KUCHARZ Warszawa oferta pracy NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE ZGROMADZENIA SIÓSTR SŁUŻEBNICZEK NMP NIEPOKALANIE POCZĘTEJ-PROWINCJA ŁÓDZKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków. Opracowywanie jadłospisów. Zachowanie zasad higieny na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2020-05-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE ZGROMADZENIA SIÓSTR SŁUŻEBNICZEK NMP NIEPOKALANIE POCZĘTEJ-PROWINCJA ŁÓDZKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mehoffera 2, 03-131 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Opracowywanie jadłospisów. Zachowanie zasad higieny na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1465
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_1: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość zasad HACPP Wymagane dokumenty na rozmowę: CV, świadectwa pracy, świadectwo ukończenia szkoły.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE ZGROMADZENIA SIÓSTR SŁUŻEBNICZEK NMP NIEPOKALANIE POCZĘTEJ-PROWINCJA ŁÓDZKA
danePracodawcy_nip: 5241200708
danePracodawcy_regon: 146464479
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Mehoffera 2, 03-131 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Mehoffera
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Wychowanie przedszkolne.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 09.05.2020
Oferta pracy ważna do: 08.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?45f016412e12722bd5b05a98c7de512c
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy DPS z uwzględnieniem diet.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2017-04-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Pobieranie surowców do sporządzania posiłków; Pomoc magazynierowi w przyjęciu towaru; Sporządzanie posiłków; Sporządzanie potraw dla różnych diet; Drobne prace kuchenne
Bonifraterska Fundacja Dobroczynna - 2017-09-27 - Konary (małopolskie)
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2019-01-08 - Góra Motyczna (podkarpackie)
WYRÓB PRODUKTÓW GARMAŻERYJNYCH
HIPERMARKET E.LECLERC RZESZÓW - 2020-01-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa paczkarki do złomu; segregacja złomu
KOLMET Sp. z o.o. S.J. - 2017-11-14 - Wronki (wielkopolskie)
mieszanie,przygotowywanie pieczywa,przygotowywanie do wypieku,znajomość pracy w piekarni
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Piława Górna (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni wschodniej, tworzenie menu restauracji, zarządzanie personelem i organizacja pracy na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Białystok (podlaskie)
budowa szaf sterowniczych i instalacji przemysłowych
P.P.H.U. "ALBUS" BUCZAK ANDRZEJ - 2017-05-10 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
gotowanie, przyrządzanie potraw kuchni polskiej
HURTPETROL Sp. z o.o. - 2017-07-04 - Tarnowo Podgórne (wielkopolskie)
do uzgodnienia
USŁUGI TRANSPORTOWE HENRYK KOPEĆ - 2016-06-15 - Wola Raniżowska (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury.Zapewnieniewysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań,przestrzeganie standardów postępowania z żywnością HACCP,prawidłowe magazynowanie zywności i sprzętu.
Przedsiębiorstwo Usługowe "Świder-Ski" Grzegorz Świderski - 2019-02-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, utrzymanie czystości w toku żywienia
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2019-07-11 - Długołęka (dolnośląskie)
Przygotowanie i sprzedaż dań, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, prace porządkowe. Praca w przyczepie gastronomicznej z kebabem.
MOR Romana Nawrocka-Zając - 2017-11-22 - Lwówek (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI)WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE KIERUNKOWE; UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOCV NA ADRES EMAIL : GPMOS5 (at) WP.PLczas pracy równowazny w godzinach od 6.30 do 14.30 oraz 11.30 do 19.30praca w wolne dniwynagrodzenie 2.400,00 zł+wysługa lat
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2018-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie sushi i potraw kuchni japońskiej
RMS COMPANY Patryk Ramus - 2019-02-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie różnego rodzaju potraw, dań, gospodarka magazynowa, dbanie o sprzęt kuchenny, organizacja pracy
Przedsiębiorstwo Handlowo -Produkcyjne "Jeans" Teresa i Jan Szablewscy spółka jawna - 2016-10-10 - Dymaczewo Nowe (wielkopolskie)
Kucharz - przygotowywanie posiłków na stołówce zakładowej ( Kuchnia Polska ) oraz dowóz posiłków na terenie zakładu Cobex ( dawny Carbon S.A.) Praca w systemie dwu zmianowym. Mile widziane pr.j. kat. b.
"Korund" sp. z o.o. - 2019-01-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wg. stanowiska.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2018-08-23 - Wołów (dolnośląskie)
montaż systemów kominowych, ceramicznych, stalowych, czytanie dokumentacji technicznej, prace ogólnobudowlane
Owczarek Michał JAWORENT Centrum Obsługi Firm - 2016-08-25 - Jaworzno (śląskie)
robienie surówek, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych zgodnie z zasadami przepisów BHP, obsługa klienta, dbanie o czystość i porządek w pracy i na jej terenie, oferta przeznaczona dla osób berobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie i serwowanie potraw, obsługa klienta, doświadczenie min. 6 m-cy, komunikatywność i umiejętność gotowania.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kartuzy (pomorskie)
Zapoznanie się z organizacją pracy w kuchni, przygotowanie stanowiska pracy w kuchni, zapoznanie się z recepturami potraw w menu. Przygotowanie marzędzi pracy od podstaw. Zapoznanie się z realizacją zamówienia kuchni - zgodnie z kartą menu (zupy, makarony, zakąski, gorące potrawy z ryb, mięsa i inne dania) zabezpieczenie surowców sprawdzanie, przygotowanie zamówień na kolejny dzień, przygotowanie propozycji do menu dnia.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
staż ze środków unijnych RPO dla osób powyżej 30-go roku życia
kontakt przez PUP - 2020-05-22 - Złaków Kościelny (łódzkie)
- znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.- przygotowanie potraw
PAŁAC POLEDNO - 2015-11-02 - Bukowiec (kujawsko-pomorskie)
Praca jako kucharz w restauracji tajskiej w centrum miasta. Przygotowywanie samodzielne warzyw oraz mięs, następnie gotowanie tajskich dań. Umowa o pracę na cazs określony. Praca jednozmianowa: 12-20. Proponowany okres zatrudnienia; 1 rok. Oferta dotępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w godzinach od 12:00 do 22:00; przygotowywanie posiłków
BAGATELLE RESTAURANT & KAFFE Alabrudzińska Marzena - 2017-03-31 - Stargard (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej;umowa zlecenie na okres 18 miesięcy
kontakt przez PUP - 2020-03-17 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw z kuchni arabskiej ( kufta, kebeb, ryż i makaron arabski, felefel,beklawa, szaszlyk), nadzór nad pracą współpracowników, obsluga klientów, sprzedaż posiłków, dbałość o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole, zamawianie produktów do wykonania potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Białystok (podlaskie)