KUCHARZ W艂adys艂awowo oferta pracy Gastronomia-Bar Rafik Shousha
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw azjatyckich i egipskich.
Data publikacji: 2020-03-11
Lokalizacja: W艂adys艂awowo (pomorskie)
Pracodawca: Gastronomia-Bar Rafik Shousha
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Towarowa 5, 84-120 W艂adys艂awowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie potraw azjatyckich i egipskich.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W艂adys艂awowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pucki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: W艂adys艂awowo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.05.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Gastronomia-Bar Rafik Shousha
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
Towarowa 5, 84-120 W艂adys艂awowo, powiat: pucki, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: W艂adys艂awowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: W艂adys艂awowo
Ulica pracodawcy: Towarowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.03.2020
Data dodania oferty pracy: 11.03.2020
Oferta pracy wa偶na do: 25.03.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.03.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9f0bee4fb848e20203030a5777730144
Podobne oferty pracy
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Choszczno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie imprez
"TUMIDAJ" DANUTA BI艃CZYCKA - 2018-09-20 - Tumidaj (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-07-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i realizacja potraw restauracyjnych, 艣niadaniowych, na przyj臋cia bankietowe oraz cateringowe,przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸b przebywaj膮cych na diecie, praca w weekendy i 艣wi臋ta
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Restauracja Oaza - 2016-02-08 - Che艂m 艢l膮ski (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wierznica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅
kontakt przez PUP - 2019-06-26 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami, wsp贸艂praca z szefem kuchni, nadz贸r nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-03-22 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
samodzielne sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojew贸dzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniog贸rskiej - 2016-07-18 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂贸w
kontakt przez PUP - 2020-06-16 - Prusak (艂贸dzkie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w sto艂贸wce AGH w Krakowie.
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA " TAWO " - 2019-10-30 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂贸w w restauracji.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA ROL-MIX EUGENIA ARASIMOWICZ - 2017-03-31 - Cyc贸w (lubelskie)
przygotowywanie da艅, deser贸w, napoi, obs艂uga urz膮dzen kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
Pracujesz niezale偶nie i tw贸rczo z ma艂ym i bardzo zmotywowanym zespo艂em na w艂asnym stanowisku w kuchni (saucier). Jeste艣 odpowiedzialny za przygotowanie posi艂k贸w i obs艂ug臋 produkt贸w. Przestrzegasz przepis贸w HACCP.
kontakt przez OHP - 2018-09-03 - Niemcy (Niemcy)
- przeszkolenie BHP i ppo偶;- nauka przyjmowania towaru;- nauka ekspozycji towaru;- nauka obs艂ugi klienta;- nauka obs艂ugi kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Chorz贸w (艣l膮skie)
kierowanie zespo艂em gastronomicznym w kuchni szkolnej
ZESP脫艁 SZK脫艁 DRZEWNYCH I OCHRONY 艢RODOWISKA IM.JANA ZAMOYSKIEGO W ZWIERZY艃CU - 2020-08-12 - Zwierzyniec (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej i wietnamskiej, dokonywanie zam贸wie艅 towaru w j臋zyku chi艅skim.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Suwa艂ki (podlaskie)
wykonywanie posi艂k贸w typu fast food /miejsce wykonywania pracy: Tarnowskie G贸ry, ul. Pokoju 1.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
przygotowanie wst臋pne da艅, obs艂uga urzadze艅 gastronomicznych (piec, frytura, szatkownica), wykonywanie zam贸wie艅 towar贸w.
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Kucz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Zarz膮dzanie personelem, tworzenie menu, przygotowywanie posi艂k贸w, dzia艂ania administracyjne
MULTIMER sp. z o.o. - 2019-07-08 - Czysteb艂ota (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, nadz贸rnad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach.
7 HR Kamil Zieli艅ski - 2016-06-06 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
.
FIRMA TURYSTYCZNA JAROS艁AW WYROWINSKI - 2017-03-21 - Rytel (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z procedur膮 i standardami, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 pracy , zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
szef kuchni, dbanie o asortyment, odbieranie zam贸wie艅 ,nadzorowanie wydawania, podawania gotowych potraw
YAKAMOZ ALI 脰ZGEN脟 - 2020-03-13 - Gniezno (wielkopolskie)
Praca wg. zlece艅.
GABART S.C. Artur Hurek, Gabriela Hurek - 2019-07-23 - Izbicko (opolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami, dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej i turyst贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzanych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania, odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno-higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w, nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produkt贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddzia艂 Zak艂ad Aktywno艣ci w Krzy偶ewie - 2018-06-01 - Krzy偶ewo (podlaskie)