KUCHARZ Wysokie Mazowieckie oferta pracy Helena Faszczewska Bar - Szklarnia
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w kuchni
Data publikacji: 2018-11-19
Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Pracodawca: Helena Faszczewska Bar - Szklarnia
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ludowa 43a, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wysokie Mazowieckie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wysokomazowiecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wysokie Mazowieckie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.11.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mo偶liwo艣膰 przyuczenia, praca na dwie zmiany (9-22)
Nazwa pracodawcy: Helena Faszczewska Bar - Szklarnia
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Ludowa 43a, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Ulica pracodawcy: Ludowa
Numer budynku pracodawcy: 43a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 18.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- wszelkie prace zwi膮zane z sortowaniem, przenoszeniem, pakowaniem materia艂贸w drzewnych oraz produkcji mebli.
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie da艅, przek膮sek, przystawek
Firma Handlowa ANETA Aneta Kwiecie艅 - 2017-05-17 - Ogrodzieniec (艣l膮skie)
przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw do cateringu, odpowiedzialno艣膰 za estetyk臋 i dekorowanie pakowanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, przestrzeganie przepis贸w BHP
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Kajetany (mazowieckie)
Pomoc w sporz膮dzaniu potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku w pracy (mycie, suszenie, wyparzanie polerowanie naczy艅 i sprz臋tu kuchenngo)
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 peruwia艅skich. Znajomo艣膰 kuchni peruwia艅skiej.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "CanPol" Jaros艂aw Pindelski - 2016-09-27 - Sopot (pomorskie)
jw.
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2018-07-02 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
Firma Us艂ugowo - Handlowa A&J Piotr Bocian - 2016-03-01 - Pleszew (wielkopolskie)
Brak danych
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogus艂aw Pankowski - 2017-06-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Szycie zleconej przez inwestora konfekcji (zas艂ony, firany, bielizna po艣cielowa, galanteria sto艂owa) zgodnie z projektem z okre艣lonym terminem realizacji.
Decora Collection Sp. z o.o. - 2016-08-16 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie oraz produkcja posi艂k贸w w restauracji
TIME 2 TASTE Igor Pietruszewski - 2017-04-24 - R膮bie艅 (艂贸dzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie, dbanie o porz膮dek
kontakt przez OHP - 2017-03-21 - Che艂m (lubelskie)
w/g potrzeb
ZPC "Z艁OTY K艁OS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce - 2017-10-31 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chylice-P贸lko (mazowieckie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-07-26 - Perzyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
WMK Krzysztof H艂adki - 2017-03-29 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Wynagrodzenie+premie+dodatki.
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Rybnik (艣l膮skie)
kuchar/pomoc kuchenna/sprzedawca
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga w贸zkw贸w wid艂owych, dostarczanie p贸艂surowc贸w, surowc贸w do produkcji, za艂adunek samochod贸w zgodnie z planem za艂adunku, kompletowanie zam贸wie艅wyrob贸w gotowych.
"Kronospan BS" Sp. z o.o., Sp. Komandytowa - 2016-05-19 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie w obr贸bce wstepnej towaru do produkcji da艅, przygotowywanie da艅 (mi臋snych, rybnych, wegetaria艅skich, gor膮cych deser贸w i innych)
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Pszczyna (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, opracowywanie kat menu
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-03-01 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw w resauracji PAN-DA
MAJKERS MATEUSZ TRAWCZY艃SKI - 2015-11-25 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowanie potraw od produktu do wyrobu gotowego
DISCO-BAR MICHA艁 DOMBRZALSKI - 2018-01-24 - Przysiersk (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, ustalanie menu, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰.
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 w kuchni, ustalanie karty da艅, zarz膮dzanie bud偶etem kuchni, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionych 偶ywno艣ci
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (zup, mi臋s, sos贸w)
Mango Studio Pawe艂 Perenc - 2018-08-30 - Ksawer贸w (艂贸dzkie)