KUCHARZ Wschowa oferta pracy Niepubliczne Przedszkole i Żłobek "Słoneczko"Wioleta Kotowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2018-10-09
Lokalizacja: Wschowa (lubuskie)
Pracodawca: Niepubliczne Przedszkole i Żłobek "Słoneczko"Wioleta Kotowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Moniuszki 14, 67-400 Wschowa, powiat: wschowski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wschowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wschowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wschowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczne Przedszkole i Żłobek "Słoneczko"Wioleta Kotowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wschowie
Adres pracodawcy:
Moniuszki 14, 67-400 Wschowa, powiat: wschowski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: wschowski
Gmina pracodawcy: Wschowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wschowa
Ulica pracodawcy: Moniuszki
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wschowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.10.2018
Oferta pracy ważna do: 30.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie pizzy i wydawanie dań
PIZZERIA ''RAJ''s.c. - 2016-04-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
-Praca w Hotelu BARTNIK, Pszczółki, ul. Pomorska 1-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 601-563-795.
KATARINA-MG MARIAN DARIUSZ GIDZIŃSKI - 2018-05-09 - Pszczółki (pomorskie)
Transport międzynarodowy- przewóz towaru, przewóz, zabezpieczenie ładunku, sporadycznie załadunek i rozładunek towaru o małych gabarytach. Umowa na okres próbny 3m-ce, następnie na czas określony, nieokreślony.Miejsce pracy: Wrocław ul. Jodłowicka ( baza) , Wroclaw, Polska+UERównoważny system czasu pracy. Proponowany okers zatrudnienia: 1 rok. Oferta dostępna w sali F
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Właściwe organizowanie pracy w kuchni, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych Spółka Cywilna - 2015-11-17 - Łobez (zachodniopomorskie)
pobieranie surowców, towarów, narzędzi, przygotowywanie potraw na zamówienia ,bankiety i inne. zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem i zniszczeniem, przestrzeganie norm wagi określonej potrawy, temperatury, dekoracji.
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2018-02-02 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
##zakres##
Restauracja Kaskada Smaku - 2015-11-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
vv
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów, przestrzeganie zasad HACCP, dbanie o estetykę potraw i czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Nauka oraz pomoc w :-pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;- Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;- Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;- Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);- Gastronomiczne rozbieranie mięsa;- Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowuymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;- Odkładanie próbek wydawanej żywności zbiorowej;- Wypełnianie dokumentacji haccp;- Przygotowywanie potraw, napojów i deserów;- Utrzymywanie na nieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;- Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;- Stosowanie zasad polityki firmy oraz działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Banino (pomorskie)
przygotowywanie potraw (gotowanie), prace pomocnicze i porządkowe w kuchni
BORIM Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Ay Sp. zo.o. - 2017-08-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
lakierowanie konstrukcji stalowych
PPHU POJ-MET Kazimierz Przybylski - 2016-05-30 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Pogwizdów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Przystanek Patrzałkowie s.c - 2016-04-01 - Malbork (pomorskie)
jw.
Antares Plus Monika Pluta - 2016-05-30 - Warszawa (mazowieckie)
Zadania przy gotowaniu potraw.Praca w godz.10.00-18.00
Restauracja Pod Dębem - 2018-04-12 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie dań i posiłków; miejsce pracy - Kobiór
Adim sp. z o.o - 2016-06-20 - Kobiór (śląskie)
Praca w pizzerii
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2017-03-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
praca w pierogarni
JARPOL ZDZISŁAW JAREMKO - 2017-12-27 - Lubin (dolnośląskie)
technik prac biurowych
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Częstochowa (śląskie)
Samodzielny kucharz
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-04-06 - Krzyszkowice (małopolskie)
kucharz małej gastronomiiDokumenty wymagane przez pracodawcę w trakcie rekrutacji: dowód osobisty ,CV,ksiażeczka sanepidu
PPHU EKO-MATE Małgorzata Łukasik - 2017-06-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
monter - spawacz
Jamniuk Joanna PHU Jamniuk - GROUP - 2015-11-16 - Słońsk (lubuskie)
Obsługa klientów, przygotowanie i sprzedaż potraw, utrzymywanie czystości.Mile widziane osoby z terenu gminy Strawczyn, Piekoszów, Łopuszno. Kontakt tel. 788 017 550 lub e-mail: syrenka.strawczynek (at) o2.pl
"SYRENKA" Urszula Kozieł, Strawczynek, ul. Turystyczna 6, 26-067 Strawczyn - 2016-02-25 - Strawczynek (świętokrzyskie)
praca w kuchni
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2016-05-09 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami kuchni, umiejętności pracy na recepturach, dbanie o estetykę potraw, przestrzeganie HCCP, pomoc na zmywaku, dbanie o czystość miejsca pracy. Praca na dwie zmiany 6-14 i 14-22.
INTERHOUSE 21 SP Z O.O. - 2017-06-22 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw da klientów Restauracji Lenartówka
MACIEJ WŁODARCZAK FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA WIATRAK - 2017-06-16 - Rudawa (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Lubsko (lubuskie)