KUCHARZ Zamość oferta pracy CENTRALKA Paweł Jakubczak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według karty dań
Data publikacji: 2020-07-28
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: CENTRALKA Paweł Jakubczak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bazyliańska 19, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw według karty dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0664
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza.
Nazwa pracodawcy: CENTRALKA Paweł Jakubczak
danePracodawcy_nip: 9222497230
danePracodawcy_regon: 060493639
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Bazyliańska 19, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: m. Zamość
danePracodawcy_kodPowiatu: 0664
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zamość
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987510
Ulica pracodawcy: Bazyliańska
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 28.07.2020
Oferta pracy ważna do: 27.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?361a84e1c9869ce42e711c08bf760669
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłku.
Z.N.K.S. HOTEL "Magnolia" Janusz Bugajski w Zgórsku - 2017-03-28 - Sitkówka (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
Sobolewski & Kuligowski s.c. - 2016-08-23 - Leszno (wielkopolskie)
-gotowanie-przygotowywanie pizzy oraz dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Gdynia (pomorskie)
WYKONYWANIE ELEMENTÓW WYPOSAŻENIA POJAZDÓW SAMOCHODOWYCH LUB ICH CZĘŚCI, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI,URZĄDZENIAMI NIEZBĘDNYMI W PROCESIE PRODUKCJI ( WKRĘTKI, LUTOWNICE, ITP.) LUB OBSŁUGA MASZYN BĘDĄCYCH ELEMENTEM PROCESU PRODUKCJI. WERYFIKACJA I OBRÓBKA MANUALNA WYTWORZONYCH ELEMENTÓW LUB ICH CZĘŚCI.
kontakt przez PUP - 2020-10-08 - Kęty (małopolskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, deserów, utrzymywanie porządku na kuchni, przygotowywanie menu, przygotowywanie zamówień produktów potrzebnych do przygotowywania posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Prace dydaktyczne i wychowawcze z dziećmi oddziału przedszkolnego.
Niepubliczne Przedszkole Terapeutyczne dla Dzieci Autystycznych "Niebieska Kraina" s.c. - 2020-09-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań restauracyjnych oraz obsługa żywienia zbiorowego.
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe "KINGA" - 2015-11-18 - Ustka (pomorskie)
Układanie płytek. Oferta dla osób do 30 r. ż. w ramach refundacji kosztów zatrudnienia bezrobotnego do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Łańcut.
"ROBGLAZ" ROBERT DECOWSKI USŁUGI REMONTOWO- WYKOŃCZENIOWE W ŻOŁYNI - 2019-09-23 - Żołynia (podkarpackie)
- praca pod nadzorem szefa kuchni: przygotowywanie posiłków (porcjowanie, gotowanie zup, wywarów, surówek, pieczenie ciast); - samodzielna organizacja pracy na stanowisku, znajomość urządzeń, maszyn, sprzętu i narzędzi pracy, przepisów sanitarno- epidemiologicznych i bhp.,- dostosowywanie pracy do księgi HACCAP,- przestrzeganie przepisów prawa dotyczących wykonywanych zadań zawodowych
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Gorlice (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Jasło (podkarpackie)
praca w małej gastronomii, przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Orzesze (śląskie)
przygotowywanie dań
ALARM STUDIO MARIUSZ PIECHOTA - 2016-06-29 - Rudna (dolnośląskie)
https://nabory.kprm.gov.pl/mazowieckie/piaseczno/starszy-referent,37045
Komenda Powiatowa Policji w Piasecznie - 2018-11-06 - Piaseczno (mazowieckie)
proste prace porządkowe na obszarach biurowo-socjalnych, praca od poniedziałku do piątku w godzinach 16-22
"HS CLEANING" Sp. z o.o. - 2018-12-24 - Sosnowiec (śląskie)
OBLICZANIE WARTOŚCI ODŻYWCZEJ, POBIERANIE SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH DO PRODUKCJI KULINARNYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA), WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCIWYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ, UMIEJĘTNOŚĆ FILETOWANIA RYB I DROBIU, OBRÓBKA GARMAŻERYJNA MIĘSA, PRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, MILE WIDZIANA WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA,MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIAPRZED SPOTKANIEM KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ
RYDLA 52 JAROSŁAW FIGIEL, KRZYSZTOF BILBIN SPÓŁKA CYWILNA - 2019-04-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
odbieranie korespondencji, telefonów, e-mail, sporz.ofert cenowych, umów, gwarancji, utrzymywanie kontaktu z klientami, wykon.przelewów, tłumaczenie pism, obsł.urządzeń biurowych, segregowanie dokumentów, wystawianie faktur, płacenie rachunków i faktur, prowadzenie ewidencji czasu pracy pracowników etc.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Podlesie (śląskie)
przygotowywanie posiłków,praca zgodnie z zawodem
GOŚCINIEC U MICHAŁA - 2018-02-01 - Drzymałowo (wielkopolskie)
Osoba odpowiedzialna za zapewnienie właściwego przygotowania potraw, uwzględniająca receptury i normy obowiązujące w żywieniu zbiorowym. Dodatkowo powinna przy tym przestrzegać zasad czystości oraz regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny. Ponadto dba o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, zamówienia oraz prawidłowe magazynowanie żywności. wykształcenie gastronomiczne, dobra znajomość systemów kontroli jakości i czystości (HACCP).
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2018-09-20 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
-przygotowywanie dań a la carte-towrzenie listy zakupów-komponowanie menu-organizacja pracy kuchni-dbanie o prawidłowe przechowywanie produktów
Spree Balance OHG - 2016-03-30 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Żary (lubuskie)
gotowanie,przygotowywanie posiłków,dbanie o czystość
Punkt Gastronomiczny "POLSKIE SMAKI" Lucyna Leśniak - 2018-04-24 - Mogilany (małopolskie)
przygotowywanie posilków, wydawanie dań, dbanie o higienę
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-04-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
wyszukiwanie produktów za pomocą skanerów, przewożenie produktów za pomocą wózków widłowych, podnośników palet oraz wózków prowadzonych. Pobieranie zamówień klientów ze wszystkich poziomów konstrukcji wielopoziomowych, pakowania i wysyłania zamówionych przez klienta towarów, odbierania produktów oraz kompleksowego rozwiązywania problemów.Miejsce pracy Bielany Wrocławskie Amazon
RANDSTAD POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-09-02 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, dbanie o czystość na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad systemu HACCP(godziny pracy 8-16 istnieje możliwość zakwaterowania)
Ośrodek Wczasowy Partner - 2020-04-29 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-03-22 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
w/g programu stażu bezrobotnego
kontakt przez PUP - 2020-07-13 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
Szkoła Podstawowa w Krzeszowie - 2018-04-24 - Krzeszów (dolnośląskie)