KUCHARZ/KUCHARKA-PRACE INTERWENCYJNE (NR 4511) Inowrocław oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "U Sławka" Sławomir Liczbik
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA-PRACE INTERWENCYJNE (NR 4511)
Wynagrodzenie: od 2 057 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków/praca w Dziemionnie
Data publikacji: 2017-12-05
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "U Sławka" Sławomir Liczbik
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków/praca w Dziemionnie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 057 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA-PRACE INTERWENCYJNE (NR 4511)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 057 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.12.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "U Sławka" Sławomir Liczbik
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Malinowa 43, 86-060 Dziemionna, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt z pracodawcą pod nr tel. 603 336 807 lub na e-mail slawekliczbik (at) wp.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: bydgoski
Gmina pracodawcy: Nowa Wieś Wielka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dziemionna
Ulica pracodawcy: Malinowa
Numer budynku pracodawcy: 43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.12.2017
Data dodania oferty pracy: 05.12.2017
Oferta pracy ważna do: 05.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Nowy Targ (małopolskie)
Prace fizyczne
kontakt przez PUP - 2015-09-07 - Brzeziny (wielkopolskie)
Wypiekanie pizzy oraz dań, potraw zgodnie z przepisami kuchni ukraińskiej, rosyjskiej. Organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie posiłków, prawidłowe przechowywanie produktów spożywczych, dbanie o stanowisko.
P.S. PRZEMYSŁAW SKRZYPEK - 2016-12-09 - Gdańsk (pomorskie)
Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, prace porządkowe, wykładanie towaru. Praca w godz. 6-14, 14-22, 22-6, w sklepie Biedronka w Szczawnie Zdroju.
"Jeronimo Martins Polska" S.A. - 2018-06-24 - Szczawno-Zdrój (dolnośląskie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2016-02-12 - Tczew (pomorskie)
kontrola jakości przyjmowanego surowca tj. owoców
T.B. FRUIT POLSKA Sp. z o.o. S.K.A - 2017-06-06 - Dwikozy (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
PRACA PRZY PRODUKCJI SUSHI
kontakt przez OHP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa im prez zamkniętych
MARILYN PUB AGNIESZKA WIŚNIEWSKA - 2016-03-01 - Głogów (dolnośląskie)
Pracownik kuchni, przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Wiechlice (lubuskie)
przygotowanie pizzy oraz jej wypiek wg. receptury Del Piero,sporządzanioe posiłków na bazie wcześniej gotowanych wywarów tj. zóp, sosów
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Gorlice (małopolskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Libusza (małopolskie)
sprzedaż kebabów i innych potraw, przygotowanie , obsługa klienta, pierwsza umowa na okres próbny, praca w godz. 8.00-16.00, 12.00-20.00, także w soboty, niedziele
DEDEK IMBISS KEBAP DEDEK MUSTAFA - 2017-03-22 - Łagów (dolnośląskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2017-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Puck (pomorskie)
- Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej (krewetki) zgodnie z powierzonym przepisem, utrzymanie czystości w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 2 lata. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 10:00-22:00 + praca w dni wolne: niedziela i święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jak kucharz w przygotowywaniu dań kuchni śródziemnomorskiej (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 5 lat). Wymagana umiejętność gotowania. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-26 - Karpacz (dolnośląskie)
podstawowe prace budowlane
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Oleśnica (małopolskie)
Kucharz w pizzerii. Istnieje możliwość przyuczenia do pracy.
Pizzeria "MAXIMUS", Ogórek Łukasz - 2016-01-11 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Opole Lubelskie (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2016-09-14 - Kamień Śląski (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, przede wszystkim potraw kuchni ukraińskiej. Praca w hotelu w Szczyrku od poniedziałku do niedzieli w systemie równoważnym, według ustalonego grafiku w godz. 12-24.00.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Szczyrk (śląskie)
Pomoc przy przygotowywaniu posiłkow - kebabów.Wymagania:- wykształcenie podstawowe,- książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemilogicznych,- staż pracy mile widziany,- mile widziane osoby do przyuczenia.
kontakt przez PUP - 2015-08-21 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie potraw,-Przestrzeganie BHP i HAACP,-Miejsce pracy - Tczew, ul. Malinowska,-Godziny pracy 8-16,-Kontakt telefoniczny 604-494-324
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Bierutów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Zgórsko (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Łazy (mazowieckie)