KUCHARZ Tomaszów Mazowiecki oferta pracy GOSS INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.
Data publikacji: 2020-11-18
Lokalizacja: Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Pracodawca: GOSS INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WARSZAWSKA 13, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tomaszów Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1016
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tomaszów Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: [Inne] : ważna książeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
GOSS INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 7732484892
danePracodawcy_regon: 36925470800000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Adres pracodawcy:
MAJOWA 55, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: tomaszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1016
Gmina pracodawcy: Tomaszów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Tomaszów Mazowiecki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0968300
Ulica pracodawcy: MAJOWA
Numer budynku pracodawcy: 55
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 23.11.2020
Oferta pracy ważna do: 17.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?dea4c01f1fecea44af90fd724583ef7a
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Ustroń (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, obsługa klienta, dbałość o czystość lokalu. Praca w godzinach 10 - 18, 14 - 22.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przyrządzanie dań arabskich, dań typu kebab- praca w godzinach 8:00-16:00 i 16:00-22:00.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-03-23 - Kościerzyna (pomorskie)
Catering, żywienie dzieci, przygotowywanie posiłków.
Zakład Usług Cateringowych "RODZINNY" Krystian Topór - 2019-03-19 - Białystok (podlaskie)
Prowadzenie biura pośrednictwa pracy wolontarystycznej I zmiana
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, posługiwanie się językiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, którzy nie znają języka polskiego.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Wykonywanie prac kucharza w dziale żywienia, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2019-09-17 - Sopot (pomorskie)
Wykonywanie robót ziemnych koparką/ koparko- ładowarką
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe GALANT Malwina Sokalska - 2019-01-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Opieka nad mieszkańcami domu , zapewnienie usług opiekuńczych zgodnie z obowiązującym standardem
Dom Pomocy Społecznej w Chodzieży - 2019-10-24 - Chodzież (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, OBSŁUGA KLIENTA, DBANIE O STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZAWODOWE-KIERUNKOWE, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROKPRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWCĄ KONTAKT TELEFONICZNY W GODZINACH 10:00-20:00
SNBM SP. Z O.O. - 2017-12-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielne stanowisko, tradycyjna kuchnia polska
GLOBNET Artur Cichecki - 2017-07-25 - Białystok (podlaskie)
szef kuchni , zarządzanie
Cukiernia "ANGELIKA" Debrzno - 2019-12-12 - Debrzno (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, zatrudnienie na 1/2 etatu, dwie zmiany
DYRDA ANDRZEJ PHPU i G "ADEX" ZAJAZD ORION - 2017-06-20 - Poręba (śląskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jarosław (podkarpackie)
Kierowaniem zespołem kucharzy, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionych produktów i przyrządzanych z nich dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP i p.poż. w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-11-21 - Leśna (dolnośląskie)
jw.
My Life - 2016-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z karty, dań dla grup, obsługa śniadań. Budowanie menu, tworzenie listy potrzebnych produktów, dbanie o czystość i porządek.
CH HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-15 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ, WYDAWANIE DAŃ WG USTALONEGO MENU. FOOD KARTA-WYCENA DAŃ DO SPRZEDANIA.WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SAMODZIELNY KUCHARZ, UPRAWNIENIA W ZAWODZIE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOSWIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI POLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJPRACA NA 1/2 ETATU, 80 GODZIN MIESIECZNIE
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Nauka gotowania wg przepisów obowiązujących w restauracji. Gotowanie i przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
praca w kuchni
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-08-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Zarządzanie zespołem pracowników, przygotowywanie potraw, planowanie wszelkich czynności związanych z organizacją kuchni, odpowiedzialność za planowanie zakupów, stanów magazynowych,
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-17. Możliwość zapewnienia przez pracodawcę wyżywienia i dojazdów.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
"Gospoda Rycerska" Marzena Dąbrowska - 2016-09-12 - Tarnów (małopolskie)
produkcja posiłków - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
kontakt przez PUP - 2020-10-01 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
WG. HARMONOGRAMUFP
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Osów (lubuskie)