KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-02-23
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 01.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni orientalnej; 2 lata do艣wiadczania na ww. stanowisku. Zakres obowi膮zk贸w: przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni orientalnej. Praca w godz. 10:00-14:00, 14:00-18:00.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 07.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 dla klient贸w pizzerii Quattro.
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW - 2018-02-14 - D臋bica (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, dbanie o wygl膮d i walory smakowe przygotowanych posi艂k贸w (RPO)
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Koszelew (mazowieckie)
- przyrz膮dzanie potraw, przygotowywanie sk艂adnik贸w potraw, proponowanie i wprowadzanie nowych da艅
Tropicoco Sp. z o.o. 76-107 Jaros艂awiec ul. Uzdrowiskowa 15 - 2018-04-17 - Jaros艂awiec (zachodniopomorskie)
dostarczanie napoj贸w do klient贸w
"OL-TRANS" Marcin Nizio艂 - 2016-09-07 - Legnica (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WED艁UG PRZEPIS脫W LITEWSKICH, ORGANIZACJA STANOWISKA PRACY, PRZYJMOWANIE DOSTAW; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI LITEWSKIEJ, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ROSYJSKIEGO, LITEWSKIEGO; ROZK艁AD CZASU PRACY: 40 TYGODNIOWO R脫WNIE呕 W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 11.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywane i wydawanie posi艂k贸w (pizza, kebab, zapiekanki), obs艂uga kasy fiskalnej.
U Brodacza - Piotr Robuta - 2018-03-27 - Skopanie (podkarpackie)
-
PPHU AGRO-WIT WITOLD WR脫BLEWSKI - 2016-03-10 - Nowe Gizewo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie gotowych posi艂k贸w i da艅, sprzeda偶.
PHU JOANNA AGNIESZKA DZIEDZIC - 2017-08-04 - Szprotawa (lubuskie)
obs艂uga klienta w sklepie motoryzacyjnym, obs艂uga kasy fiskalnej, pbs艂uga sprzeda偶y internetowej, dodawanie produkt贸w w ofercie sklepu, wydawanie cz臋艣ci klientom
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Wie偶a (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i mi臋dzynarodowej, utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-13 - Rzesz贸w (podkarpackie)
kucharz, przygotowywanie potraw, wst臋pna obr贸bka warzyw, gotowanie, przygotowywanie przyj臋膰
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw tureckich; serwowanie da艅 w oryginalny turecki spos贸b;
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2017-02-09 - Opole (opolskie)
obs艂uga klient贸w baru, praca w godz. 12.00-20.00
Firma Us艂ugowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2016-10-07 - Zawiercie (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
obs艂uga grup zorganizowanych oraz go艣ci indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standard贸w potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepis贸w HACCP
Zajazd Jurajski sp贸艂ka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-01-25 - Podlesice (艣l膮skie)
Spozr膮dzanie potraw z zakresu kucyni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 01.08.2018 - 31.03.2019.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)
Przygotowanie da艅 a'la carte i innych da艅 w ramach us艂ug konfenercyjncybi imprez okoliczno艣ciowtcg oraz zapewnienie ich wysokiej jako艣ci zgodnej ze starndardami sieci Qubus Hotel
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-06-13 - Rz膮ska (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w przygotowywanie oraz wydawanie imprez okoliczno艣ciowych
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szcz臋sna - 2017-07-05 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z produkt贸w i p贸艂produkt贸w, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, znajomo艣膰 kuchni tureckiej.
ANTALYA DONER KEBAB Salman Bulu艧 - 2018-04-19 - Zamo艣膰 (lubelskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY "BEZIK" JOLANTA PODG脫RSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DW脫R" ZACZERNIE JOLANTA PODG脫RSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)
Zaawansowane wsparcie techniczne dla klienta biznesowego; Kierownik techniczny i koordynator rozwoju technicznego po stronie klienta; Mentor dla cz艂onk贸w zespo艂u, pomagaj膮cy innym w wykonywaniu zada艅, potencjalnie w lokalizacjach zagranicznych i zdalnych; Obszary, kt贸rych jest w艂a艣cicielem i dzia艂ania: zlecenia obs艂ugi, wprowadzanie zmian i rozwi膮zywanie przypisanych problem贸w; Odpowiedzialno艣膰 za zachowanie zgodno艣ci w obszarze bezpiecze艅stwa, audyt贸w i system贸w oraz w艂a艣ciciel tych obszar贸w; Uczciwa i rzetelna postawa.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wed艂ug zawodu
Centrum Mateusz Pohl - 2018-01-29 - Bieni贸w (lubuskie)
- obs艂uga kasy fiskalnej- sprzeda偶 towaru
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Ko偶uch贸w (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-05-05 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)