KUCHARZ Zaścianki oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia domowa
Data publikacji: 2020-08-04
Lokalizacja: Zaścianki (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szosa Baranowicka 72a, 15-521 Zaścianki, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kuchnia domowa
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaścianki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 20
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: białostocki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2002
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Supraśl
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska
danePracodawcy_nip: 5461080844
danePracodawcy_regon: 200382047
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Szosa Baranowicka 72a, 15-521 Zaścianki, powiat: białostocki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 20
Powiat pracodawcy: białostocki
danePracodawcy_kodPowiatu: 2002
Gmina pracodawcy: Supraśl
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zaścianki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0041766
Ulica pracodawcy: Szosa Baranowicka
Numer budynku pracodawcy: 72a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 04.08.2020
Oferta pracy ważna do: 04.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?57e3b2ec92c98967567002f03d21a570
Podobne oferty pracy
przygotowywanie , podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni bengalskiej i dbanie o higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-10-24 - Sochaczew (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Bajdy (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów, nadzorowanie pracy w kuchni, nadzór na jakością posiłków.
Szkoła Podstawowa Nr 59 w Gdańsku - 2018-07-11 - Gdańsk (pomorskie)
uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla osób bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowiązków: obróbka wstępna, gotowanie dań obiadowych, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw według karty dań
ZDROWSZA DIETA KAROL ŁASOCHA - 2018-10-11 - Zamość (lubelskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Wielkie Rychnowo (kujawsko-pomorskie)
organizacja przyjęć i wydawania towaru
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Kluczbork (opolskie)
Wymagane wykrztałcenie -zawodowe- kucharz, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie. Charakterystyka pracy: Przygotowanie zleconych asortymentów diet, porcjowanie żywności, rozdział żywności na oddziały, prowadzenie rejestrów do procedur HACCP i inne prace zlecone przez kierownika działu. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą drogą e-mailową agata.hadrawa (at) psychiatria.com
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2020-07-03 - Rybnik (śląskie)
sporządzanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej ( tj.czeburaki, bliny, soljanka), opracowanie menu, przygotowywanie listy zakupów
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Białystok (podlaskie)
staż - zapoznanie się z regulaminem pracy, przepisami bhp i ppoż, z organizacja pracy, wyposażeniem technicznym zakładu i asortymentem oferowanych produktów i usług kulinarnych, z obowiazujacą dokumentacją rozliczeniową z pobranego towaru i wyrobów gotowych, poznanie wlaściwej organizacji zaopatrZenia towarowego oraz sposobów przechowywania, magazynowania, zamrażania i rozmrazania towarów i produktów, produkcja dań gorących, zup, wywarów , sosów, zapoznanie się z właściwa obróbką mięs oraz sposobami obróbki termicznej warzyw i owoców, produkcja dan garmażeryjnych i różnych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrobów cukierniczych, ciast i deserów, sporzadzanie karty menu, opracowanie jadłospisu imprez okolicznościowych wg zamówienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilościowe imprezy okolicznościowej zgodnie z jadłospisem, nadzór nad jakościa i iloscią produkcji, opracowanie własnego przepisu kilinarnego, własciwa organizacja pracy na zmywalni naczyń kuchennych i stołowych, utrzymanie właściwego stanu sanitarnego pomieszczeń kuchennych i zAPLECZA MAGAZYNOWEGO, STALY NADZÓR NAD HIGIENĄ OSOBISTĄ I ODZIEŻĄ ROBOCZĄ. Na stanowisku wymagane badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przygodzice (wielkopolskie)
kuchnia azjatycka
S.W.A. SKY HIGH KEBAB U AHMEDA SALEEM MUHAMMAD - 2018-09-11 - Sierpc (mazowieckie)
Produkcja i sprzedaż dań, utrzymanie czystości, obsługa kasy
Gminna Spółdzielnia "SCh" Skalbmierz - 2018-09-10 - Skalbmierz (świętokrzyskie)
Kucharz śniadaniowy - przygotowywanie śniadań Praca na jedną zmianę 06:00 do 14:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas określony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
- Obsługa baru w klubie muzycznym Capitol w Katowicach, ul. Mariacka 31.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 18:00-02:00 + soboty. Wymagania: wykształcenie bez znaczenia. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (501-425-840) w godzinach: 10:00-19:00.
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2018-06-29 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2018-04-05 - Żory (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wyształcenie średnie zawodowe kierunkowe(gastronomiczne), doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętności: regionalne potrawy ukraińskie,kuchnia myśliwska. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół, warzyw i innych produktów stosowanych w kuchni, obsługa zaawansowanego technologicznie sprzętu kuchennego, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Lublin (lubelskie)
praca w kuchni
DWOREK SOPLE k. Małdyt - 2016-04-15 - Sople (warmińsko-mazurskie)
prace w lesie przy pozyskiwaniu i ścince drzew/mozliwość pracy w delegacji
PROGLOBAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-06 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dań, wydawanie
"ZAMKOWA" SPÓŁKA CYWILNA - 2017-06-21 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie dań. Dbanie o czystość.
P.H.U. "A & I" DRINK - BAR "LA MIRAGE" IZABELA MAJEWSKA - 2019-01-21 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiednią estetykę potraw.Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy.Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych.Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
OSPS PAWEŁ OSTOLSKI - 2019-11-08 - Karpacz (dolnośląskie)
obróbka cieplna przygotowywanych potraw i produktów zgodnie z recepturą; dbałość o jakość i estetyką potraw; opracowywanie menu; nadzór nad pracownikami i przebiegim pracy
E.J.P. HOTELE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-10-09 - Trzemeszno (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Kościelisko (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-05-07 - Kruszyn (dolnośląskie)
praca w restauracji
Firma Handlowa "MIRO" - 2015-12-22 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w barze
P.P.H-U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Kałamarz - 2016-05-02 - Rogóżno (podkarpackie)