KUCHARZ Szepietowo oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BORECKI Bogumił Borecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowiązków: - praca w kuchni
Data publikacji: 2016-04-04
Lokalizacja: Szepietowo (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BORECKI Bogumił Borecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Główna 26, 18-210 Szepietowo, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie od 12 zł za godzinę brutto do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szepietowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szepietowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 04.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wym. doświadczenie jako kucharz
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe BORECKI Bogumił Borecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Długa 63, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty lub telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Ulica pracodawcy: Długa
Numer budynku pracodawcy: 63
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Możliwość przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dróżdż - 2017-02-28 - Brzeziny (łódzkie)
przygotowywanie dań wg przepisów kuchni orientalnej, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zamawianych w restauracji.
P.W. i T. Sławomir Weremczuk - Kręgielnia Balaboom Bowling & More - 2015-12-07 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Praca w godzinach: 21.00-12.00.
DGP Catering Sp. z o o - 2015-11-30 - Opole (opolskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej według oryginalnych receptur, praca w godz. 10-16 lub 15-21
PLATINIUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-18 - Janki (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Barwice (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa kelnerska
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Poznań (wielkopolskie)
NAUKA PRZYGOTOWANIA POTRAW, NAPOJÓW I DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Białośliwie (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Planowanie menu itp.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Kraśnik (lubelskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Wołów (dolnośląskie)
pomoc w kuchni, gotowanie potraw. Godziny pracy: 8 godzin w godzinach od 10:00 do 20:00 do uzgodnienia
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-03-06 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw dla dzieci i młodzieży na obozie (śniadanie, obiad, kolacja),utrzymywanie w czystości kuchni, zaplecza oraz jadalni
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Gładyszów (małopolskie)
Dbanie o ekspozycję towarów, obsługa klientów, dbanie o porządek na sali sprzedaży.
DINO POLSKA SA - 2018-07-25 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
kucharz kuchni polskiej
Mini Bar "Patria" - 2018-05-16 - Będzin (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Klimkówka (małopolskie)
Nadzorowanie prac budowlanych. Wykonywanie drobnych prac budowlanych.
GIZOL Zakład Remontowo-Budowlany Wiesław Gągola - 2017-02-10 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw.
FIRMA GASTRONOMICZNA "SKORPION" s.c. Z. Gądek, W. Czesak - 2017-02-23 - Grodkowice (małopolskie)
rozwożenie pieczywa, liczenie, szykowanie, mycie samochodu, utrzymanie prządku
Piekarnia Grzegorz Antosiak Sklep Spożywczy Artykuły Cukiernicze - 2016-06-06 - Łęczyca (łódzkie)
Przygotowanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Łódź (łódzkie)
Obsługa programów komputerowych (do obsługi automatycznej krojowni, do obsługi lasera, do tworzenia układów kroju odzieży), obsługa maszyny typu laset do wykrawania powtarzalnych wzorów, obsługa maszyny typu cutter do automatycznego rozkroju materiałów, obsługa hafciarni sterowanej komputerowo
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Elastic" Sp.z o.o. - 2018-01-10 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Zgodny ze stanowiskiem.
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2016-07-20 - Chojnice (pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu dań Obróbka produktów niezbędnych do przygotowania dań,Samodzielne przyrządzanie dań z menu śniadaniowego Dbałość o posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcje posiłków, jakość, smak, estetyka wydawanych posiłków,Pobieranie produktów spożywczych z magazynów Utrzymanie porządku w miejscu pracy,Dbałość o powierzony sprzęt kuchenny,Realizacja wszystkich wskaźników, procedur, rutyn. Praca w dni robocze i wolne, pomiędzy godz. 9.00-21.00.
REKORD SPORTOWA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-04-24 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków-pizza, burgery.
"BiT" B. Baczyński M. Tymkiewicz sp.c. - 2018-04-06 - Baranów (wielkopolskie)
Utrzymanie stanów magazynowych (utrzymanie ciągłości produkcji) w restauracji PAN-DA.
MAJKERS MATEUSZ TRAWCZYŃSKI - 2015-11-25 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Gotowanie barszczu, placków ziemniacznych bez mąki i bliny. Praca na umowę zlecenie, 70 godzin pracy w miesiącu, praca w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Umiejętność przygotowywania potraw i półproduktów kuchni ukraińskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2017-05-17 - Rabka-Zdrój (małopolskie)