KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Firma Gastronomiczno-Handlowa "AS" Wojciech Michalski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy.
Data publikacji: 2020-12-01
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Firma Gastronomiczno-Handlowa "AS" Wojciech Michalski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie pizzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|3
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2415
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy:
Firma Gastronomiczno-Handlowa "AS" Wojciech Michalski
danePracodawcy_nip: 6471007631
danePracodawcy_regon: 272667420
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: wodzisławski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2415
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0944853
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: gastronomia - Restauracja 7 dni
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 01.12.2020
Oferta pracy ważna do: 13.01.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8e81b477a4df1168f0fc0825fe69b011
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie posiłków
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2020-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych. Przygotowanie wyrobów i półproduktów kulinarnych. Zabezpieczanie żywności przed zepsuciem. Porządkowanie i utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Iwanowo (warmińsko-mazurskie)
MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:CENTRUM USŁUG IMPREZOWO-BANKIETOWYCH HOTEL ZBYSZKO SZCZECIN
kontakt przez PUP - 2020-10-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wymagane doświadczenie w ww. zawodzie. Praca od 12:00 do 21:00, w czwartek, piątek, sobotę, niedzielę. Wynagrodzenie godzinowe. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu lub telefoniczny.
MINI BROWAR RESTAURACJA BARBARA MARCOL - 2018-04-10 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2016-05-24 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
praca w zawodzie
TANIE OBIADANIE Dariusz Polcyn - 2019-08-26 - Ruda Śląska (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
PRACE ZWIĄZANE Z OBRÓBKĄ DREWNA
INTRASERVIS JOB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-11-03 - Przyłęki (kujawsko-pomorskie)
Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, lepienie uszek, pierogów, klusek.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Nowa Wieś (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem , praca w ośrodku wczasowym LIMAJNO w Swobodna
Przedsiębiorstwo Handlowe REMKAR - 2016-04-25 - Swobodna (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw ukraińskich i arabskich.Sprawdzanie składników, dbanie o ich właściwe przechowywanie.Nadzór nad zachowaniem receptur potraw, składu, smaku.Układanie menu potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Grójec (mazowieckie)
1) wsparcie prac Działu Wizowego Referatu do Spraw Ruchu Osobowego,2) zaznajomienie się z przepisami prawa regulującymi kwestie wizowe i obywatelskie,3) zapoznanie się z obowiązującą procedurą w sprawach przyjęcia i rozpatrzenia wniosku wizowego,4) archiwizowanie dokumentacji wizowej,5) pomoc w przygotowaniu odpowiedzi na korespondencję Działu Wizowo-Obywatelskiego.
MINISTERSTWO SPRAW ZAGRANICZNYCH - 2015-11-05 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wskazany własny transport dla osób spoza Bierunia ze wzg na utrudniony transport komunikacja miejską.
Restauracja MEED, Pamuła Eugeniusz - 2017-11-06 - Bieruń (śląskie)
1) Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
Biuro Rachunkowo - Podatkowe Monika Cichowska - 2020-01-23 - Tarnów (małopolskie)
dokonywanie obróbki wstępnej i cieplnej surowców, wykonywanie i przygotowywanie oraz dekorowanie i estetyczne wydawanie wykonanych potraw, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy;
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
GANDAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-30 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowanie posiłków typu fast-food , kebab , hamburgery, frytki, obsługa kasy fiskalnej. Praca na umowę o pracę.
Turkiye Kebab Damian Jusiak - 2017-05-04 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze gastronomiczne, 6 m-cy doświadczenia.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Jarosław (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-10-03 - Siedliska (podkarpackie)
kierowanie zespołem, gotowanie posiłkówSystem wynagrodzenia miesięczny, praca w systemie dwuzmianowym: 5-13; 13-21
IT-TECH RAFAŁ KOWALCZYK - 2017-07-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sprzedaż towarów róznego rodzaju m. in. odzieży, pościeli, firan. Znajomośćobsługi komputera i kasy fiskalnej do wystawiania paragonów, faktur,sporządzania zamówień oraz dostaw. Język wietnamski potrzebny do kontaktów z klientami i dostawcami oraz sporządzania zamówień.
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Rzgów (łódzkie)
- pozyskiwanie zleceń na usługi fotografii 360 stopni zdjęć i filmów,- reprezentowanie firmy i budowanie długofalowych relacji z obecnymi klientami,- raportowanie przebiegu pracy,- dbanie o powierzony sprzęt służbowych,- dbanie o pozytywny wizerunek firmy
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA FENIX W ŁOMŻY - 2020-10-09 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie sali konsumpcyjnej do obsługi kelnerskiej, przygotowanie sztućców, szkła, porcelany oraz naczyń do wydawania potraw i napojów. Udzielanie konsumentowi informacji dotyczących jadłospisów, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, sprzątanie ze stołów z zachowaniem odpowiedniej kolejności i warunków higienicznych,inkasowanie należności, rozliczanie z pobranych potraw i napojów oraz dziennego utargu.
BIESZCZADY-ART SPÓLKA Z O.O. - 2019-11-28 - Myczkowce (podkarpackie)
Przygotowywanie wypieków, deserów i śniadań. Pomoc w przygotowaniu innych posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Wykonywanie prac za pomocą maszyn stolarskich
Wiśniewski Wojciech FABRYKA MEBLI "STOLKAR" - 2020-05-14 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
współpraca i pozyskiwanie nowych klientów na rynku wschodnim, przygotowywanie ofert i umów handlowych; wykształcenie wyższe prawnicze, doświadczenie jako przedstawiciel handlowy w branży kolejowej, prawo jazdy kat. B, mile widziana znajomość języka polskiego w stopniu komunikatywnym, znajomość języka rosyjskiego i ukraińskiego w stopniu biegłym, komunikatywność i łatwość nawiązywania kontaktów
Autoryzowany Serwis Obsługi , DTS-Szubin Piotr Trzciński - 2020-03-09 - Szubin (kujawsko-pomorskie)