KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy Andrzej Frymar Partner
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 zgodnie z przepisem, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Umowa zlecenie: do 31.07.2024Ilo艣膰 godzin w miesi膮cu oko艂o 160Kontakt z pracodawc膮: biuro (at) shrimp-house.pl
Data publikacji: 2020-09-22
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Andrzej Frymar Partner
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:WROC艁AWCZYKA 37, 50-138 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 zgodnie z przepisem, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.Umowa zlecenie: do 31.07.2024Ilo艣膰 godzin w miesi膮cu oko艂o 160Kontakt z pracodawc膮: biuro (at) shrimp-house.pl
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 17 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.09.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie bez znaczenia, sta偶 pracy 3 m-ce, do艣wiadczenie w przygotowywaniu dan seafood, badania sanitarno-epidemiologiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 3
Nazwa pracodawcy: Andrzej Frymar Partner
danePracodawcy_nip: 8951724629
danePracodawcy_regon: 365396890
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Wsp贸lna 4, 55-002 Gajk贸w, powiat: wroc艂awski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: wroc艂awski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0223
Gmina pracodawcy: Czernica
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gajk贸w
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0873538
Ulica pracodawcy: Wsp贸lna
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 23.09.2020
Oferta pracy wa偶na do: 14.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.09.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7a20aa9caeae952d2a5806f54ca495b7
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie da艅 z menu restauracji- utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Wanda Waku艂a Zajazd CHODOWIAK - 2016-09-19 - Chod贸w (mazowieckie)
Pomoc w pracy Nauczycielowi Prowadz膮cemu. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 6.30-14.30 oraz 9.00-17.00 w Bielsku-Bia艂ej. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny - docelowo na czas nieokre艣lony. Mo偶lowo艣膰 awansu na stanowisko Nauczyciela Prowadz膮cego.
Przedszkole Prywatne GROSZEK s.c. Beata Iskrzycka, Klaudia Bia艂oja艅ska-Ozajst - 2019-12-05 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowywanie posilk贸w, nadz贸r nad wydawaniem da艅, samodzielno艣膰 ,inicjatywa
PPH JAKIN - 2015-12-01 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
prace budowlane
Us艂ugi Budowlane I.Klisz Ksi膮偶nik - 2018-01-24 - Ksi膮偶nik (warmi艅sko-mazurskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
Powiatowa Bursa Szkolna w Cz艂uchowie - 2019-10-09 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
-
FPU IMOPROJEKT JADWIGA KAR艁OWSKA VAN - BERGEN - 2016-02-02 - Niechorze (zachodniopomorskie)
spawanie konstrukcji metalowych metod膮 TIG MAG/TIG, dbanie o porz膮dek w miejscu wykonywania pracy, proste prace slusarskie
GREG-STAL Grzegorz Kielpi艅ski - 2016-01-22 - Wi膮g (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni indyjskiej wed艂ug oryginalnych receptur spisanych w j臋zyku hindi
kontakt przez PUP - 2020-01-17 - Radomsko (艂贸dzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw
Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2019-08-28 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury arabskiej, hinduskiej, orientalnej, obr贸bka mi臋sa, filetowanie, znajomo艣膰 przypraw orientalnych konieczna, przygotowywanie da艅 na wynos, specjalne zam贸wienia. Praca na p贸艂 etatu na trzy zmiany od poniedzia艂ku do niedzieli.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Raszyn (mazowieckie)
Kucharz, przygotowywanie posi艂k贸w 艣niadanie, obiad, podwieczorek,
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Gr膮dy (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
WIP Sp. z o. o. - 2016-02-09 - August贸w (podlaskie)
Obs艂uga kuchni gazowej, frytkownicy, opiekacza p艂ytowego, kuchenek mikrofalowych, mikser贸w, szatkownicy do warzyw, pieca do pizzy, mieszalnika planetarnego do produkcji ciasta do pizzy oraz innych urz膮dze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw kuchni orientalnej. Praca na umowe zlecenie, ok. 8 godzin pracy w miesi膮cu. Dyspozycyjno艣膰 wg potrzeb caly tydzie艅 w przedziale godz. 10:00-18:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok - 3 lat. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-11-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Gubin (lubuskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- dbanie o porz膮dek
HOTEL DELFIN Sp. z o.o. - 2020-08-19 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- obr贸bka wst臋pna surowc贸w ( r臋czna, mechaniczna, termiczna)- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅- przygotowywanie posi艂k贸w wg. zam贸wienia zgodnie z jad艂ospisamimiejsce wykonania pracy: 94-104 艁贸d藕 ul. Traktorowa 126 lok.201 oraz na terenie kraju
kontakt przez PUP - 2020-11-03 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw.
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii Nr 7 - 2018-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, nadz贸r nad 艣wie偶o艣ci膮 uzywanych sk艂adnik贸e, kontrole nad dostawami
HUBAL Albert Jasi艅ski - 2019-09-26 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla za艂ogi i na imprezy okoliczno艣ciowe
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe PROGMET- Bogdan Grys - 2018-09-18 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2017-06-27 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowywanie potraw dla wczasowicz贸w o艣rodka
O艢RODEK WYPOCZYNKOWY WOJNOWO Anna Aleksandrowicz - 2017-03-15 - Wojnowo (lubuskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Sprz膮tanie teren贸w zewn臋trznych. Koszenie, grabienie. Praca od poniedzialku do pi膮tku w godzinach 7-14
Bara Sp. z o. o. - 2020-08-19 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw tradycyjnej kuchnii polskiej,przygotowanie potraw i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Gorlice (ma艂opolskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Sprz膮taczka biurowa
kontakt przez PUP - 2020-08-24 - Chalin (kujawsko-pomorskie)