KUCHARZ Wrocław oferta pracy HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni polskiejzatrudnienie na umowę o pracę na czas nieokreślony, praca od poniedziałku do soboty, jednozmianowa w godzinach 10:00-18:00oferta dostępna w sali G
Data publikacji: 2019-08-02
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Hallera 52, 50-984 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków kuchni polskiejzatrudnienie na umowę o pracę na czas nieokreślony, praca od poniedziałku do soboty, jednozmianowa w godzinach 10:00-18:00oferta dostępna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.08.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: podstawowe
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: gimnazjalne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie minimum podstawowe, mile widziany staż pracy, możliwość przyuczenia do wykonywania pracy, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
Nazwa pracodawcy:
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
ALEJE KONSTYTUCJI 3 MAJA 1, 64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Leszno
Gmina pracodawcy: Leszno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Leszno
Ulica pracodawcy: ALEJE KONSTYTUCJI 3 MAJA
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.08.2019
Oferta pracy ważna do: 23.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 02.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a7eb8a15323516fc2534b1024064a777
Podobne oferty pracy
Samodzielne sporządzanie różnego roadzaju potraw, ciast, napojów i deserów przeznaczonych do spożycia przez dzieci w wieku przedszkolnym. Miejsce pracy: ul. PułaskiegoKontakt kandydatów z pracodawcą bezpośrednio lub e-mail: sekretariat.po35 (at) wroclawskaedukacja.plOferta znajduje się w sali: G
PRZEDSZKOLE NR 35 Z ODZIAŁAMI INTEGRACYJNYMI TĘCZOWY DOMEK - 2016-07-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, planowanie menu, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu, pomieszczeń kuchennych, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Środa Śląska (dolnośląskie)
- Wypiekanie ciast i wyrobów cukierniczych. Praca w Katowicach.- Wynagrodzenie: 2450 zł/brutto (w tym premia + godziny nocne). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy, docelowo praca na umowę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 6:00-14:00, 21:00-5:00 lub 22:00-6:00 + niektóre soboty: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunek przemysł spożywczy specjalizacja ciastkarz. Wymagane doświadczenie zawodowe na wskazanym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Znajomość branży cukierniczej.
POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "SPOŁEM" W KATOWICACH - 2016-11-04 - Katowice (śląskie)
wg programu stażu, staż z Funduszy unijnych PO WERŁ dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2019-05-28 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków
Firma Karp-Han "JUNIOR" Mariusz Zalewski - 2020-02-17 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. W piątki i soboty pożniejsza godzina rozpoczęcia pracy- wówczas zakończenie pracy o godzinie 01:00.
KARCZMA POLSKA - 2017-08-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Kielce (świętokrzyskie)
Samodzielne robienie surówek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mięsa. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej oraz staropolskiej, obsługa klientów z Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka żywności. Wydawanie posiłkó
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ,DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY
PATEL&PATEL SP. Z O.O. - 2020-01-03 - Wicko (pomorskie)
Przygotowywanie potraw. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Naprawa mechaniczna i blacharska samochodów ciężarowych i naczep.
VDF Sp. z o.o. - 2019-04-11 - Nysa (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB GHOR SP. Z O.O. - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Własciwe przygotowywanie posiłków, wybór składników, dbanie o urzadzenia kuchenne.
kontakt przez PUP - 2019-09-16 - Korbielów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Stek Habiby Sp. z o.o. - 2018-10-08 - Radom (mazowieckie)
Pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole.
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-01-04 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-22 - Ruda Śląska (śląskie)
Kuchnia polska, umiejetność pracy w kuchni otwartej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nowy Targ (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca w Zakładze Aktywności Zawodowej Gładyszów- Zdynia 28
kontakt przez PUP - 2019-11-06 - Gładyszów (małopolskie)
Ochrona mienia obiektu handlowego
KONSALNET SECURITY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-09 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
sprzedaż art. spożywczo-przemysłowych
F.H.U. "KAŚKA" GRAŻYNA MEJER - 2020-05-22 - Żory (śląskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
Kamil Ratajczak - 2017-01-26 - Niwy (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni
RESTAURACJA "SMAKOSZ" S.C. - 2018-05-11 - Świdnik (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PRACA W GODZ. OD 08:00 DO 20:00.
FORTE Paweł Nykiel - 2018-02-22 - Dębica (podkarpackie)
Prace typowe dla kucharza
Hotel Christinenhof & SPA - 2016-11-04 - Niemcy (Niemcy)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Kopytowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2016-03-15 - Zamość (lubelskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2015-12-29 - Opole (opolskie)
organizacja pracy firmy sprzątającej, wdrażanie usług, kontrola jakości sprzątanych obiektów
kontakt przez PUP - 2019-04-04 - Leszno (wielkopolskie)