KUCHARZ/SZEF KUCHNI Zamość oferta pracy CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W ZAMOŚCIU
Stanowisko: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: 2 600 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: -sporządzanie posiłków wydawanych na miejscu oraz z dostawą (catering),-porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,-obsługa urządzeń stanowiących wyposażęnie kuchni,-opracowywanie procedur HACCP i jadłospisów,-organizacja i nadzorowanie pracy kuchni
Data publikacji: 2019-10-29
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W ZAMOŚCIU
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczebrzeska 11, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-sporządzanie posiłków wydawanych na miejscu oraz z dostawą (catering),-porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych,-obsługa urządzeń stanowiących wyposażęnie kuchni,-opracowywanie procedur HACCP i jadłospisów,-organizacja i nadzorowanie pracy kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 600 - 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
8-19z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 600 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Znajomość HACCP (system zarządzania bezpieczeństwem żywności )
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe lub umiejętności w zawodzie potwierdzone odbytymi szkoleniami lub praktyka w wykonywaniu zawodumile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku szefa kuchni
Nazwa pracodawcy: CENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W ZAMOŚCIU
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
Szczebrzeska 11, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Ulica pracodawcy: Szczebrzeska
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.10.2019
Oferta pracy ważna do: 15.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c568fb2a8b2097a6d832add94bee4d8a
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2018-09-14 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw, dbanie o stany magazynowe, porządek w m/p
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw mięsnych, przygotowanie sałatek, smażenie ryb, przygotowanie deserów, ciast
BAR UNIWERSALNY KORAB - 2016-01-29 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, ryb, owoców morza, drobiu, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej ( Falafel, umiejętność przygotowywania wołowiny) opracowanie menu, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, dowóz do klienta.Prace związane z funkcjonowaniem lokalu gastronomicznego.
BERLI Grzegorz Machaj - 2017-01-17 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
x
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-05-31 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie zamówień od klientów dla działu produkcji.Praca w Nowym Miasteczku.
Caro sp. z o.o. Społka Komandytowa - 2016-11-30 - Nowe Miasteczko (lubuskie)
Przygotowywanie stanowiska, przygotowywanie i zrobienie pizzy, przygotowywanie i robienie różnych potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Oleśnica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. - Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 17:00-1:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 15 miesięcy (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 3 lata). Wymagana aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Katowice (śląskie)
jw
Paszport do Eksportu Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Warszawa (mazowieckie)
Prace w kuchni od przygotowania produktów poprzez wydanie dań, po uporządkowanie stanowiska pracy. Godziny odbywania stażu od wtorku do soboty w godz. 13:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Bełchatów (łódzkie)
wg stanowiska pracy
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2017-07-07 - Kraków (małopolskie)
znajomość kuchni tradycyjnej
MARCIN PUTO P.P.U.H. "WEMAR" - 2016-04-07 - Borów (świętokrzyskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i dań kuchni bliskiego wschodu i dalekiego wschodu z zastosowaniem urządzeń w zakładzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, bieżąca konserwacja urządzeń gastronomicznych i wyposażenia lokalu.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Łyse (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy.
CATERING PASJA Włodzimierz Drozd - 2019-11-06 - Siennica (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej ze względu na dużą ilość turystów zza wschodniej granicy, rozszerzenie oferty lokalu
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Zachodnia;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i wszystkimi wymogami, sprawdzanie jakości wydawanych potraw, organizacja pracy kuchni i zarządzanie personelem na kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Lipnica Górna (małopolskie)
przygotowywanie potraw(polskie dania obiadowe), ocena i dobót surowców i półproduktów, estetyczne podanie potraw, przygotowanie pizzy wg receptury, pomoc w obsłudze klienta
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Skawina (małopolskie)
Telefoniczne przyjmowanie zamówień i wyjaśnianie nieścisłości, bieżąca obsługa kontrahentów, wprowadzanie danych, inne prace zlecone przez przełożonego
kontakt przez OHP - 2018-05-17 - Radzionków (śląskie)
x
Białostockie Zakłady Graficzne S.A. - 2017-08-08 - Białystok (podlaskie)
Pomoc przy wykonywaniu usług budowlanych (murowanie, tynkowanie, płytkowanie).
F.R.B. "Domi" Sebastian Koperski - 2016-06-27 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza specjalizującego się w kuchni hinduskiej. Przygotowywanie posiłków typu KEBAB. Organizowanie kateringu związanego z kuchnią hinduską. Zgłaszanie zapotrzebowania na produkty spożywcze. Wymagana znajomość przepisów kuchni hinduskiej oraz przygotowywania potraw typu KEBAB.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Gostynin (mazowieckie)
Samodzielne stanowisko w kuchni. Sporządzanie posiłków i prowadzenie dokumentacji HACCP. Praca jednozmianowa w godz.: 06:30-14:30. Praca w przedszkolu w Targanicach. Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym.
Zespół Szkół Samorządowych w Targanicach - 2017-10-20 - Targanice (małopolskie)
Praca w restauracji - pizzerii. Przyrządzanie pizzy i innych posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Maszewo Duże (mazowieckie)
kierowanie zespołem ludzi, minimum 3 lata pracy w ośrodka wczasowych, stołówkach zbiorowego żywienia, itp., jako samodzielny kucharz.
Ośrodek Wczasowy "WRZOS" Sp. z o.o. - 2016-02-08 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Zgorzelec (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Słupsk (pomorskie)
KUCHARZ/BARMANMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY : "OAZA" PUSTYNIA
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE "PEPER" S.C. JOLANTA OCHAB, WOJCIECH OCHAB - 2018-01-15 - Pustynia (podkarpackie)