KUCHARZ Wrocław oferta pracy PAPAGAJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 19 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i dań, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych. Około 56 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 10-21. Przewidywany okres wykonywania pracy: 18.05.2020-18.05.2021 (rok).
Data publikacji: 2020-05-15
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: PAPAGAJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mazowiecka 17, 50-412 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw i dań, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych. Około 56 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godzinach: 10-21. Przewidywany okres wykonywania pracy: 18.05.2020-18.05.2021 (rok).
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 56
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 19 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/godz., około 56 godzin pracy miesięcznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 19 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.05.2020
Data zakończenia pracy: 18.05.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie, staż pracy: minimum półroczne doświadczenie w zawodzie kucharz,aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
PAPAGAJO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 8992869514
danePracodawcy_regon: 384569550
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Mazowiecka 17, 50-412 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Mazowiecka
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 19.05.2020
Oferta pracy ważna do: 08.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 19.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?462b0ac96d06bced0062fa1eb4e707bc
Podobne oferty pracy
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-03-22 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
ANWIT S.C. Ryszard Uruski & Witold Uruski - 2018-03-21 - Brzeg (opolskie)
OBSŁUGA OBRABIAREK-TOKAREK, TOCZENIE MAŁYCH ELEMENTÓW WG RYSUNKÓW KONSTRUKCYJNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ CZYTANIA RYSUNKÓW TECHNICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT
PROKOM SPOŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dan kuchni polskiej (placówka specjalizuje się w daniach z ziemniaków)
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "GULIWER" ESTKOWSKI, SAWICKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-29 - Nasielsk (mazowieckie)
Wykształcenie dowolne. Osoba z doświadczenie w kuchni. Kontakt z pracodwcą telefoniczny lub e-mailow: biuro (at) laboratoriumsmaku.pl
kontakt przez PUP - 2019-08-08 - Rybnik (śląskie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla dużej restauracji w tym na imprezy masowe okolicznościowe;
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Świętochłowice (śląskie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Tarnów (małopolskie)
związany ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "B.J.B." Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Mścice (zachodniopomorskie)
Praca w restauracji - kebab
DESHI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-16 - Chorzów (śląskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-02-18 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnejmiejsce pracy- Lębork ul. Węgrzynowicza 5A lub Czołgistów 15A
AZMIR KEBAB Mohammed Imranul Sumon - 2020-02-24 - Lębork (pomorskie)
przygotowanie posiłków dla gości indywidualnych i grup zorganizowanych, obsługa gastronomiczna wesel itp., nadzór nad terminowym zaopatrzeniem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Kowalów (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2018-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wykonywanie dań kulinarnych, dania zimne, ciepłe, przygotowywanie posiłków.
Handel Transport Usługi Sławomir Gołubowicz - 2016-01-07 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
korygowanie wady postawy u dziecka z afazją motoryczną
Przedszkole w Baniach - 2019-09-25 - Banie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food
FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Maćkowiak - 2016-10-28 - Jarocin (wielkopolskie)
- Przygotowywanie, kręcenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb.- Wynagrodzenie: 1200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność kręcenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.
kontakt przez OHP - 2019-10-15 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Żuromin (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Równoważny system czasu pracy.
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-05-07 - Ustka (pomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych
Komenda Powiatowa Policji w Dąbrowie Tarnowskiej - 2018-05-11 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
Zgodnie z umową
SZKOŁA PODSTAWOWA W SKRZYSZOWIE - 2016-08-11 - Skrzyszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków tureckich typu kebeb, ryż turecki, mięso, zupy tureckie
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
- gotowanie posiłków,
SĘKOWSKI KRZYSZTOF "DELTA" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA - 2018-09-12 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie zaplecza kuchennego wraz z myciem naczyń, znajomość HACAP, układanie menu z dietetykiem, praca trzyzmianowa od poniedziałku do piątku: w godz. 7-15; 8.30-16.30; 9-17; 10-18, w okresie próbnym umowa zlecenie, następnie umowa o pracę
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Brwinów (mazowieckie)
Sporządza różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
ASM GRAND Sp.z.o.o. - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów
kontakt przez PUP - 2019-09-27 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Kawiarnia "MUZEALNA" J.Golda Proszowice - 2019-04-15 - Proszowice (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Warszawa (mazowieckie)
-
IMPEL CATERING "COMPANY"SP. z o.o. Sp. Komandytowa - 2019-07-03 - Koło (wielkopolskie)