KUCHARZ Szklarska Poręba oferta pracy MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
Data publikacji: 2020-05-22
Lokalizacja: Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Pracodawca: MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wysoka 7, 58-580 Szklarska Poręba, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, dbanie o czystość stanowiska pracy,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0206
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szklarska Poręba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie na stanowisku kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
MARKET ABC BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ SPÓŁKA JAWNA
danePracodawcy_nip: 6920209894
danePracodawcy_regon: 390234017
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
Kościuszki 13, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: lubiński
danePracodawcy_kodPowiatu: 0211
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Lubin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0954142
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 22.05.2020
Oferta pracy ważna do: 22.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c0ddef016699c5f477261f2ce7f7ed8f
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)
zgodnie z zakresem czynności
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kluczbork (opolskie)
gotowanie,przygotowywanie kanapek,przekąsek,fast food
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań
WOJCIECH KORZENIOWSKI PUH KORZON WOJCIECH KORZENIOWSKI - 2016-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
praca w restauracji(3914)
Kuchnie Świata Barbara Grundkowska - 2016-11-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
obsługa konsumenta, pomoc w sporządzeniu potraw
kontakt przez PUP - 2019-06-05 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków/praca w Dziemionnie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "U Sławka" Sławomir Liczbik - 2017-12-05 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy: 8.00- 16.00 lub 6.00- 14.00
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-11-08 - Słupsk (pomorskie)
organizacja pracy kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Krotoszyce (dolnośląskie)
przygotowanie ciasta na pizzę, robienie pizzy, sałatek, makaronów, dbanie o porządek na stanowisku pracy oraz w zakładzie pracy, prace kuchenne
kontakt przez PUP - 2019-06-03 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Tworzenie i opracowywanie menu. Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej. Tworzenie nowych receptur dań ukraińskich.
Tsunami Sp. z o.o. - 2016-06-09 - Gdańsk (pomorskie)
Staz dla osoby do 29 rż. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria projektowe. Godziny odbywania stażu od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie się z programem stażu, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppoż., zapoznanie z programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych wykonywanych przez stażystę, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w którym będzie odbywał staż3.Zapoznanie z obowiązkami stażysty4.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni:- potrawy dla wychowanków Świetlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczniów szkół podstawowych i średnich- potrawy dla osób starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okolicznościowych 5.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań7.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grup odbiorców dla której są przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób9.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jadłospisów11. Dbanie o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków12.Udział w przygotowywaniu posiłków13.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dbałość o punktualne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Praca w przyczepie gastronomicznej, przygotowywanie posilków, smażenie, sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; okres próbny 3 m-ce, następnie umowa na czas określony; godz. pracy 7-15 lub 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą pn. - pt. 7-17
PIEROGARNIA U MAŁGOSI Małgorzata Tokarczyk - 2018-06-26 - Słupsk (pomorskie)
Spawanie konstrukcji stalowych z rys. technicznym, metoda MIG MAGZatrudnienie na podstawie umowy o pracę tymczasową.Trzy zmiany:I zmiana 7-15II zmiana 15-23III zmiana23-7
Aterima Sp. z o.o. Sp. K - 2017-01-25 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie posiłków dla dzieci, obróbka wstępna surowców, rozbiór mięsa, bierząca konserwacja urządzeń, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Żuromin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscy pracy.
"PD" Dariusz Dziewa, Przemysław Dziewa s.c. - 2016-11-28 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, znajomość gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-11-08 - Ząbki (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza, przyżądzanie posiłków. Kontakt tel. 608 707 485
ZIELONE NIWY Barbara Nawrot, Andrzej Nawrot Spółka Jawna - 2018-01-31 - Daleszyce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie oraz kalkulacja posiłków, dbanie o czystość w kuchni, przygotowywanie jadłospisu, zabezpieczenia żywności.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Zblewo (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie obróbki surowców, tworzenie receptur gastronomicznych, przygotowywanie potraw, ciast i napojów bezalkoholowych, obsługa sptrzętu w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Płock (mazowieckie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2018-03-27 - Kielce (świętokrzyskie)
pomoc przy sporządzaniu posiłków
GEOVITA S.A. Warszawa - 2017-07-26 - Wisła (śląskie)
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-02-27 - Wyszków (mazowieckie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-01-28 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Warszawa (mazowieckie)
sortowanie odpadów
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Mrocza (kujawsko-pomorskie)
przyrządzanie posiłków zgodnie ze "schematami blokowymi procesu produkcji" oraz "opisem grup potraw", porcjowanie przyrządzonych potraw,wydawanie posiłków; praca w godz. 4-12, 8-16, 12.30-20.00; kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 8-14
Szkoła Policji w Słupsku - 2016-04-15 - Słupsk (pomorskie)