KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i w艂oskiej; r贸wnie偶 robienie pizzy.
Data publikacji: 2020-02-13
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i w艂oskiej; r贸wnie偶 robienie pizzy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽900 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia w艂oska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
oczekiwnia: wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe; kierunek : kucharz; znajomo艣膰 kuchni w艂oskiej(w tym robienia pizzy); mile widziany 1 rok do艣wiadzcenia.zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 kuchni polskiej i w艂oskiej; r贸wnie偶 robienie pizzy.kontakt: Halina Marzec: 600300305; rekrutacja: Ma艂gorzata Marzec: 600300401.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 26.02.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.02.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b081c6b00d06b125d7dcf0d11eed3f2c
Podobne oferty pracy
przygotowywanie orientalnych potraw kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2019-02-15 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWNIE DA艃 KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2019-11-21 - Opoczno (艂贸dzkie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w.Wymagania: ch臋膰 do pracy, aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska
BONO A. Mazurek Sp.J. - 2015-12-02 - Gdynia (pomorskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zesp贸艂 Pa艂acowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-06-26 - B膮dz贸w (dolno艣l膮skie)
Przyjmowanie i wydawanie towar贸w z magazynu.Przygotowanie towar贸w do wysy艂ek.Za艂adunki i roz艂adunki aut.Prowadzenie dokumentacji magazynowej.
Mazowiecka Sp贸艂ka Mleczarska S.A. Zak艂ad Produkcyjny w Makowie Mazowieckim - 2015-12-03 - Mak贸w Mazowiecki (mazowieckie)
zapoznanie si臋 z obs艂ug膮 sprz臋tu kuchennego, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, przygotowywanie posi艂k贸w, czynno艣ci porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Czarna Woda (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie asortymentu potraw i napoj贸w z surowc贸w i p贸lprodukt贸w spo偶ywczych w oparciu o receptury gastronomiczne, ocena jako艣ci surowc贸w p贸艂produkt贸w i gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2019-03-19 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie da艅, opracowywanie menu
"VIVA" Renata Jakubowska - 2018-11-08 - Niemcza (dolno艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
-aktywna sprzeda偶 zgodnie ze standardami firmy-obs艂uga klient贸w-obs艂uga kasy fiskalnej-dbanie o dobry wizerunek punktu sprzeda偶y
"RUCH" S.A - 2017-04-03 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
- przygotowanie posi艂k贸w i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie menu
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-20 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedzia艂ku do niedzieli - wed艂ug grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-10-03 - Micha艂owice (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowe "Gastrix" Jakub Piela - 2018-08-20 - Jele艣nia (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi. Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, deser贸w, ciast oraz napoj贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn znajduj膮cych si臋 w zak艂adach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2018-07-18 - Le偶ajsk (podkarpackie)
CZYNNO艢CI ZWI膭ZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI 呕YWNO艢CI
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE 'LUBINPEX' SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-08 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami potraw w kuchni dietetycznej, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy, obs艂ugiwanie sie maszynami i urz膮dzeniami przy przygowowywaniu potraw, praca w godz 8-16/11-19
DIETETYCZNI CATERING, PORADNIA Aleksandra Fuk - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Lubawka (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; pierwszy kontakt telefoniczny, celem um贸wienia si臋 na spotkanie z pracodawc膮
Zak艂ad Produkcyjno- Us艂ugowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2016-04-05 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w./Praca od 07:00 do 19:00 co drugi dzie艅/
ZAK艁AD US艁UG LECZNICZO-WYPOCZYNKOWYCH "PZL-MIELEC" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-11-15 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni tunezyjskiej oraz mi臋dzynarodowej; obs艂uga go艣ci w przypadku ma艂ych przyj臋膰 w formie bufetu oraz inne zadania, kt贸re mo偶e powierzy膰 Szef misji np. spakowanie przygotowanych da艅 w celu transportu ich do miejsca, gdzie odbywa膰 si臋 b臋dzie przyj臋cie, uczestniczenie w zakupach produkt贸w do zaplanowanych da艅, itp.
kontakt przez PUP - 2020-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 wykonywanych da艅, nadz贸r nad prawid艂owym sporz膮dzaniem posi艂k贸w, nadz贸r nad prawid艂owym wykonywaniem obowi膮zk贸w przez pracownik贸w kuchni,
kontakt przez PUP - 2019-10-03 - Si艂a (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie produkt贸w do sprzeda偶y, realizacja zam贸wie艅, zabezpieczenia surowc贸w, w艂a艣ciwe wykorzystywanie urz膮dze艅, umowa o prac臋, praca w Galerii Karuzela w godz. 9.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Wrze艣nia (wielkopolskie)
przygotowanie stanowiska pracy, planowanie zu偶ycia do produkcji kulinarnych z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; obr贸bka wst臋pna surowc贸w; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w; mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych; ryb oraz potraw z podrob贸w; potraw p贸艂mi臋snych i jarskich; wyrob贸w garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjonowanie, dekorowanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni polskiej i kuchni regionalnej; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziemi, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz biez膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; porz膮dkowanie pomieszcze艅 kuchennych i magazynowych
kontakt przez PUP - 2020-02-19 - Libusza (ma艂opolskie)
dbanie o estetyk臋, jako艣膰 i walory smakowe przygotowywanych potraw, dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowisku pracy, kontrolowanie jako艣ci i 艣wie偶o艣ci produkt贸w
PARK INN Resort Radovan Proti膰 - 2020-02-14 - Miros艂awiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie produkt贸w garma偶eryjnych.
Zak艂ad P.H.U. "SMAKOSZ" Wyroby Garma偶eryjne Sylwia Bosak - 2016-10-07 - Jerzmanowice (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KLIENT脫W, ZNAJOMO艢膯 PRZYPRAW I RECEPTUR TYPOWYCH DLA KUCHNI INDYJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Skierniewice (艂贸dzkie)
prace interwencyjne: Przygotowywanie produkt贸w do sprzeda偶y, pomoc nabywcy przy wyborze produktu, sprawna realizacja zam贸wie艅 sk艂adanych przez nabywc贸w, inkasowanie nale偶no艣ci za sprzedane produkty, za艂atwianie reklamacji zakupionych towar贸w, przyjmowanie i rejestrowanie zam贸wie艅 na towary w hurtowniach.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - J贸zef贸w (mazowieckie)