KUCHARZ Trzebnica oferta pracy "Mai Lan" Dinh Tien Hali
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej i chi艅skiej
Data publikacji: 2019-06-10
Lokalizacja: Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: "Mai Lan" Dinh Tien Hali
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ko艣ciuszki 33, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej i chi艅skiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebnica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: trzebnicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 kuchni chi艅skiej i wietnamskiej , dyspozycyjno艣膰
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: "Mai Lan" Dinh Tien Hali
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Ko艣ciuszki 33, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Trzebnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Trzebnica
Ulica pracodawcy: Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 33
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.06.2019
Oferta pracy wa偶na do: 09.07.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.06.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4b39e72cbdff8f3136bd66a362d0ec6c
Podobne oferty pracy
kierowanie pojazdem ci膮偶arowym powy偶ej 3,5 tony, prace konserwacyjne i mechaniczne przy pojazdach ci臋偶arowych
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - K膮kolewnica P贸艂nocna (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Warszawa (mazowieckie)
- Drutowanie / Sterowanie rozdzielnic i szaf elektrycznych na wydziale elektrycznym. Mo偶liwo艣膰 awansu zawodowego na stanowisko brygadzista. - Wynagrodzenie: 12 - 16 z艂/brutto/godzina + premia uznaniowa. Mo偶liwo艣膰 negocjacji wynagrodzenia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:30-14:30. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe. Wskazana praktyka zawodowa na podobnym stanowisku. Wymagana znajomo艣膰 rozdzielnic Sn i Nn. Wymagana umiej臋tno艣膰 samodzielnego drutowania wg dokumentacji technicznej. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: barbara.wochnik (at) zpue.pl
ZPUE SILESIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-18 - Katowice (艣l膮skie)
Kucharz: praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przestrzeganie dyscypliny pracy, wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obs艂ugi, utrzymywanie czysto艣ci sali i stolik贸w konsumpcyjnych, przestrzeganie obowi膮zuj膮cych cen sprzeda偶y przy sporz膮dzaniu rachunk贸w i inkasowaniu nale偶no艣ci.
AMW Hotele Sp.z o.o. - 2018-04-24 - Sucha (dolno艣l膮skie)
prace na stanowisku asystenta ds. ksi臋gowo艣ci
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Bia艂a Piska (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne stanowisko
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-02-15 - Bia艂ystok (podlaskie)
prawo jazdy kat. B , wykszta艂cenie 艣rednie, pos艂ugiwanie si臋 GPS, kultura osobista, kurs ADR, j. niemiecki lub j. angielski w stopniu komuniktywnym, punktualno艣膰, przestrzeganie termin贸w dostaw towar贸w, dbanie o powierzone mienie
JERZY JANKOWSKI TRANSPORT - 2017-07-03 - Mi臋dzyb贸rz (dolno艣l膮skie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie kierunkowe zawodowe; min. 6 m-cy do艣wiadczenia w zawodzie; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie sto艂u szewdzkiego na 艣niadania, przyg. mi臋s i warzyw do dalszej obr贸bki; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Gliwice (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi, przygotowywanie stanowiska pracy z zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi, prawid艂owe przechowywanie artyku艂贸w spo偶ywczych i produkt贸w kulinarnych
RETRO Ewa Paprocka - 2016-10-28 - 艢widwin (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie i wydawanie 艣niada艅 w pensjonacie, - sprz膮tanie kuchni,- mycie naczy艅, - pomoc w obs艂udze imprez
KAERTUR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-05-30 - Boles艂aw贸w (dolno艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Fundusz Wczas贸w Pracowniczych sp. z o.o. Odzia艂-Zesp贸艂 Dom贸w Wczasowych Krynica Zdr贸j - 2016-10-19 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
nadz贸r przeprowadzanych test贸w, przeprowadzanie test贸w technicznych, raportowanie wynik贸w, kontakt z zespo艂em w j臋zku hindii
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)
przygotywywanie posi艂k贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe
1. PPHU MICHA艁 SZYMA艃SKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHA艁 SZYMA艃SKI - 2018-07-25 - Gniezno (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 i sprz臋t贸w do przygotowywania i podawania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci, zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, do艣wiadczenie w kuchni wietnamskiej, min. 5 lat do艣wiadczenia, znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej, umiej臋tno艣膰 samodzielnego przygotowania da艅
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Lubliniec (艣l膮skie)
zgodny z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Witaszyce (wielkopolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2019-05-29 - Tarn贸w Jezierny (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym
FENIKS Sp贸艂ka z o o.o. - 2019-01-11 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
przygotowywanie da艅 z kartysprz膮tanie stanowiska pracy
HUGART HOTELS Andrzej Szczepanek - 2016-06-23 - Rybnik (艣l膮skie)
1. Prowadzenie treningu w zakresie Green Belts, kt贸ry przek艂ada si臋 na usprawnienia GSC i podwy偶szenie kompetencji przyw贸dczych. 2. Nadz贸r nad terminowym uko艅czeniem projektu Green Belts Leans Six Sigma. 3. Inicjowanie proces贸w usprawniaj膮cych oraz prowadzenie projekt贸w na rzecz GSC. 4. Wykorzystywanie technologii LSS. 5. Promowanie oraz wspieranie wiod膮cych zasad SIX SIGMA. 6. Wsp贸艂praca z obszarami GSC. 7. Wykorzystywanie umiej臋tno艣ci eksperckich oraz przyw贸dczych w procesie zarz膮dania licznymi zespo艂ami projektowymi.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
produkcja potraw
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-03-06 - August贸w (podlaskie)
Wykszta艂cenie, do艣wiadczenie: brak wymaga艅; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; dzie艅 pracy/ dzie艅 wolnego; praca od 11:00 w Knurowie; wynagrodzenie: 1900z艂 brutto + premia
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" J脫ZEFA JURCZYGA - 2016-09-19 - Knur贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kobylanka (ma艂opolskie)
- Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne. Zmywanie talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki itp., zmywanie naczy艅: garnki, patelnie, miski. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci. Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza. Wykonywanie obr贸bki r臋cznej, mechanicznej oraz termicznej surowc贸w i p贸艂produkt贸w. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektronicznych. Przygotowywanie artyku艂贸w przy pomocy krajalnicy, miksera. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP, instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowiskuoraz inne polecenia zlecone przez Dyrektora i Koordynatora kuchni.- Wynagrodzenie: 1900 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 7:00-18:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie w pracy w 偶ywieniu zbiorowym. Wymagana znajomo艣膰 HACCP. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Franciszka Zab艂ockiego 26, 40-750 Katowice - WEJ艢CIE DO BUDYNKU od ul. Pijarska 4).
SENIOR RESIDENCE PLAC脫WKA 艢WIADCZ膭CA CA艁ODOBOW膭 OPIEK臉 - ODDZIA艁 FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-18 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wyrabianie ciasta na pizze, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej
PIOTR CZY呕OWSKI TRANSFACH - 2017-09-14 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 11-19
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2018-07-04 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Sporz膮dzanie receptur, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie posi艂k贸w i produkcji
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy z kucharzem;
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2016-10-25 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej domowej
BAKOS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP.K. - 2017-03-29 - Radocza (ma艂opolskie)