KUCHARZ Wejherowo oferta pracy "TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Dbanie o czystość kuchni, obróbka wstepna surowców, przygotowanie dań regionalnych, sporządzanie listy zaopatrzenia, odbieranie zamówień, planowanie produkcji. Okres próbny umowa zlecenie, nastęonie umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca wg grafiku w godz. 9-19.
Data publikacji: 2020-07-08
Lokalizacja: Wejherowo (pomorskie)
Pracodawca: "TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Obrońców Helu (C.H.Jantar) 3, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Dbanie o czystość kuchni, obróbka wstepna surowców, przygotowanie dań regionalnych, sporządzanie listy zaopatrzenia, odbieranie zamówień, planowanie produkcji. Okres próbny umowa zlecenie, nastęonie umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca wg grafiku w godz. 9-19.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wejherowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wejherowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2215
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wejherowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: KUCHARZ
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Komunikatywność
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: pracowitość, zaangażowanie w pracy.
Nazwa pracodawcy: "TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK
danePracodawcy_nip: 8471150938
danePracodawcy_regon: 366820449
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
Obrońców Helu (C.H.Jantar) 3, 84-200 Wejherowo, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: wejherowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2215
Gmina pracodawcy: Wejherowo
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Wejherowo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0934984
Ulica pracodawcy: Obrońców Helu (C.H.Jantar)
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 08.07.2020
Oferta pracy ważna do: 07.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 08.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e30e20cbe3e7847ca7b9f8a0e049fb47
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Techniczne HARDKOP - Hotel WODNIK - 2016-12-02 - Jaworzno (śląskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta,napoje i desery z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń.
Kraków Airport Hotel Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Balice (małopolskie)
gotowanie mas karmelowych w dużych kotłach otwartych, produkcja lizaków
kontakt przez PUP - 2020-09-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie wspępne, gotowanie, pieczeniedeserów, wydawanie klientowi jedzenia, prace związane z kuchnią
kontakt przez PUP - 2019-07-17 - Łopuszna (małopolskie)
- przygotowywanie dań kuchni arabskiej tj. tajin, lablabi, milouhia, falafele, kuskus z baraniną- praca w godz. 10:00 - 14:00 / 14:00 - 18:00 / 18:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2019-04-15 - Łódź (łódzkie)
kucharz kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2019-06-25 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy, znajomość zasad żywienia, zarządzaniem budżetem na wydatki spożywczze, praca w systemie dwu zmianowym 6 dni w tygodniu od 7-17 w wymiarze 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Walendów (mazowieckie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
identyfikacja rodzaju i typu awarii wodociągowej, lokalizacja wycieków, raporty o stanie awarii
Przedsiębiorstwo Wodociągów i Kanalizacji Sp. z o.o. - 2020-11-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wg stanowiska
Ranczo Mustafa Włodzimierz Kosiński - 2016-07-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
praca w restauracji SHOGUN,
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE PRZYDRÓŻNY PIOTR - 2018-08-27 - Wolsztyn (wielkopolskie)
kompletowanie i przygotowanie towarów do wysyłki, zabezpieczenie towarów przed uszkodzeniem w trakcie transportu do odbiorcy inne prace zlecone
CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO EURONAUKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-05-26 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Górno (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
DUET s.c. J.Kopczyński T.Kopczyński - 2018-02-05 - Kunowice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Karina Piasecka P.P.H.U CAFFE FIGARO - 2019-08-28 - Sztum (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 694-254-708.
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-04-20 - Pelplin (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i włoskiej (pizze, makarony).
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, - współpraca z dietetykami przy produkcji posiłków specjalistcznych, - zarządzanie zespołem pracujących na kuchni (pomoce kuchenne, pracownicy dystrybucji), - kontrola jakości wykorzystywanych do produkcji produktów, - składanie zapotrzebowania na półproduktydo produkcji posiłków do kierownika obiektu. Przewidywany okres zatrudnienia: 4 lata.
VILANO MIROSŁAWSKA, ZAWADZKI SPÓŁKA JAWNA - 2019-05-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zgórsko (podkarpackie)
• przygotowanie posiłków mięsnych, zup, surówek w przedszkolu,• pakowanie posiłków wg listy przewozowej,• dbanie o porządek w miejscu pracy,
Level Work Artur Chrząszcz - 2018-08-23 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) w godz. 6-14. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej. Wynagrodzenie 2560-2800 zł brutto na okresie próbnym (w zależności od doświadczenia).
HTI Sp. z o.o. - 2018-09-25 - Kraków (małopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Grajewo (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
1.Przygotowywanie posiłków pod względem smakowym i estetycznym przy najwyższej dbałości o względy bezpieczeństwa.2.Znajomość procesów technologicznych związanych z przygotowaniem potraw.3.Wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem.4.Właściwe przechowywanie artykułów żywnościowych.5.Znajomość i przestrzeganie przepisów BHP.6.Utrzymanie na wysokim poziomie sanitarnym pomieszczeń kuchennych oraz pomieszczeń przynależnych do kuchni i ciągów technologii żywienia.7.Dbanie o racjonalne zużycie produktów spożywczych.8.Przestrzeganie procedur ilościowych, jakościowych i sanitarnych w trakcie obróbki wstępnej surowców i produktów żywnościowych.9.Wykonywanie dodatkowych czynności poleconych przez kierownika wynikających z organizacji pracy placówki.Praca na jedną zmianę w godzinach od 7:00 do 15:00.I umowa na okres próbny 3 miesiące.
Schronisko dla Bezdomnych Caritas Diecezji Sosnowieckiej - 2020-11-09 - Będzin (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów pochodzących z Indii.
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Szczerców (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie dań. Bezpośredni kontakt z klientem. Kuchnia odkryta.
ROUTE 66 Kamil Chochół - 2018-10-01 - Mszana Dolna (małopolskie)
samodzielne przygotowanie potraw
"KUCHNIA U MACIEJA" MACIEJ NOWAK - 2017-09-22 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Pizzeria "GEMINI - BIS" Wanda Kawa - 2016-04-27 - Milanówek (mazowieckie)