KUCHARZ Wólka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie dań z kuchni orientalnej wg tradycyjnych receptur w języku wietnamskim
Data publikacji: 2019-02-28
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie dań z kuchni orientalnej wg tradycyjnych receptur w języku wietnamskim
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: certyfikat kucharza
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 14.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca na kuchni
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2017-09-18 - Ługi (pomorskie)
Wykształcenie średnie lub zasadnicze zawodowe; odpowiednie wyszkolenie w zawodzie; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów dla mieszkańców domu pomocy społecznej: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie czystości na stanowisku; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
Dom Pomocy Społecznej ZAMECZEK - 2017-07-11 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl, telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz, przygotowywanie posiłków, organizowanie przyjęć,praca na umowę zlecenie, głównie w weekendy,
Wrotki na wypasie Izabela Drapała - 2018-12-12 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków w hotelowej reatauracji
SZCZUROWSKI CEZARY "EKO CARBON" - 2017-03-08 - Janów Lubelski (lubelskie)
zgodnie z zawodem
CHRIS TURYSTYKA I REKREACJA - 2019-02-25 - Sąpłaty (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z zawodemDoświadczenie zawodowe min. 5 latwynagrodzenie 15-20 zł netto/hOkres zatrudnienia: 6m-cy
MARCO POLO HOTELE I RESTAURACJE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-31 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i napojów dla gości obecnych w hotelu,catering i na przyjęcia okolicznościowe,wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków,utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-18 - Kutno (łódzkie)
zgodnie z zawodem
Ay Sp. zo.o. - 2018-09-10 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-10-04 - Łeba (pomorskie)
Dozór i ochrona mienia. Praca w Siedlcach
KERIM OCHRONA Sp. z o.o. - 2016-08-08 - Siedlce (mazowieckie)
Pracownik będzie odpowiedzialny za przygotowywanie posiłków, odpowiednia organizację produktów żywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocześnie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standardów.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food. Przygotowywanie produktów (kanapek, sałatek, deserów), obsługa urządzeń, sprzedaż produktów, obsługa kasy fiskalnej, kompletowanie i wydawanie zamówień. Prace porządkowe na sali, kuchni oraz na terenie zewnętrznym.
kontakt przez OHP - 2018-03-08 - Łódź (łódzkie)
jw
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2019-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
wydawanie i przygotowanie posiłków,utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Augustów (podlaskie)
Smażenie ryb, przygotowywanie posiłków rybnych, sałatek, garmaż rybny.
KOZŁOWSKA BERNADETA BAR GASTRONOMICZNY „ TO-TU ” SMAŻALNIA - 2016-01-20 - Hel (pomorskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
Stowarzyszenie SIEMACHA - 2018-04-10 - Tarnów (małopolskie)
jw.
Ośrodek Wsparcia Dziecka i Rodziny "Koło" - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
-analizowanie incydentów / alarmów-potwierdzanie ich jako prawdziwych incydentów lub odrzucanie jako fałszywych alarmów,-aktywne uczestnictwo w kształtowaniu sposobu realizacji zamówień z SOC
ATOS GLOBAL DELIVERY CENTER POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Żwikiele (podlaskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Ostrołęka (mazowieckie)
- identyfikowanie awarii i przyczyn ich powstawania, - realizowanie napraw i remontów oraz podejmowanie działań - realizacja powierzonych projektów inwestycyjnych w zakresie technicznym i finansowym, - kontrola pracy i stanu technicznego podległych urządzeń, - planowanie prac konserwatorskich i naprawczych, - planowanie zakupu części zamiennych, podzespołów i narzędzi niezbędnych do prawidłowej pracy urządzeń, - dbanie o prawidłowy stan ilościowy i techniczny części zamiennych, - dbanie o ład i porządek na stanowiskach pracy w czasie pracy i po jej zakończeniu, - sporządzanie raportów i sprawozdań z zakresu napraw systemu do sortowania, - pełne i właściwe wykorzystanie czasu pracy zgodnie z zakresem obowiązków.
CCC S.A. - 2016-04-20 - Polkowice (dolnośląskie)
Kucharz
PARAFIA RZYMSKOKATOLICKA w Choszcznie pw.Królowej Jadwigii - 2017-06-07 - Choszczno (zachodniopomorskie)
przygotowanie kebabów, surówek, warzyw, sosów i lodów; dowóz do klienta, utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy; miła obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Zambrów (podlaskie)
Praygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie w godz. 7-19 w Dźwirzynie, praca również w weekendy.
PPUH ANIA Sp. z o.o. (OW ANIA w Dźwirzynie) - 2018-04-20 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2016-05-04 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie potraw
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-06-03 - Kietrz (opolskie)
wg stanowiska
Agnieszka Kumar RAHUL COMPANY - 2016-11-03 - Grodków (opolskie)
doświadczenie w przygotowywaniu potraw tureckich
CENGIZ BABA SCHILLER SAMANTA - 2016-01-29 - Wolsztyn (wielkopolskie)