KUCHARZ 呕aga艅 oferta pracy RESTAURACJA BAR KEPLER TOMASZ AUGUSTYNIAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Data publikacji: 2019-08-13
Lokalizacja: 呕aga艅 (lubuskie)
Pracodawca: RESTAURACJA BAR KEPLER TOMASZ AUGUSTYNIAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 27/28, 68-100 呕aga艅, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 呕aga艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶aga艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 呕aga艅
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 16.08.2019
Data zako艅czenia pracy: 15.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: praca w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: ch臋膰 do pracy, odporno艣膰 na stres
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA BAR KEPLER TOMASZ AUGUSTYNIAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Adres pracodawcy:
Rynek 27/28, 68-100 呕aga艅, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV lub skierowanie do pracodawcy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 9-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: 偶aga艅ski
Gmina pracodawcy: 呕aga艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 呕aga艅
Adres strony pracodawcy: www.kepler.com.pl
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 13.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c09b03969c27ffe31574f19fe921a270
Podobne oferty pracy
jw.
Foksal Sp. z o.o. - 2017-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
AQUAKULTURA M. R脫呕A艃SKA, M.OG艁AZA S.C. - 2020-02-06 - Podg贸rzyn (dolno艣l膮skie)
Gotowanie potraw w艂oskich i polskich wed艂ug receptur praca w restaracji polsko-w艂oskiej.Miejsce pracy: Czekoladowa Bielany Wroc艂awskie Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 6-18, 10-22 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
"ARKA - MEGA" SP脫艁KA AKCYJNA - 2019-09-13 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
obs艂uga tokarki
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe "BOMET" S.C - 2018-11-07 - Kuczbork-Osada (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wie艅, przestrzeganie zasad BHP, wsp贸艂praca i kontakt z chi艅skim kierownictwem i Zarz膮dem restauracji
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
gotowanie, sporz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
wydawanie i przygotowywanie posi艂k贸w
PPUH Leszek Firek - 2018-07-30 - Jordan贸w (ma艂opolskie)
rozdrabnianie warzyw; krojenie mi臋sa; przygotowywanie kebabu; obs艂uga kasy fiskalnej,
Zaza Kebab- Firat Celikkol - 2017-08-09 - Opole (opolskie)
Kucharz - kuchnia polska
Dom Weselny Frezja - 2017-09-21 - Mielec (podkarpackie)
1.Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2.Prowadzenie magazynu.3.Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4.Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5.Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅.
kontakt przez OHP - 2016-09-09 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2017-10-17 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie, obs艂uga klent贸w. Praca w godzinach 12:00 - 22:00
Pizza & Pasta "Tadeusz" Tadeusz Chmura - 2018-09-03 - Brzesko (ma艂opolskie)
Obs艂uga artyku艂贸w spo偶ywczych, przygotowywanie potraw, wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
jw.
Zak艂ad Opieku艅czo-Leczniczy im E.Bojanowskiego - 2016-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
Pracownik magazyny
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
P.U.H. RAFA Roman Gut - D膮bki - 2016-03-04 - D膮bki (zachodniopomorskie)
pomoc przy organizacji pogrzeb贸w, w tym pogrzeb贸w obywateli Ukrainy
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 z menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-11-29 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur.
"Spo艂em" PSS - 2020-01-15 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Operator maszyn SN
Innotec Sp. z o.o - 2017-09-01 - Recz (zachodniopomorskie)
Gotowanie i wydawanie da艅 obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharza, zwi膮zana z przygotowywaniem oferty 偶ywno艣ciowej (da艅 i potraw z menu restauracji). Zakup 偶ywno艣ci i sk艂adnik贸w, przygotowanie ich do obr贸bki oraz przechowywanie w odpowiednich warunkach. Organizowanie proces贸w roboczych w kuchni, przygotowywanie potraw na czas i we w艂a艣ciwej kolejno艣ci, zgodnie ze specyfikacj膮. Dbanie o wygl膮d i prezentacj臋 potraw. Obliczanie cen za posi艂ki.
kontakt przez OHP - 2018-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
praca w kuchni
"Uzdrowisko Kamie艅 Pomorski" Sp. z o.o. - 2017-05-17 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Pu艂awy (lubelskie)
zgodny ze stanowiskiem
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATER脫W WESTERPLATTE - 2018-02-16 - Brusy (pomorskie)
gotowanie w barze,sprzatanie,mycie
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych kuchni azjatyckiej, zamawianie towaru, tworzenie karty menu, przygotowywanie tradycyjnych da艅 kuchni nepalskiej, chi艅skiej, korea艅skiej, japo艅skiej, tajskiej.Rozk艂ad czasu pracy: 10-18
艢r贸dmie艣cie s.c. Krzysztof Czop, Oskar Kubicki - 2016-11-25 - Gdynia (pomorskie)