KUCHARZ W膮brze藕no oferta pracy SLIWAR sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2019-04-02
Lokalizacja: W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: SLIWAR sp. z o. o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:1- Maja 40, 87-200 W膮brze藕no, powiat: w膮brzeski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: do negocjacji
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W膮brze藕no
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: w膮brzeski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: W膮brze藕no
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.04.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: do艣wiadczenie mile widziane
Nazwa pracodawcy: SLIWAR sp. z o. o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w W膮brze藕nie
Adres pracodawcy:
1- Maja 40, 87-200 W膮brze藕no, powiat: w膮brzeski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: w膮brzeski
Gmina pracodawcy: W膮brze藕no
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: W膮brze藕no
Ulica pracodawcy: 1- Maja
Numer budynku pracodawcy: 40
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w W膮brze藕nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 01.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Bukowina Tatrza艅ska (ma艂opolskie)
przygotowywanie posilk贸, rozliczanieprodukt贸w, uk艂adanie jad艂ospis贸w
Szko艂a Podstawowa Bukowiec - 2017-05-10 - Bukowiec (lubuskie)
J.W.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Warszawa (mazowieckie)
1.przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi inormami gotowych wyrob贸w, 2.realizacja i nadzorowanie prawid艂owegoprzebiegu proces贸w produkcyjnych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi procesamitechnologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3.porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gram贸wk膮, 4. utrzymywanie czysto艣ci iporz膮dku w pomieszczeniu g艂贸wnym kuchni, we wszystkich pomieszczeniachprzynale偶nych do kuchni oraz korytarzach budynku przyleg艂ych do pomieszcze艅kuchennych. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Dom Pomocy Spo艂ecznej Pr贸szk贸w - 2018-05-22 - Pr贸szk贸w (opolskie)
pieczenie pizzy, przyrz膮dzanie innych potraw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
Pizzeria Wiktoria - 2016-06-16 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
praca na kuchni, produkcja pierog贸w, krokiet贸w, go艂膮bk贸w nale艣nik贸w oraz innych wyrob贸w garma偶eryjnych. Praca na 3 zmiany, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanepidowska - mile widziana
Firma Handlowo Us艂ugowa B & K Krzysztof Klichta - 2016-05-24 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Planowanie 偶ywienia i realizacja
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- gotowanie
O艣rodek wypoczynkowy - Wies艂aw Ernst - 2016-05-10 - Skarszewy (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
HOTEL SOLARIS LUPUS - 2016-05-30 - Kalisz Pomorski (zachodniopomorskie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Miszewko (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z R脫呕NYCH REGION脫W 艢WIATA, SZCZEG脫LNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ. PRACA FIZYCZNA, WYMAGAJ膭CA SI艁Y ZAR脫WNO FIZYCZNEJ JAK I PSYCHICZNEJ, DU呕EJ ODPORNO艢CI NA STRES. PRACA POD PRESJ膭 CZASU.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.
PREMIUM MArcelina Dudek - 2017-10-05 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W KUCHNI INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ
MILMAS MILENA MASUM - 2017-01-19 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie, gotowanie, przyprawy kuchni orientalnej, specjalno艣膰 kucjni wietnamskiej i tajskiej. Jedna zmiana 10:00-18:00, miejsce pracy: Bielany Wroc艂awskie.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, r贸wnie偶 w weekendy. Praca na umow臋 zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
JAD艁ODAJNIA Anastazja K臋dziora - 2016-05-24 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE 艢NIADA艃 (BUFET), DA艃 DO KARTYWYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, STA呕 PRACY 2 LAT, PRACA W ZEPSOLE, DYSPOZYCYJNO艢膯
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dost臋pne surowce, obliczanie warto艣ci energetycznej sporzadzanych posi艂k贸w, opracowywanie ofert kulinarnych, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole- odporno艣膰 na dzia艂anie pod presj膮 czasu, praca w pomiesczeniu zamkni臋tym przy du偶ej wilgotno艣ci, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporz膮dzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Pstr膮gowa (podkarpackie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez OHP - 2017-11-07 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Zielona (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu potraw. Obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego.
Zak艂adowy Klub Sportowy "Stal" Stalowa Wola - 2018-06-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w
Uzdrowiska K艂odzkie S.A.- Grupa PGU - 2019-02-12 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, organizowanie imprez okoliczno艣ciowych, og贸lna praca kucharza, gospodarka magazynowa.
FARAON Ma艂gorzata Sylwia Lach-Gwiazda - 2018-04-06 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowanie sur贸wek i da艅
FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Ma膰kowiak - 2017-09-28 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji z kuchni膮 ukrai艅sk膮 i bia艂orusk膮
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Janczewice (mazowieckie)
- gotowanie da艅 zgodnie z przyj臋tymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
FITFOOD SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-31 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-01-10 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
obs艂uga klient贸w, obs艂uga biura, monitorowanie stan贸w magazynowych, obs艂uga poczty elektronicznej i telefonu, wystawianie faktur
PPHU AW Arkadiusz W艂odarczyk - 2017-09-01 - Leszno (wielkopolskie)