KUCHARZ Załakowo oferta pracy USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE KELLER KELLER WITOLD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: - wykonywanie dań, potraw, deserów zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych, - produkcja wyrobów: półproduktów kulinarnych- serwowanie posiłków podczas imprez oraz dla klientów indywidualnych
Data publikacji: 2018-10-23
Lokalizacja: Załakowo (pomorskie)
Pracodawca: USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE KELLER KELLER WITOLD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Załakowo 18a, 83-340 Załakowo, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- wykonywanie dań, potraw, deserów zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych, - produkcja wyrobów: półproduktów kulinarnych- serwowanie posiłków podczas imprez oraz dla klientów indywidualnych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Załakowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sierakowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.11.2018
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: zainteresowania kulinarne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy własnej
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE KELLER KELLER WITOLD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
TOPOLOWA 9, 84-300 Mosty, powiat: lęborski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Termin: pon-nd, Godziny : 09-19
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: lęborski
Gmina pracodawcy: Nowa Wieś Lęborska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mosty
Ulica pracodawcy: TOPOLOWA
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2018
Oferta pracy ważna do: 22.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kontakt z klientami polskimi i ze wschodu. Praca na pełen etat od poniedziałku do piątku w godzinach 8:30-16:30
Super Power Sp. z o.o. - 2017-08-01 - Pęcice (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele, święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne lub doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 792-247-401) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 68, 40-671 Katowice).
OTLIK DARIUSZ OTLIK - 2016-04-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie , gotowanie potraw kuchni tureckiej.
HASAN KEBAB - HASAN TAŞ - 2018-09-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie śniadań, obiadokolacji i dań z karty
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2018-04-13 - Jurata (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Produkcyjno-Handlowy KORTEKS Jerzy Grzelewski - 2016-04-11 - Zawady (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; chęci do pracy; ks.sanepidu; mile widziane doświadczenie; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw od podstaw; praca po 12h; dwa dni pracy - dwa dni wolnego; miejsce pracy: Gliwice
STEK CHATA SPÓŁKA CYWILNA KAROLINA BADURA, RAFAŁ KONIECZNY - 2018-06-28 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
"Domino" A&M Ciszek Sp.Jawna- Głubczyce - 2018-08-09 - Głubczyce (opolskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Łagów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla gościPraca w godz. 8-16, 16-22.
VILLA HOFF Sp.j. - 2015-11-25 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Brodła (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
Food, INC Przemysław Petryszyn - 2016-04-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
j.w
Szpital Bielański im. ks.J.Popiełuszki SPZOZ - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i realizacja potraw restauracyjnych, śniadaniowych, na przyjęcia bankietowe oraz cateringowe,przygotowywanie posiłków dla osób przebywających na diecie, praca w weekendy i święta
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
-Poszukujemy kucharza, kucharki do nowo otwartej kawiarni,-Przgotowywane posiłków według przepisów własnych lub innych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt telefoniczny: 518-363-400 lub 608-640-336.
1. DZIAŁALNOŚĆ WYCHOWAWCZO-OPIEKUŃCZA JAGÓDKA KATARZYNA MARUT2. GASTRO "CELKA" KATARZYNA MARUT - 2017-11-23 - Tczew (pomorskie)
kucharz kuchni regionalnej i wschodniej (ukraińskiej)
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie dań z półproduktów, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie zamówień od klientów
Centrum Bezpieczeństwa Drogowego s.c. Łukasz Ciesiński Wojciech Jakubowski - 2015-11-05 - Zławieś Wielka (kujawsko-pomorskie)
-- Zapoznanie się z wew. procedurami i regulamnami ICZMP, w tym ze strukturą organizacyjną, obiegiem dok., ich klasyfikacją i zasadami przechowywania i archiwizowania oraz systemem funansowo-księgowym,- Prowadzenie rejestru dokumentów przych. i wych. do/z ICZMP,- Prowadzenie weryfikacji i wstępnej kontroli rachunkowej i formalnej spływajacej dokumentów księgowych,- Pomoc w bieżących obowiązkach biurowych (skanowanie drukowanie, kserowaniie, archiwizacja, redagowanie pism itp.),- Analiza i uzgadnianie kont analitycznych kontrahentów pod nadzorem osoby upoważnionej,- Uczestniczenie w rozliczeniu delegacji krajowych,- Weryfikacja not odsetkowych,- Wystawianie not korygujących,- Nanoszenie dekretów na dokumentach źródłowych,- Księgowanie dokumentów magazynowych pod nazdorem osoby upowaznonej,- Uczestnictwo w spisach inwentaryzacyjnych i ich rozliczaniu,- Cechowanie środków trwałych,- Wspłpraca z klinikami i komórkami organizacyjnymi w zakresie pozyskiwania danych źródłowych.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie; doświadczenie: 1 rok; akt. ks. zdrowia; zakres obowiązków: przyg. dań kuchni polskiej i europejskiej, utrzymanie czystości stanowiska pracy; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
"GOSPODA POD WIĄZEM" EWA JAROSZYŃSKA - 2016-10-19 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Żywiec (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Zarządzanie zespołem, układanie menu, gotowanie potraw kuchni polskiej
Alicja Konys "U Ali" - 2016-01-18 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmypraca na umowę na czas określony (3/4 etatu), równoważny system czasu pracy według grafikuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchnii chińskiej i wietnamskiej.
P.H.U. IMPORT-EXPORT SONY SONY NGUYEN - 2017-03-17 - Oleśnica (dolnośląskie)
wg. stanowiska
STARA KUŹNIA PRZEMYSŁAW BERNADZKI - 2017-03-24 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
Obsługa maszyn konfekcjonujących chemię gospodarczą
CLOVIN SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-05 - Czyżew (podlaskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-05-19 - Tczew (pomorskie)
obsługa klienta restauracji, przygotownie posiłków
Spółdzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-06-01 - Jeleśnia (śląskie)