KUCHARZ Zabrze oferta pracy HOTELE DIAMENT S.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z produktów najwyższej jakości i walorach smakowych. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych w recepturach. Zapewnienia najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z najwyższymi standardami. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.Praca w ruchu ciągłym tj., weekendy i święta. Równoważny czas pracy - 5 dni w tygodniu.Godziny pracy: 7.00-15.00,15.00-23.00.Oferta również dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
Data publikacji: 2018-10-29
Lokalizacja: Zabrze (śląskie)
Pracodawca: HOTELE DIAMENT S.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Cisowa 4, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań z produktów najwyższej jakości i walorach smakowych. Udział w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez. Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Pobieranie produktów spożywczych z magazynów w ilościach przewidzianych w recepturach. Zapewnienia najwyższej jakości produktów i usług. Obsługa klienta zgodnie z najwyższymi standardami. Utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny.Praca w ruchu ciągłym tj., weekendy i święta. Równoważny czas pracy - 5 dni w tygodniu.Godziny pracy: 7.00-15.00,15.00-23.00.Oferta również dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie od 2100 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zabrze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zabrze
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zabrze
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, min. 1 rok doświadczenia
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: HOTELE DIAMENT S.A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Cisowa 4, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty lub telefoniczny, Godziny : 8.00 - 14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zabrze
Adres strony pracodawcy: www.hotelediament.pl
Ulica pracodawcy: Cisowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.10.2018
Data dodania oferty pracy: 29.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 29.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ASTRA s.c. Halina Jagłowska, Mirosław Dermont - 2016-09-07 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Jasło (podkarpackie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
"PAŁAC MORTĘGI" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-14 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Obsługa gości hotelowych, praca w systemie 12/48
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-03-14 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, obróbka surowców i półsurowców, prace kuchenne
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2016-05-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Czyszczenie, szlifiwanie elementów metalowych
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BALSA Spółka z o.o. - 2018-09-06 - Grzymiradz (zachodniopomorskie)
operator prasy krawędziowej
Zakład Metalowy Mirosław Głowa - 2016-07-22 - Tuszów Narodowy (podkarpackie)
Praca w gastronomii
HOTEL "EUROPA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-03-17 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków typu KEBABI zmiana 10:00-17:00II zmiana 17:00-24:00Bar Doner Kebab
Doner Tomasz Hudy - 2016-06-17 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, obsługa gości
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2016-12-14 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
Willa "Henczel" Beata Henczel w Busku-Zdroju - 2016-04-01 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-23.00, weekend do 01.00.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-02-15 - Siedlce (mazowieckie)
zgodnie z charaktertyską pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-05-11 - Piekarzew (wielkopolskie)
ubijanie kotletów, obieranie ziemniaków, robienie farszu na pierogi, klejenie pierogów, obróbka mięsa, doprawianie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków,
"Plaza" Sp. z o.o. - 2016-12-01 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
- Przygotowywanie burgerów, pizzy, sałatek, napojów zimnych i gorących.- Serwowanie napojów i posiłków.- Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.- Obróbka warzyw i mięś.- Sprawdzanie dat przydatności produktów do spożycia.
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Wieluń (łódzkie)
Pracownik fizyczny przy produkcji prefabrykatów betonowych
PMP-PREFABRYKATY Mariusz Piątek - 2017-05-04 - Hajdaszek (świętokrzyskie)
Przygtowywanie posiłków.Znajomość receptur kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
lepienie pierogów
"Pani Pierożek" Monika Jabłońska - 2017-01-04 - Białystok (podlaskie)
Praca w zespole, przygotowywanie posiłków dla ok 100 osób, utzrymanie stanowiska pracy w porządku, kontakt z osobami niepełnosprawnymi
DOM POMOCY SPOŁ. DLA DOROS P/P ZGR. SIÓSTR ALBERTYNEK - 2018-10-30 - Częstochowa (śląskie)
GOTOWANIE, PRZYRZĄDZANIE POTRAW KUCHNI LOKALNEJ I UKRAIŃSKIEJ,USTALANIE MENU, MILE WIDZIANE 3 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIA NA TYMSTANOWISKU W CIĄGU OSTATNIEGO ROKU, OBSŁUGA ROZDRABNIARKIWILK,SPOMASZ - NAKŁO, PIECÓW KONWEKCYJNYCH, MASZYNY KUTER,5
OPOLANKA Sp. z o.o. Sp. k - 2018-10-09 - Opole (opolskie)
przygotowanie posiłków na zimowisku
Związek Harcerstwa Polskiego Komenda Śląskiej Chorągwi - 2016-02-19 - Siedlec (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2017-03-08 - Złockie (małopolskie)