KUCHARZ/ SZEF KUCHNI Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ/ SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków do restauracji i cateringu. Dbanie o stanowisko i powierzony sprzęt.
Data publikacji: 2020-03-12
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i posiłków do restauracji i cateringu. Dbanie o stanowisko i powierzony sprzęt.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca w godzinach: 7-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca opłaca koszt przejazdu do polski?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.03.2020
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 12-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.03.2020
Data dodania oferty pracy: 12.03.2020
Oferta pracy ważna do: 11.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 12.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?03da464a9f00f3d6e2202b524c512413
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw i dań dla gości hotelu. Praca samodzielna.
KRZYSZTOF KASPRZYK - 2021-04-14 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
kucharz/pomoc kuchenna
CENTRUM PODRÓŻY BENTUR S.C. OŚRODEK NEPTUNO RESORT - 2018-01-08 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
prace związane z utrzymaniem czystości w magazynie zbiorów, wymiana słabo czytelnych metryczek w przypadku materiałów ze starszych zadań, spis porządkujący archiwum dokumentacji ze starszych badań, przegląd całości materiałów masowych pod katem potrzeb w dziedzinie konserwacji, udzielanie konsultacji zgodnie z przepisami muzealnymi, przestrzeganie tajemnicy służbowej oraz przepisów wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Będzin (śląskie)
w/g oferty pracy
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Bytów (pomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla wychowanków, praca w godz. 6-14
Dom Dziecka w Tarnowie Opolskim - 2016-04-22 - Tarnów Opolski (opolskie)
w/g potrzeb
"POD TELEGRAFEM" S. A. w Kielcach - 2016-04-20 - Kielce (świętokrzyskie)
wg zawodu
WIELOBRANŻOWE PRZEDSIĘBIORSTWO "WISPOL" S.C. TERESA WISZOWATA, ZBIGNIEW WISZOWATY - 2018-07-31 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-02-23 - Namysłów (opolskie)
PRODUKCJA SURÓWEK, OBRÓBKA MIĘSA, WARZYW, PRACE POMOCNICZE NA KUCHNI, PRZYGOTOWANIE ZUP
kontakt przez OHP - 2020-03-04 - Kosakowo (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni gruzińskiej, niezbędna znajomość języka gruzińskiego w celu komunikacji.
kontakt przez PUP - 2020-03-10 - Kutno (łódzkie)
sporządzanie i wydawanie posiłków, pomoc w układaniu jadłospisów dziennych, nadzór nad pracą kuchni
Zespół Szkół Rolniczych w Kisielicach - 2015-12-01 - Kisielice (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie posiłków, wypiekanie pizzy, przygotowywanie ciast i deserów na imprezy okolicznościowe.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny trzy miesiące. Druga umowa na czas określony 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywanie ciast i deserów.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Katowice (śląskie)
j.w
UXEON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Fundacja Rozwoju Społeczno Gospodarczego Dom Seniora Pod Topolami - 2019-04-16 - Piotrków Kujawski (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i deserów
Best Food Factory Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Żyrardów (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-05-09 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie potraw według ustalonego menu, sporządzanie listy zakupów,tworzenie receptur do potraw
3SM Sp. z o.o. - 2020-09-30 - Jaworzno (śląskie)
- produkcja materacy- obsługa maszyn- kontrola jakości- pakowanie i foliowanie końcowego produktu
kontakt przez PUP - 2020-07-14 - Murowana Goślina (wielkopolskie)
serwis śniadań, przygotowywanie potraw, przygotowywanie zaplecza kuchni do obsługi zleceń, koordynowanie przygotowań według wytycznych Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie, profil wykształcenia gastronomicznego, staż pracy minimum 2 lata na stanowisku kucharz, dobra organizacja czasu pracy, umiejętność pracy pod wpływem presji czasu, umiejętność pracy w zespole, poczucie estetyki w serwisie dań, rzetelny, podchodzący z pasją do gotowania
Pałac Brzezina Sp.z o.o - 2017-12-06 - Brzezina (dolnośląskie)
przygotowywanie dań i potraw
Dąbrowski Zbigniew -PHU BLACK COFFEE - 2016-07-19 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w języku tureckim i ukraińskim,
MIDCAN Michał Dudziński - 2017-06-05 - Wołomin (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Walery Stańczyk - 2019-03-20 - Głuchołazy (opolskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo WI-TA W. H. Szurgot T. Prytuło s. j. - 2017-05-12 - Augustów (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków,wybór dań do menu, nadzór nad jakością wydawanych potraw,zarządzanie składnikami w sposób racjonalny,ustalenie estetycznego sposobu podawania potraw.
BROWAR KARPACZ SPÓŁKA JAWNA GRZEGORZ I TOMASZ SZUBA - 2019-11-04 - Karpacz (dolnośląskie)
.
Samba-Anacom Podgórski Spółka Komandytowa - 2018-03-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków dla dzieci, mycie naczyń,prowadzenie dokumentacji wg procedur HACCP, dbanie o swoje stanowisko pracy
Publiczne Przedszkole "Leśny Zakątek" w Łaskarzewie - 2016-05-24 - Łaskarzew (mazowieckie)
Praca na kuchni. Prowadzenie kntyny.
PPH-U "Kasia" Sp. z o.o. - 2017-03-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów
kontakt przez OHP - 2018-07-17 - Iława (warmińsko-mazurskie)