KUCHARZ Tomaszów Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w zakładzie.
Data publikacji: 2020-12-01
Lokalizacja: Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tomaszów Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w zakładzie.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tomaszów Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tomaszowski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1016
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.12.2020
Data zakończenia pracy: 21.12.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5252632245
danePracodawcy_regon: 362732553
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Adres pracodawcy:
św. Antoniego 41, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: tomaszowski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1016
Gmina pracodawcy: Tomaszów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Tomaszów Mazowiecki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0968300
Ulica pracodawcy: św. Antoniego
Numer budynku pracodawcy: 41
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 01.12.2020
Oferta pracy ważna do: 18.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bbe217ed2d0c0dd1d9b0e5c53feceb0f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-12-01 - Zambrów (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. pracy 11.00-22.00
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Radomsko (łódzkie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-05-23 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Dom Wypoczynkowy "AGA" - 2015-12-16 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Puławy (lubelskie)
nauka wykonywania potraw
Damian Urbański Maciej Wróbel S.C. - 2018-06-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Udzielanie pomocy rodzinom zastępczym i prowadzącym rodzinne domy dziecka w realizacji zadań wynikających z pieczy zastepczej. Przygotowanie we współpracy z asystentem rodziny i odpowiednio rodziną zastępczą lub prowadzącym rodzinny dom dziecka, planu pomocy dziecku. Pomoc rodzinom zastępczym oraz prowadzącym rodzinne domy dziecka w nawiązaniu wzajemnego kontaktu. Zapewnienie rodzinom zastępczym oraz prowadzące rodzinne domy dziecka dostępu do specjalistycznej pomocy dla dzieci w tym psychologicznej, reedukacyjnej, rehabilitacyjnej. Zgłaszanie do ośrodków adopcyjnych informacji o dziaciach z uregulowaną sytuacją prawną, w celu poszukiwania dla nich rodzin przysposabiających. Udzielanie wsparcia pełnoletnim wychowankom rodzinnych form pieczy zastępczej. Przedstawianie corocznego sprawozdania z efektów pracy organizatorowi rodzinnej pieczy zastępczej.
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie Drawsko Pomorskie - 2017-08-18 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Nadzór nad procesem produkcji konstrukcji stalowych,nadzór oraz organizacja pracy zespołu pracowników.
WKS Konstrukcje Sp. z o.o. - 2016-11-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie między innymi regionalnych potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej.Zatrudnienie na umowę zlecenie, stawka 14,70zł/godz. Wymagane doświadczenie zawodowe min. pól roku, konieczna znajomość regionalnej kuchni ukraińskiej i rosyjskiej ze względu na dużą ilość gości z Ukrainy i Rosji. Wymagana znajomość jęz. ukraińskiego, rosyjskiego i angielskiego w mowie ze względu porozumiewania się z gośćmi co do zamawianych potraw.
"GRUPA AMAX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-19 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury, w szczególności przygotowywanie sushi, tworzenie własnych przepisów, porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, przestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, przygotowywanie menu na specjalne uroczystości/ imprezy, ścisła współpraca z innymi pracownikam
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
EXPOM SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-08-27 - Kurzętnik (warmińsko-mazurskie)
Produkcja dań. Utrzymanie czystości w miejscu pracy. Wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
zgodny ze stanowiskiem
PIASKOWNIA Piotr Kalinowski - 2017-05-26 - Charzykowy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Gniezno (wielkopolskie)
- Przygotowanie potraw na podstawie jadłospisów dziennych i dekadowych dla mieszkańców Domu Seniora Pod Topolami w Piotrkowie Kujawskim - Posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami służącymi do przygotowywania potraw i napojów oraz prowadzi ich bieżącą konserwację
Fundacja Rozwoju Społeczno-Gospodarczego - 2019-04-12 - Piotrków Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Orneta (warmińsko-mazurskie)
całodobowe sprawowanie opieki nad osobami starszymi, pomoc w karmieniu, toalecie
NOVAMED ELŻBIETA TOMCZYK - 2017-04-21 - Grobla (małopolskie)
sporządzanie potraw w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Jastrowie (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
Ustawianie szalunków.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie (przyrządzanie) posiłków dla gości hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepisów HACCP, dbanie o czystość i higienę kuchni i innych pomieszczeń. Równoważny czas pracy 12h/24h
EUROTURYSTA SPŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-06-25 - Pokrzywna (opolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kanonami kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Pułtusk (mazowieckie)
przygotowywanie ukrainsko regionalnych kresowych dań , robienie drinków, obsługa kasy fiskalnej, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-04-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, wypiek pizzy.
PPUH Leszek Firek - 2019-01-10 - Jordanów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, nadzór nad jakościa serwowanych dań.Umowa zlecenie okolo 168h w m-cu, praca wg garfiku 6:00-21:00Miejsce pracy Wrocław Pasaż GrunwaldzkiKontakt z pracodawcą: p.garbat (at) smaknatak.pl
P&T INVESTMENT Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa płatnika, przyjmowanie i zwalnianie pracowników
SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W SKAWINIE - 2020-08-20 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o jakość na każdym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standardów restauracji, dbanie o powierzony sprzęt, mienie i czystość na stanowisku pracy
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-26 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja SECESJA Spółka Cywilna Michał Kulda, Arkadiusz Piestrzyński - 2016-09-16 - Zduńska Wola (łódzkie)