów BHP; przedstawianie serwowanych potraw gościom.Miejsce pracy: Restauracja Hotelu Campanile Wrocław, ul. Jagiełły 7
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Prace w kuchni restauracji
SUSHI SERVICE Waldemar Oscheja - 2019-08-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)