KUCHARZ 呕aga艅 oferta pracy RESTAURACJA BAR KEPLER TOMASZ AUGUSTYNIAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Data publikacji: 2019-08-14
Lokalizacja: 呕aga艅 (lubuskie)
Pracodawca: RESTAURACJA BAR KEPLER TOMASZ AUGUSTYNIAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 27/28, 68-100 呕aga艅, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 呕aga艅
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶aga艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 呕aga艅
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 16.08.2019
Data zako艅czenia pracy: 15.11.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: praca w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: ch臋膰 do pracy, odporno艣膰 na stres
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA BAR KEPLER TOMASZ AUGUSTYNIAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Adres pracodawcy:
Rynek 27/28, 68-100 呕aga艅, powiat: 偶aga艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV lub skierowanie do pracodawcy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 9-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: 偶aga艅ski
Gmina pracodawcy: 呕aga艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 呕aga艅
Adres strony pracodawcy: www.kepler.com.pl
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕aganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 13.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?443877ad710f98d503c9d4c3cc35f0f3
Podobne oferty pracy
Praca w poci膮gu EIP PENDOLINO. System pracy 7/7 lub 14/14 dni pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej.
Guo & Wang Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Gda艅sk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kuchnia polska
SAGA ARKADIUSZ FRYCZAK - 2016-05-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie kanapek kebab, doprawianie mi臋sa, obs艂uga i dbanie o wizerunek lokalu.J臋zyk arabski p[otrzebny do komunikacji z pracodawc膮.
Kebab MEKKA Mustapha Taleb - 2017-05-26 - Biskupiec (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie pizzy zgodnie z zam贸wieniem. Praca w Pizzerii "Bella Vita" w 艢widniku.
BELLA VITA Konrad Redmerski - 2019-07-23 - 艢widnik (lubelskie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2015-12-18 - Zawoja (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
1) Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia w tym: a) porcjowanie posi艂k贸w, b) dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, c) dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮,wydawanie posi艂k贸w w ustalonym czasie zgodnie z przyj臋t膮 w tym zakresie procedur膮, d) pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowegow ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) 艢cis艂e przestrzeganiereceptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spo偶ywczymi pobranymi z magazynu do sporz膮dzaniaposi艂k贸w dla mieszka艅c贸w i personelu Domu. 4) W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2016-07-05 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni w艂oskiej.
Bella Italia Beata Wilisowska - 2017-08-07 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
monta偶 mebli, produkcja mebli
INVENTE Sp z o.o. - 2015-12-07 - 呕ory (艣l膮skie)
kuchnia 艣l膮ska
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w; umowa do ko艅ca pa藕dziernika 2018 r. z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-08-13 - Ustka (pomorskie)
- przygotowanie potraw- obs艂uga klienta- podawanie napoi
FUNDACJA NA RZECZ ROZWOJU DORZECZA ODRY "G艁OG脫W NAD ODR膭" - 2019-06-04 - S艂awa (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 wg.receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel samosa, masala chicken, chapat, wann, roti.J臋zyk bengalski do kontaktu z pracownikami.Praca od pon-ndz. w godz. 10-22.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Micha艂owice-Wie艣 (mazowieckie)
Pracaw lokalu typu fast food - KFC. Przygotowywanie posi艂k贸w
AmRest sp. z o.o. - 2016-11-14 - Kobierzyce (dolno艣l膮skie)
przygotowanie pierog贸w
kontakt przez OHP - 2019-04-02 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Farma Smak贸w Agnieszka Biernacka - 2017-09-01 - Straszyn (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych nale偶no艣ci 偶ywno艣ciowych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem technologii przygotowania jako艣ci, ilo艣ci oraz smaku, w艂a艣ciwe wykonanie obr贸bki wst臋pnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z technologi膮 przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 z艂 brutto + 47% premii.
O艣rodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-12-07 - Nowa Wie艣 (mazowieckie)
KELNER/KA
F.H.U Malibu Z. i M. Niedbalec Sp贸艂ka Jawna - 2018-10-09 - Brze藕nica (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
F.H.U. MIAMI Wies艂aw G艂u艣 - 2017-07-12 - Dobczyce (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, koordynacja pracy w kuchni; praca w systemie zmianowym od poniedzia艂ku do niedzieli 2 na 2 po 12 h.Oferowana umowa zlecenie na okresiw pr贸bnym, po 3 miesi膮cach umowa o prac臋.
IMPEL CATERING COMPANY SP Z O O SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-04-16 - S艂upsk (pomorskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2018-02-12 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w kuchni orientalnej
WERATRANS SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-01-22 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie 艣niada艅, da艅 obiadowych, sur贸wek, warzyw,, pieczenie mi臋s. - Przyjmowanie surowc贸w oraz ich nale偶yta segregacja i przechowywanie.- Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i higieny.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2018-01-18 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, koordynacja pakowania posi艂k贸w, szkolenie pomocy kuchennej, wsp贸艂praca z zespo艂em, przestrzeganie zasad BHP.
Aspen Res Sp. z o.o. - 2018-11-14 - Skawina (ma艂opolskie)
Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w, sma偶enie na grillu, sma偶enie w g艂臋bokim oleju.
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2018-05-10 - L臋bork (pomorskie)
SPORZ膭DZANIE R脫呕NEGO RODZAJU DA艃 KUCHNI POLSKIEJ, OBS艁UGA URZ膭DZE艃 U呕YWANYCH W KUCHNI (NP. PIEC), ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE MA艁EJ GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2019-06-07 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)