KUCHARZ Trzciel oferta pracy Wojewódzki Zakład Doskonalenia Zawodowego w Gorzowie Wlkp. Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: Praca na kuchni
Data publikacji: 2020-07-02
Lokalizacja: Trzciel (lubuskie)
Pracodawca: Wojewódzki Zakład Doskonalenia Zawodowego w Gorzowie Wlkp. Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zbąszyńska 17A, 66-320 Trzciel, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca na kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0.2
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzciel
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 08
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: międzyrzecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0803
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzciel
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: 2 lata stażu pracy w zawodzie kucharz
Nazwa pracodawcy:
Wojewódzki Zakład Doskonalenia Zawodowego w Gorzowie Wlkp. Ośrodek Szkoleniowo Wypoczynkowy
danePracodawcy_nip: 5992794335
danePracodawcy_regon: 21124643300081
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Adres pracodawcy:
Zbąszyńska 17A, 66-320 Trzciel, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 08
Powiat pracodawcy: międzyrzecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0803
Gmina pracodawcy: Trzciel
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Trzciel
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0935771
Ulica pracodawcy: Zbąszyńska
Numer budynku pracodawcy: 17A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.07.2020
Data dodania oferty pracy: 02.07.2020
Oferta pracy ważna do: 01.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9ceb5f1c5b99fd319bcc89d82366a66c
Podobne oferty pracy
umiejętność pracy w zespole, łatwość nawiązywania kontaktów i dobra organizacja pracy,gotowość do pracy w systemie zmianowym ( także w weekend)
kontakt przez OHP - 2018-04-17 - Słubice (lubuskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Besko (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów DPS (śniadania, obiady, kolacje)
MARTINA CATERING spółka z.o.o - 2019-10-14 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dań kuchni ukraińskiej.
BAR POLSKI SPÓŁKA CYWILNA KRZYSZTOF PATECKI, MICHAŁ MIGOŃ - 2016-07-07 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Wymagane doświadczenie.
LAS HUBERTA Sp. z o. o. - 2017-04-20 - Rudy (śląskie)
wykonywanie napraw pojazdów samochodowych związanych z utrzymaniem ich w sprawności technicznej
Miejskie Przedsiębiorstwo Komunikacyjne Sp. z o.o. - 2016-02-08 - Legnica (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Kraków (małopolskie)
gotowanie potraw, zup,sosów, mięs, sałatek
Fast Diet Food Edyta Grala Catering Dietetyczny - 2016-04-12 - Ostrołęka (mazowieckie)
Specjalista do spraw logistyki zajmuje się obsługą procesów logistycznych w organizacji. Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiada za koordynowanie procesów zaopatrzenia, produkcji, magazynowania i dystrybucji. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku w godz. 8:00-16:00 (zgodnie z programem stażu).
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Bełchatów (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie pizzy do wypiekuwypiekanie pizzyobsługa pieca do pizzy
PHU PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ZBIGNIEW ROKOJŻO - 2019-11-21 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw ukraińskich i arabskich.Sprawdzanie składników, dbanie o ich właściwe przechowywanie.Nadzór nad zachowaniem receptur potraw, składu, smaku.Układanie menu potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie zup i sosów.
Firma Handlowo - Usługowa "Tawerna" Wiesław Orzeszko - 2016-05-12 - Suszno (lubelskie)
Sporządzanie potraw, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej według specjalnych receptur
KING FOOD SP. ZO.O. - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-11-05 - Perzyce (wielkopolskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
HS Szymon Falski - 2017-09-08 - Gdańsk (pomorskie)
przyjmowanie dostaw, przygotowywanie towaru do sprzedaży, obsługa klienta, dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw
Barbara Staniurska Bar Gastronomiczny" BAS" - 2016-05-23 - Kisielnica (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
smażenie ryb i mięs, przygotowywanie dań, gotowanie zup, dekorowanie potraw, przygotowywanie deserów
IWONA NOGALSKA BAR PROMENADA - 2016-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw sushi, makarony, zupy, owoce morza, obieranie, czyszczenie, filetowanie ryb, smażenie, pieczenie ryb
kontakt przez PUP - 2020-06-02 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food, Obsługa kasy, obsługa klienta, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.Praca na 2 lata, umowa zlecenie około 160 h w m-cuLokalizacja : Wrocław ( ul. Rynek 31/32, Legnicka 58, pl. Grunwaldzki 22, Powstańców Śląskich 2-4, Bardzka 6-20, HALLERA 52, ŚWIDNICKA 13, PL. DOMINIKAŃSKI 3, KRZYWOUSTEGO 126, al. Marcina Kromera 18, ul. Józefa Piłsudskiego 105m, Al. Jana III Sobieskiego, MARII CURIE-SKŁODOWSKIEJ 1, KAMIENNA 145, RYNEK 48, Zwycięska 25-35, restauracje na terenie Wrocławia oraz Bielan WrocławskichStawka od 13,70 do 16 w zależności od lokalizacji,
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie
Firma Handlowa MIRO Mirosław Bem - 2019-08-02 - Łeba (pomorskie)
Praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek - 2016-06-15 - Łeba (pomorskie)
Kucharz
"PANORAMIC OSCAR" A. D. W. E. K. Bielscy S.C. - 2018-02-13 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Sprzątanie pomieszczeń produkcyjnych, lokali biurowych, szatni pracowniczych itp.
Kabel-Technik-Polska Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2019-04-12 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków regeneracyjnych z kart dań, posiłki dla przedszkoli; wysokość wynagrodzenia 2500 zł brutto do uzgodnienia; kontakt wstępnie telefoniczny w godz. 10.00- 20.00
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2017-03-22 - Słupsk (pomorskie)