KUCHARZ Wyszk贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w (szczeg贸lnie pizzy od podstaw)
Data publikacji: 2020-10-12
Lokalizacja: Wyszk贸w (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Wyszk贸w, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w (szczeg贸lnie pizzy od podstaw)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wyszk贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wyszkowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1435
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.11.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 5)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
minimum 5 miesi臋cy do艣wiadczenia w sporz膮dzaniu pizzy (do艣wiadczenie wymagane, poniewa偶 praca jest wykonywana pod presj膮 czasu, pracownik z do艣wiadczeniem potrafi przygotowa偶 pizz臋 szybciej ni偶 osoba bez do艣wiadczenia; klienci oczekuj膮 szybkiej realizacji zam贸wienia)
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7621031271
danePracodawcy_regon: 550443786
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wyszkowie
Adres pracodawcy:
Tadeusza Ko艣ciuszki 15, 07-200 Wyszk贸w, powiat: wyszkowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: wyszkowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1435
Gmina pracodawcy: Wyszk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wyszk贸w
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0966470
Ulica pracodawcy: Tadeusza Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: pizzeria
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wyszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 12.10.2020
Oferta pracy wa偶na do: 23.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.10.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fda66f38268b30d3963e6213bf36da0b
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowe "Uni-Invest" s.c. - 2018-10-09 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Krosno (podkarpackie)
gotowanie, pieczenie, sma偶enie, obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋s
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krzepice (dolno艣l膮skie)
SPORZADZANIE PRZYPRAW RODEM Z JEMENU Z WYKORZYSTANIEM PRZYPRAW SPROWADZANYCH Z ZAGRANICY. KOMUNIKOWANIE SIE Z PRACOWNIKAMI OBCOJEZYCZNYMI (ARABAMI) ORAZ Z PRACODAWCA (WZAJEMNA WSPOLPRACA)
HAYATI GROUP SP. Z O.O - 2018-06-13 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w kuchni.
kontakt przez OHP - 2019-04-03 - Przedbor贸w (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Kontakt z dostawcami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej, pakista艅skiej, chi艅skiej, potraw typu kebab, zg艂aszanie zapotrzebowania na produkty, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tuszyn (艂贸dzkie)
Pomoc w przygotowaniu potaw kuchni kuba艅skiej.
COMO POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-11 - Sopot (pomorskie)
KUCHARZ
PPHU PTASZYNKA ZBIGNIEW MAREK ZAJ膭C - 2017-01-18 - Rybokarty (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - M艂awa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
MIROS艁AW PACHOLIK - 2016-04-08 - Trzcianki (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, sur贸wkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
CITY BISTRO DANUTA STARO艃 - 2017-03-24 - 艁ag贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 wg karty, sporz膮dzanie deser贸w, napoj贸w.
"ALIBI" Pizza - Kebab Paulina Bia艂asik - 2017-01-25 - Krzy偶 Wielkopolski (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, wymagana ksi膮偶eczka sanitarno- epidemiologiczna, min. roczne do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, znajomo艣膰 kuchni tradycyjnej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w, wyrob贸w garma偶eryjnych.
BAR CHOCHLIK DOROTA ZI臉BA - 2015-12-01 - Lublin (lubelskie)
osoba z do艣wiadczeniem w zawodziebudowa dom贸w od podstaw
INWEST BUD Jaros艂aw Grell - 2016-03-18 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Umiej臋no艣ci gotowania i przygotowywania potraw kuchni arabskiej w szczeg贸lno艣ci tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Pu艂tusk (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, przestrzeganie zasad BHP w kuchni.
e-worldworks - 2016-11-04 - Gda艅sk (pomorskie)
Wymagane 3 lata do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: gipsowanie, wykonywaie szalunk贸w, prace og贸lnobudowlane. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
PRZEDSI臉BIORSTWO PROJEKTOWO BUDOWLANE HERMAN JAROS艁AW - 2018-03-08 - Po艂omia (艣l膮skie)
KucharzPraca od 10.00-23.00Jeden dzie艅 pracuj膮cy, jeden dzie艅 wolny
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2019-04-12 - Mielec (podkarpackie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI ORIENTALNEJ- GOTOWANIE, - KROJENIE WARZYW I OWOC脫W,- OBS艁UGA KLIENTA,- PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP
kontakt przez PUP - 2020-07-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 6-18, 10-22 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
"ARKA - MEGA" SP脫艁KA AKCYJNA - 2019-10-11 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IRENA SZCZYPA - 2018-10-04 - Pu艂awy (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godzinach 7-15 codziennie lub 7-19 co drugi dzie艅.
Fundusz Wczas贸w Pracowniczych sp. z o.o. Odzia艂-Zesp贸艂 Dom贸w Wczasowych Krynica Zdr贸j - 2018-11-27 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Prca na stanowisku kucharza w szkole.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Og贸lnokszta艂c膮cych nr 7 - 2017-07-14 - Gda艅sk (pomorskie)
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy. Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymistandardami. Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat. Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy. Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych. Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska. Informowanie prze艂o偶onego o wykrytych zagro偶eniach.
kontakt przez PUP - 2020-11-17 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂贸w ( 艣niadania, obiady) dbanie o miejsce pracy
Zgromadzenie Si贸str Szkolnych de Notre Dame Dom Zakonny - 2019-02-26 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowyawnie posi艂k贸w, racjonalna gospodarka produktami, praca zgodna z zasadmi HACCP
SOUL FOOD BISTRO Jakub Wolski - 2018-01-04 - Piotrk贸w Trybunalski (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYNANIE KEBABU, PRZYGOTOWYWANIE SOS脫W I DODATK脫W NA PODSTAWIE TURECKICH PRZEPIS脫W, PRZYJMOWANIE TOWARU POWY呕EJ 30 KG, PRACA W GODZINACH NOCNYCH CZ臉STO W WARUNKACH STRESOGENNYCH, CZ臉STA OBS艁UGA "TRUDNYCH" KLIENT脫W.
LARA ATES MESUT - 2016-08-03 - D臋bica (podkarpackie)
Staz dla osoby do 29 r偶. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spe艂n. kryteria projektowe. Godziny odbywania sta偶u od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie si臋 z programem sta偶u, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppo偶., zapoznanie z programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych wykonywanych przez sta偶yst臋, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywa艂 sta偶3.Zapoznanie z obowi膮zkami sta偶ysty4.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni:- potrawy dla wychowank贸w 艢wietlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczni贸w szk贸艂 podstawowych i 艣rednich- potrawy dla os贸b starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okoliczno艣ciowych 5.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅7.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grup odbiorc贸w dla kt贸rej s膮 przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b9.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jad艂ospis贸w11. Dbanie o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w12.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w13.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dba艂o艣膰 o punktualne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa (podkarpackie)