KUCHARZ Tychy oferta pracy TYCHYDIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie sałatek, surówek, dań mięsnych i garmażeryjnych, zabezpieczanie surowców i potraw przed zepsuciem, dbanie o porządek w miejscu pracy
Data publikacji: 2019-10-30
Lokalizacja: Tychy (śląskie)
Pracodawca: TYCHYDIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Budowlanych 75, 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie sałatek, surówek, dań mięsnych i garmażeryjnych, zabezpieczanie surowców i potraw przed zepsuciem, dbanie o porządek w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + nagroda uznaniowa+ bon sodexo
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tychy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tychy
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tychy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiolgiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, uprawnienia do wykonywania zawodu - jeśli nie ma to przynajmniej 1 rok doświadczenia w zawodzie, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętności: przygotowanie posiłków i potraw, praca w zespole, dbanie o prządek w kuchni
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
TYCHYDIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Adres pracodawcy:
Budowlanych 75, 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - życiorys zawodowy wraz ze zgodą na przetwarzanie danych osobowych
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Tychy
Gmina pracodawcy: Tychy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tychy
Ulica pracodawcy: Budowlanych
Numer budynku pracodawcy: 75
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.10.2019
Oferta pracy ważna do: 29.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 30.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 30.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e952270ce31ed62a94856a58bc7dd409
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
TUR-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Umiejętność zawodowego gotowania w oparciu o tradycyjne metody wykorzystywane w kuchni śródziemnomorskiej i kresowej z elementami kuchni gruzińskiej. Umiejętność wypieku pizzy na sposób tradycyjny, umowa zlecenie wraz ze składkami na ubezpieczenie społeczne, system czasu pracy zadaniowy, około 170 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej, właściwy dobór składników i przypraw.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków i dań ( obsługa imprez okolicznościowych)
Remigiusz Domagała Sala Bankietowa TU i TERAZ - 2019-08-14 - Orłowo (pomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem urządzeń, maszyn i urządzeń, obsługa klientów korzystających z punktu gastronomicznego
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Krasne (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, opracowywanie menu, wydawanie dań, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowywanie potraw ukraińskich
MIDOM Michał Smoleński - 2018-06-22 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Sporządzanie potraw w/g jadłospisu ustalonego; Utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Chris Turystyka i Rekreacja Magdalena Alchimowicz - 2018-01-25 - Kruklanki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy.
MICHAŁ MAKSEL MAX - 2016-09-12 - Kartuzy (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn, urządzeń gastronomicznych.
PHU MAX Dworek nad Drawą - 2017-11-24 - Stefanowo (wielkopolskie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-03-16 - Rzeszów (podkarpackie)
- znać aktualnie obowiązujące przepisy prawne dot. ochrony obiektów wojskowych, użycia lub wykorzystania środków przymusu bezpośredniego i broni palnej;- znać i wykonywać obowiązki na poszczególnych posterunkach zgodnie z Tabelą Posterunków;- przestrzegać porządku dnia warty, toku pełnienia służby oraz zasad współżycia społecznego OW- składać do Dowódcy Warty telefoniczne meldunki o aktualnej sytuacji w rejonie posterunku.*pełna informacja o naborze: http://25wog.wp.mil.pl/plik/file/Oferty_Pracy/Marzec_2019/WARTOWNIK_OWC_LOMZA.pdf
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU - 2019-03-15 - Łomża (podlaskie)
przewóz towarów
Generatis Sp. z o.o. - 2019-01-23 - Zielęcice (opolskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, UTRZYMYWANIE NA BIERZĄCO CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI PRZY PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJÓW
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Łódź (łódzkie)
Nauczyciel wspomagający w kl. IV. Wymiar czasu pracy: 20/20.
Szkoła Podstawowa im. Jakuba Wejhera w Górze - 2019-10-18 - Góra (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiejętność: wykonywania potraw kuchni tajskiej, kursy z zakresu kuchni tajskiej, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie oraz wydawanie dań z zakresu kuchni tajskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, prace porządkowe na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Kluczbork (opolskie)
obsługa suszarni
HR Consulting Partners Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej - 2015-12-21 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie dań według chińskich przepisów. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas określony.
kontakt przez PUP - 2019-05-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków pod zamówienie klienta, wykonywanie dań zleconych
Zajazd Restauracja Elza s.c. Pokorska Ferensztajn Kutno - 2016-01-21 - Kutno (łódzkie)
przygotowanie potraw specjalizacja w kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2019-09-18 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, pomoc przy obróbce wstępnej.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2018-11-14 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dań, wydawanie
"ZAMKOWA" SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-01 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw
Zakład Usług Techniczno - Handlowych "EKO - BUD" inż. Eugeniusz Pogorzelski - 2016-06-06 - Wyszków (mazowieckie)
zgodnie z umową
CENTRUM CATERING RESTEURACJA - PODBIELNIAK K. - 2015-12-08 - Słupca (wielkopolskie)
- przyrządzanie posiłków mieszkańcom zgodnie z zatwierdzonym jadłospisem,- wydawanie posiłków mieszkańcom
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ Pracownika Oświaty - 2019-10-23 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-04-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Zarządzanie zespołem pracowników, realizacja zadań sprzedażowych, monitoring rynku, inicjowanie akcji promocyjno- marketingowych, realizacja wyznaczonych celów handlowych
MAWI s.j - Marek Piszczek, Wiesław Dziedzic - 2016-07-08 - Rzezawa (małopolskie)