KUCHARZ Wrocław oferta pracy "MANUFAKTURA PIEROGÓW" IWONA JÓŹWIK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 22 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja pierogów, gotowanie. Około 160 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 9:00-19:00.
Data publikacji: 2020-09-04
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: "MANUFAKTURA PIEROGÓW" IWONA JÓŹWIK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zakładowa 7CE, 50-231 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Produkcja pierogów, gotowanie. Około 160 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 9:00-19:00.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 22 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
brutto/godz., około 160 godzin pracy miesięcznie
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0264
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 22 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: brak wymagań, staż pracy: mile widziane doświadczenie w kuchni,umiejętności organizacyjne w kuchni, książeczka sanepidu
Nazwa pracodawcy: "MANUFAKTURA PIEROGÓW" IWONA JÓŹWIK
danePracodawcy_nip: 6631576801
danePracodawcy_regon: 292846087
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Zakładowa 7CE, 50-231 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
danePracodawcy_kodPowiatu: 0264
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0986283
Ulica pracodawcy: Zakładowa
Numer budynku pracodawcy: 7CE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 04.09.2020
Oferta pracy ważna do: 04.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?1c749dc0f765cb7ffa21d2c1a90f3d97
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów,- serwowanie dań,- dbanie o czystość i higienę osobistą,- zapoznanie się z systemem HACCAP,- zapoznanie się z menu restauracji i nauka przygotowywania tych dań,- nadzór nad jakością dostarczanej żywności- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Staszów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE - 2017-02-17 - Pińczów (świętokrzyskie)
prace związane z wyrobem pizzy, przygotowywanie sałatek, parzenie kawy, herbaty, obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, obsługa komputera, obsługa terminala płatniczego, udział w akcjach marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie wybranych potraw kuchni ukraińskiej
Gama Trans S.C. - 2017-02-03 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków w barze w ośrodku rekreacyjno-wypoczynkowym Oaza w Strzyżowie (wyciąg narciarski)
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2015-12-08 - Strzyżów (podkarpackie)
Prace fizyczne - budowa sieci telekomunikacyjnych i elektrycznych. Praca w przedziale czasowym 6-15 lub 8-16.
USŁUGI TELEKOMUNIKACYJNE MAXTEL S.C. - 2018-04-19 - Łódź (łódzkie)
Spawanie konstrukcji stalowych, przygotowywanie surowca do produkcji, obsługa szlifierki kątowej, obsługa wiertarki
PPU Janmet Krzysztof Potomski - 2016-11-04 - Dębno (zachodniopomorskie)
Sprzedaż akcesoriów meblowych, doradztwo klienta. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 8.00-16.00. Wymagany min.1 rok doświadczenia w handlu.
P.P.H.U. AKCES Lachowicz Eugeniusz - 2019-11-07 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Pozyskiwanie tarcicy, obsługa maszyny, odbiór elementów z maszyny.
P.P.H.U "Nowy" Nowicki Krzysztof - 2019-09-19 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Obsługa klienta, utrzymanie w czystości miejsca pracy.
P.H.U."JANCZAK" ANNA JANCZAK - 2020-10-22 - Smardzew (łódzkie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2018), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej znajdujące się w szczególnej sytuacji na rynku pracy:- osoby starsze po 50 roku życia,- kobiety,- osoby z niepełnosprawnościami,- osoby długotrwale bezrobotne,- osoby o niskich kwalifikacjach.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2018-03-14 - Sulęcin (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
praca w zawodzie
TuLisMaNore Cafe IZABELA ZIMOSZ - 2018-01-24 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie dań z menu, w szczególności dań kuchni serbskiej. Wyrabianie i pieczenie pizzy. Utrzymanie porządku w miejscu pracy.
B1, sp. z o.o. - 2016-05-31 - Pierkunowo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawidłowe przechowywanie artykułów spozywczych i produktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Rytro (małopolskie)
Oferta stażu. Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Łosice (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2020-06-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Praca w restauracji szybkiej obsługi Marmaris Kebap. Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2019-04-23 - Płock (mazowieckie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie potraw w kuchni orientalnej, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.Wymagania dot. kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności: znajomości technologii przygotowania potraw w kuchni orientalnej; doświadczenie zawodowe min. 3 lata. Miejsce wykonywanie pracy w Lublinie.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-10 - Zgierz (łódzkie)
wg stanowiska
Gościniec Jaroszewskie Wzgórze Tomasz Sobieraj Grobia - 2018-03-19 - Grobia (wielkopolskie)
prace ślusarskie związane z obróbką i montażem elementów dot. pojazdów w branży kolejowej
RAWICKA FABRYKA WYPOSAŻENIA WAGONÓW "RAWAG" SP.Z O.O.RAWICZ - 2019-01-04 - Rawicz (wielkopolskie)
Do zadań wykonywanych na stanowisku należy:1. Nadzór i zarządzanie infrastrukturą informatyczną.2. Wsparcie użytkowników systemów i aplikacji użytkowanych w tut. Jednostce.3. Administrowanie systemami, programami, aplikacjami zainstalowanymi na serwerach.4. Nadzór nad urządzeniami aktywnymi sieci.5. Zapewnienie poprawności działania systemów informatycznych działających w Sądzie.6. Podstawowe czynności związane z utrzymaniem sieci informatycznej Sądu.7. Instalacja, konfiguracja i aktualizacja oprogramowania.8. Usuwanie awarii komputerów i urządzeń peryferyjnych.
Sąd Rejonowy w Bydgoszczy - 2019-02-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciastek i gastronomiczny rozbiór mięsa różnego rodzaju zwierząt i porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, obliczanie wartości wartości odżywczej potraw,
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Zielonka (mazowieckie)
WEDŁUG ZAKRESU CZYNNOŚCI
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Chudoba (opolskie)
Praca na basenie Kłokoczyce - ul. Kłokoczycka, Wrocław. Praca przy obsłudze stacji uzdatniania wody - dozór urządzeń. Możliwość pracy na czas nieokreślony.Oferta dostępna w sali B, D.Kontakt z pracodawcą - tel.: 691 495 931, e-mail: zbigniew.zietal (at) spartan.wroc.pl
Wrocławskie Centrum Treningowe SPARTAN spólka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2020-07-07 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnieniapraca na drugą zmianę
BRODMIR S.C. - 2019-04-08 - Hermanowa (podkarpackie)
do uzgodnienia, praca na 2 lub 3 zmiany obróbka umywalek - szlifowanie i polerowanie
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DREMEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-04 - Rudna Mała (podkarpackie)
sprzedarz towaru
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Kalisz Pomorski (zachodniopomorskie)