KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Firma Handlowa Ol-Serw Olga Serwotka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Praca pon.-niedz. w systemie dwuzmianowym w godz. 12-20, 14-22.
Data publikacji: 2020-09-09
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Firma Handlowa Ol-Serw Olga Serwotka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:XXX Lecia 62C, 44-286 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami.Praca pon.-niedz. w systemie dwuzmianowym w godz. 12-20, 14-22.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie w zależności od posiadanych umiejętnościstawka za godz. - 20 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2415
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność pracy w zespole, doświadczenie na stanowisku kucharz, mile widziana książeczka sanepidowska.
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 1
Nazwa pracodawcy: Firma Handlowa Ol-Serw Olga Serwotka
danePracodawcy_nip: 6471710804
danePracodawcy_regon: 278273521
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
XXX Lecia 62C, 44-286 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: wodzisławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2415
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0944853
Ulica pracodawcy: XXX Lecia
Numer budynku pracodawcy: 62C
Profil działalności pracodawcy: Restauracje
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 09.09.2020
Oferta pracy ważna do: 09.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 09.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cd1842f98557561f2953b091e70e3d79
Podobne oferty pracy
Zarządzanie powierzonym działem kuchni.Przygotowanie i nadzorowanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, nadzorowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy i przygotowywanie w języku hindi lub urdu zamówień oryginalnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Mszczonów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, planowanie jadłospisu zagodnego z wymogami
DANUTA LAMCZYK PHU "TERMINAL" - 2018-03-02 - Charzykowy (pomorskie)
prace porządkowo porządkowe na terenie gminy Siemiątkowo
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Siemiątkowo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-03-14 - Brusy (pomorskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-11-10 - Antonin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, pod okiem szefa kuchni.
Agencja Zdrowia, Sportu i Turystyki "AMICUM" Nina Kinga Kozioł - 2017-06-01 - Poczesna (śląskie)
sporządzanie posiłków: zupy, drugie dania, pizza
PHU "JULIA" - Julia Narojczyk - 2016-06-02 - Miłakowo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-09-07 - Otwock (mazowieckie)
-przyjmowanie towarów do magazynu-uczestnictwo w odbiorze ilościowym i jakościowym-przestrzeganie ważności towarów-utrzymanie pożądku na magazynie-kontrola stanu magazynowego-przestrzeganie zasad BHP
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowanie pizzy i dań głównych w lokalu gastronomicznym, dbałość o czystość miejsca pracy, przygotowywanie receptur nowych dań. Godz. pracy 13-21.
kontakt przez PUP - 2020-05-26 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka termiczna, przestrzeganie BHP
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potrawI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-04-24 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań, dbanie o czystość. Praca na 1/2 etatu w systemie dwuzmianowym w godzinach 12.00-20.00 (praca również w dni wolne, wg.grafiku). Zmiany do ustalenia z pracodawcą.
P.H.U. "A & I" DRINK - BAR "LA MIRAGE" IZABELA MAJEWSKA - 2019-07-03 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy. Praca w godzinach 10.00 - 22.00, praca po 12 godzin co drugi dzień.
Restauracja Hotel "AUGUST" Dariusz Augustyn - 2019-07-22 - Brzesko (małopolskie)
wg.programu
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni. Przygotowywanie dań.
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2018-10-19 - Zawiercie (śląskie)
OZNACZANIE I EWIDENCJONOWANIE GOTOWEGO PRODUKTU ZGODNIE Z PROCEDURAMI,PRZYGOTOWYWANIE TOWARÓW DO WYSYŁKI, GOTOWOŚĆ DO PODJĘCIA PRACY W SYSTEMIE ZMIANOWYM, ZDOLNOŚĆ DO PRACY NA STOJĄCO, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY,
BIG COMPANY DARIUSZ BIEDA - 2019-03-08 - Niepołomice (małopolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
Sprzedaż Hurtowa Owoców i Warzyw - 2016-03-01 - Kościelna Wieś (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Krosno (podkarpackie)
KUCHARZ
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2018-04-11 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-08-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA 1 ROKPRACA WG GRAFIKU 6-14 NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie produktów, sprzątanie, zmywanie
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Lesko (podkarpackie)
przygotowywanie dań z grilla, dowóz zamówień do klienta
Patryk Jankowski - 2018-02-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obsługa klienta w barze; umowa na 2 miesiące; pracodawca zapewnia zakwaterowanie
"MAŁA GASTRONOMIA - ŻMIJOWSKI MIROSŁAW" - 2018-06-28 - Ustka (pomorskie)
-
Salon Kosmetyczny Izabela Malendowska - 2019-12-10 - Poznań (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)