KUCHARZ Zamość oferta pracy Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 250 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Wykonywanie dań w restauracji
Data publikacji: 2019-01-28
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Solny 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Wykonywanie dań w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.02.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: nie wymagane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: chęć do pracy, doświadczenie w pracy w kuchni.
Nazwa pracodawcy:
Aleje Smaku s.c. Łukasz Cholewiński Andrzej Cholewiński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Rynek Solny 1, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV składać w restauracji
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Rynek Solny
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.01.2019
Oferta pracy ważna do: 27.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków i dań kuchni polskiej i ukraińskiej.
Restauracja "Planeta" - 2017-12-13 - Mielec (podkarpackie)
-przygotowanie dań kuchni ciepłej i zimnej zgodnie z recepturą,-dbanie o prawidłowe magazynowanie żywnośći,-dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
AP Spółka z o.o. - 2017-07-31 - Bielawa (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Ziębice (dolnośląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Puławy (lubelskie)
Pomoc przy przygotowywaniu potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Końskie (świętokrzyskie)
Sporządzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety). Praca na cały etat lub pół etatu, od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-19. Praca na dwie zmiany.
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-03-23 - Brwinów (mazowieckie)
Zarządzanie personelem, organizacja imprez okolicznościowych, nadzór nad imprezami, rekrutacja pracowników
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Ruda Śląska (śląskie)
Praca z elementami zastępcy szefa kuchni, gotowanie na żywo, przygotowywanie dań po przyjęciu zamówienia typu room serwis (dla gości rosyjsko lub angielskojęzycznych), dostawa towarów na kuchnię samochodem dostawczzym - kilka razy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Restauracja bufetowa. Przygotowywanie posiłków tematycznych- posiłków kuchni ukraińskiej wg oryginalnych przepisów.Godz. pracy: 7-15, 10-18.
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Łódź (łódzkie)
Cięcie sadu, zbiór i sortowanie owoców, sadzenie i wiązanie drzewek, stawianie rusztowań, rozkładanie nawodnienia, formowanie drzew, szczepienie, przygotowanie gleby do uprawy, nawożenie
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Wilczogóra (mazowieckie)
Przyjmowanie i wydawanie materiałów, kierowanie wózkiem widłowym - branża budowlana. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-15:30.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCJI HANDLU I USŁUG "AMED - BUD" Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Kraków (małopolskie)
- przygotowanie zmiany dziennej,- wydawanie śniadań,- przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek,- dbałość o czystość stanowiska pracy
PODGRODZIE KACZMAREK I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-19 - Przydatki Gołaszewskie (kujawsko-pomorskie)
budowa domów drewnianych
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE KRZYCHU KRZYSZTOF TRUNOWICZ - 2016-06-20 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie pokryć dachowych, rozbiórka dachów, izolacja dachów.
FIRMA MAR-POL - LITKOWIEC MARCIN - 2016-05-12 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
PHU MIKA S.C. Michał Udziela, Leszek Papież - 2016-12-08 - Kowalów (lubuskie)
Ślusarz
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Wola Rzędzińska (małopolskie)
Estetyka podań potraw, samodzielność na stanowisku, umiejętność współpracy w zespole.Praca na umowę o pracę w godzinach 7-15, 7-19 w Ustroniu Morskim, praca w weekendy.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2017-11-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Praca na stnowisku kucharza - przygotowywanie mięsa.
PRODUKCJA, USŁUGI, HANDEL HURTOWY I DATALICZNY Jan Kuś - 2018-01-12 - Brzeziny (łódzkie)
przyrządzanie potraw według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
KANG KAI SP.ZO.O. - 2018-11-02 - Magdalenka (mazowieckie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Chludowo (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem indyjskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw oraz półproduktów, wydawanie posiłków, przygotowywanie menu tygoniowego, okresowego, przyjmowanie dostaw, kontrola magazynu, dbałość o czystość na stanowisku pracy, praca w godz.07:00-15:00/13:00-21:00
Kaja Sobczyk - 2018-03-24 - Opole (opolskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczenia
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Branża gastronomiczna.- przygotowywanie potraw kuchni regionalnej - arabskiej wg oryginalnych przepisów- właściwy dobór przypraw i składnikówPraca w przedziale czasowy: 6.00-14.00; 14.00-22.00.
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-02-16 - Zgierz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków na miejscu i na wynos
Firma Handlowo - Usługowa "MIXLINE" Maciej Świstek - 2015-12-14 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowanie pizzy, sałatek. Praca w godz: 12-20
MAESTRO PIZZA&PANNINI ADRIANA MAGDZIARZ - 2018-04-09 - Opole (opolskie)
przygotowywyanie produktów, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czytości na stanowisku pracy
AmRest Sp. z o.o. - 2016-03-29 - Leszno (wielkopolskie)
Prace w magazynie, obsługa komputera, dostawa towarów
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Chorzów (śląskie)