KUCHARZ Trzebiatów oferta pracy Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Data publikacji: 2019-10-08
Lokalizacja: Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ogrodowa 1/7, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Sylwester Gładysz Punkt Małej Gastronomi "CFK"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
Ogrodowa 1/7, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Trzebiatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebiatów
Ulica pracodawcy: Ogrodowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.10.2019
Oferta pracy ważna do: 30.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?caab303840396b97d447e0462f4ebc41
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie kosztorysów budowlanych oraz innych opracowań dla określenia wartości nakładów inwestycyjnych i kosztów poniesionych na wykonanie robót budowlanych i inwestycji; Sporządzanie harmonogramów' rozliczanie kosztów inwestycji budowlanych; posługiwanie się dokumentacją projektową
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Częstochowa (śląskie)
Prace magazynowe, czuwanie nad procesem logistycznym przedsiębiorstwa.
Fabryka Narzędzi Skrawających FENES S.A. - 2017-12-04 - Siedlce (mazowieckie)
Rozwożenie towaru
Hurtownia Rowerów i Skuterów Beata Buśko Międzychód - 2019-02-28 - Międzychód (wielkopolskie)
brukarz
BRUK-MAR MARIA NYTKO - 2018-02-21 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE "HOLTUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-12 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
tel. 509 241 252
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2016-05-19 - Kamień Śląski (opolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Trzcianka (wielkopolskie)
kuchnia domowa bar na stacji paliw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Iwona Sadowska - 2017-12-28 - Zaścianki (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe( gastronomiczne), umiejetność pracy w zespole, b. dobra organizacja czasu pracy, ważna książeczka sanepidowska, doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań dla gości restauracji oraz podczas imprez okolicznościowych (wesela, bankiety),organizacja pracy pozostałego personelu kuchennego, dbanie o czystość miejsca pracy.
AGIT AGNIESZKA RYDZ - 2017-02-23 - Lublin (lubelskie)
obróbka artykułów spozywczych, przygotowanie potraw i napojów, obsługa narzędzi kucharskich, utrzymanie czystości na stanowisku pracy itp.
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Lubań (dolnośląskie)
sporządzanie potraw i ciast
C.W.S. "GWAREK" - 2016-02-26 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie dań, wdrażanie potraw kuchni ukraińskiej
Gospodarstwo Agroturystyczne "Stary Folwark" Jolanta Tomczewska - 2017-07-06 - Radowo Małe (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Kocmyrzów (małopolskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla pracowników, wydawanie posiłków, dbanie o estetykę stołówki.
Tarczyński S.A. - 2019-09-17 - Ujeździec Mały (dolnośląskie)
przyrządzanie, gotowanie oraz wydawanie posiłków na stołówce szkolnej
Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego Nr 2 w Wadowicach - 2019-03-20 - Wadowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie dań obiadowych i wydawanie posiłków. Praca od pn. do pt. od godziny 10.00-18.00
Catering & Bar GEMLIK Magdalena Miś - 2016-02-01 - Nadarzyn (mazowieckie)
tłumaczenie rozmów z klientami z Indii, obsługa poczty w języku hindi i angielskim, dbanie o relacje z klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
jw.
F.H.U. Tango Mirosław Rączkowski - 2018-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
- obsługa klienta sali, obsługa imprez okolicznośiowych,- umowa na okres próbny - 3 miesiące,- miejsce wykonywania pracy:Czmoniec 59,- praca na dwie zmiany: 9-17, 13-21, praca również w dni wolne
PHU GOŚCINIEC MARZYMIĘTA Przemysław Błaszkowiak - 2018-09-24 - Czmoniec (wielkopolskie)
Praca od środy do soboty w godzinach 8-16 i 20-05.
Handel Artykułami Spożywczymi i Przemysłowymi Sp.j. - 2016-10-19 - Bolesławiec (dolnośląskie)
lakierowanie proszkowe, rozładunek, pakowanie itp.
PP.U.W.H. WINI-MET - 2018-04-18 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchnii indyjskiej
Katarzyna Villa MASUM KEBAB - 2018-03-23 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań, kontrola właściwego wykorzystania produktów, nadzorowanie jakości serwowanych dań, przestrzeganie zasad czystości.
POLISAFE sp. z o.o. sp. k. - 2017-11-09 - Jaroszowiec (małopolskie)
Przygotowywanie potraw chińskich.
HOMELAND FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Chełm (dolnośląskie)
Wykonywanie różnego rodzaju potraw ( samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni), porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych. Umowa zlecenie ilość godzin miesięcznie: ok. 150. Dyspozycyjność w godzinach : 7:00 - 20:00.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dan z zakresu kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Warszawa (mazowieckie)