KUCHARZ Tama Brodzka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla os贸b bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowi膮zk贸w:przygotowywanie oraz wydawanie da艅 ciep艂ych i zimnych
Data publikacji: 2018-08-30
Lokalizacja: Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tama Brodzka, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Uwaga! Oferta na stanowisko refundowane przez PUP, dla os贸b bezrobotnych w wieku do 30 lat, zarejestrowanych w PUP.Zakres obowi膮zk贸w:przygotowywanie oraz wydawanie da艅 ciep艂ych i zimnych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tama Brodzka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kujawsko-pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: brodnicki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wymagane wykszta艂cenie minimum zawodowe; znajomo艣膰 sztuki kulinarnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brodnicy
Adres pracodawcy:
呕wirki i Wigury 3, 87-300 Brodnica, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: brodnicki
Gmina pracodawcy: Brodnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Brodnica
Ulica pracodawcy: 呕wirki i Wigury
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Brodnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.08.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.08.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 30.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie pisi艂k贸w, uk艂adnie menu wg kuchni tradycyjnej
Ober偶a "WILCZY G艁脫D" J贸zef Sala - 2018-05-15 - Krzyszkowice (ma艂opolskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych- wst臋pna obr贸bka surowc贸w: jarzyn, mi臋s, ryb- cieplna obr贸bka surowc贸w: gotowanie, sma偶enie- przygotowanie zup, da艅 jarskich i mi臋snych- sporz膮dzanie sur贸wek i deser贸w- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Libusza (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug przepis贸w w jezyku Wietnamskim.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - J贸zef贸w (mazowieckie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w. Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy. Przekazywanie informacji o zmianach w funkcjach bankietowych. kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2016-05-31 - Serock (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w
FIRMA GASTRONOMICZNA "PATIO" Teresa Jasiak - 2017-03-28 - K艂obuck (艣l膮skie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja mebli
ARTBUD ALICJA W膭SIK - 2017-08-03 - Klikawa (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣膰: wykonywania potraw kuchni tajskiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu dobrym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie oraz wydawanie da艅 z zakresu kuchni tajskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Lublin (lubelskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, p贸艂produkt贸w, wyrob贸w gotowych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w, wyrob贸w gotowych, pos艂ugiwanie sie narz臋dziami i i maszynami w przygotowywaniu potraw, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
Malowanie lamp akrylowych, montowanie lamp z element贸w. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku w Maza艅cowicach.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo Handlowe VENTI Piotr Su艂awa - 2016-09-01 - Maza艅cowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw, umiej臋tno艣膰 obs艂ugi maszyn i MPM Robot kuchenny Oliwia MRK-10, GERLACH 323AP Szybkowar, urz膮dzenie wielofunkcyjne RUSSELL HOBBS COOKPOT MULTICOOKER, mo偶liwo艣膰 pracy w godzinach nocnych/wieczornych, dba艂o艣膰 o wygl膮d przyrz膮dzonych potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
.
RESTAURACJA EDEN - 2017-05-12 - Cichowo (wielkopolskie)
praca w kuchni
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2017-01-04 - Chorz贸w (艣l膮skie)
j.w
"M AND F SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" - 2016-03-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Puck (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug przekazanych receptur.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
P.P.H.U. "MALIBU" Jolanta Ma艂a艅czak - 2015-11-19 - Wierzchowice (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALU GASTRONOMICZNYM W CH STER W SZCZECINIE;WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ
JAROS艁AW FIGIEL - 2016-06-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
fachowe i zgodne z receptur膮 oraz zasadami technologii przygotowanie i przyprawienie potraw;-w艂a艣ciwe i zgodne z zasadami higieny porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w;-w艂a艣ciwe przygotowanie oraz wykonanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej przyrz膮dzanych potraw;-w艂a艣ciwa obs艂uga sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni;-utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy.
Jednostka Wojskowa Nr 1156 / 31 Baza Lotnictwa Taktycznego w Poznaniu-Krzesinach - 2017-01-13 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dbanie o podzia艂 pracy w kuchni.
Aspen Res sp. z o. o. - 2017-03-21 - Gda艅sk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw,- ustalanie karty da艅,- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci,- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni,- udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach,- wsp贸艂dzia艂anie z pozosta艂ymi pracownikami zak艂adu, wykonywanie innych czynno艣ci wynikaj膮cych z potrzeb restauracji zleconych przez w艂a艣ciciela,- przestrzeganie tajemnicy s艂u偶bowej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Ropa (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni bengalskiej,wsp贸艂praca z dostawcami 偶ywno艣ci, udzielanie informacji o produktach klientom
Rahman Kebab Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, KREATYWNO艢膯, ODPOWIEDZIALNO艢膯, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w. Realizacja zam贸wie艅. - Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wykszta艂cenie min. zawodowe, gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda 艢l膮艣ka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2016-07-05 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
LICZENIE TOWARU W SKLEPACH SIECI HANDLOWYCH, OBS艁UGA URZ膭DZE艃 DO SKANOWANIA
kontakt przez OHP - 2017-12-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2017-07-26 - Wieliczka (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kcuhni indyjskiej i bengalskiej
Ekushe Mahiuddin Ahmed Masum - 2016-03-07 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)