KUCHARZ Głuchołazy oferta pracy Walery Stańczyk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 250 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Data publikacji: 2019-03-20
Lokalizacja: Głuchołazy (opolskie)
Pracodawca: Walery Stańczyk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Jana Pawła II 7, 48-340 Głuchołazy, powiat: nyski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głuchołazy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie na ww. stanowisku pracy, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, znajomość potraw kuchni polskiej.
Nazwa pracodawcy: Walery Stańczyk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Adres pracodawcy:
Al. Jana Pawła II 7, 48-340 Głuchołazy, powiat: nyski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: nyski
Gmina pracodawcy: Głuchołazy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głuchołazy
Ulica pracodawcy: Al. Jana Pawła II
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nysie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.03.2019
Data dodania oferty pracy: 19.03.2019
Oferta pracy ważna do: 18.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wyksz. zawodowe lub inne, min. 2 lata doświadczenia na ww stanowisku, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności;przygotowywanie i dostarczanie żywności do odbiorców zewnętrznych- katering
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wprowadzanie dań kuchni ukraińskej do menu lokalu, przygotowanie posiłków wg upodobań klientów rosyjskojęzycznych.
LA BOCCA Żaneta Kwidzińska - 2016-10-27 - Gdańsk (pomorskie)
Kuchnia włoska- -ekskluzywna - praca pod okiem głównego szefa kuchni - Włocha. Praca w systemi 12 godz. na 12 godz.
MANZONI MONIKA CHWAT USŁUGI GASTRONOMICZNE "KĄSEK" MONIKA KAŹMIERCZYK - 2016-03-16 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-01-30 - Głuchołazy (opolskie)
Sporzadzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i obowiązującymi zasadami technologii żywienia. Przygotowywanie mieszanek niemowlęcych, zleconych diet uczniowskich i pozostałych posiłków.Miejsce pracy: Wrocław, ul. ParkowaPraca w godzinach 7-19Kontakt kandydatów z pracodawcą: osobisty od poniedziału do piątku w godzinach 7:30-14:30, Sala G
ZESPÓŁ PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH DZIECIĘCY DOM - 2017-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie bufetu śniadaniowego, ciepłych potraw serwowanych podczas śniadań.Dbanie o estetykę potraw, dbanie o porządek w miejscu pracy.
DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SP K - 2017-08-14 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
w/g stanowiska
PRAKTIKER POLSKA SP.Z.O.O. Warszawa, Al. Jerozolimskie 184 - 2016-12-07 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy.
Hotelik i Restauracja Sudety Aleksander Rajczyk - 2018-05-09 - Głuchołazy (opolskie)
Wydawanie towaru z magazynu, załadunek i rozładunek samochodów, przyjmowanie i układanie surowców i wyrobów gotowych w magazynie.
OR-SAT Spółka zo.o. Żary - 2016-09-21 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw, sprzedaż posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
BAR AS Włodzimierz Jacek Kania - 2016-09-23 - Siedlce (mazowieckie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2017-06-26 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie dań/specjałów kuchni arabskiej. Obsługa grilla i pieca.Praca na dwie zmiany: 09.00-17.00 oraz 17.00-01.00.
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Stalowa Wola (podkarpackie)
wg stanowiska
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-11-30 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Praca w restauracji- kuchnia włoska
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Tarnów (małopolskie)
kierowca
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Stare Oborzyska (wielkopolskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2018-06-07 - Rzeszów (podkarpackie)
-
Kompleks Handlowo-Gastronomiczno-Hotelowy JANTA Maria Janta - 2019-02-19 - Dziemiany (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Ornontowice (śląskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J - 2016-05-31 - Dąbcze (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
transport materiałów budowlanych (piasek, żwir, kruszywo)
"BUD - MONT" BEATA DZIWOKI - 2018-12-19 - Żory (śląskie)
kontakt osobisty i tel. z pracodawcą w godz. 12-21
Zakład Gastronomiczny "Leśna Chata" Izabela Labudda - 2016-04-27 - Słupsk (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
AKADEMIA MARYNARKI WOJENNEJ IM.BOHATERÓW WESTERPLATTE - 2018-02-16 - Brusy (pomorskie)
Przygotowywanie potaw.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Sienno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
EUROTURYSTA Sp. z o.o. Pokrzywna 75 - 2017-07-27 - Pokrzywna (opolskie)
Brak danych
AMREST SP. Z O.O. - 2016-06-09 - Gdynia (pomorskie)