KUCHARZ-SZEF KUCHNI Głogów Małopolski oferta pracy DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Stanowisko: KUCHARZ-SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM,
Data publikacji: 2019-08-20
Lokalizacja: Głogów Małopolski (podkarpackie)
Pracodawca: DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 8, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ORGANIZACJA PRACY, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFAŁ KRAMARZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 8, 36-060 Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Głogów Małopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głogów Małopolski
Ulica pracodawcy: JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.08.2019
Oferta pracy ważna do: 31.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ad5116c9a307b00725851e7bad45f060
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie drobnych posiłków dla klienta w BISTRO.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2016-12-14 - Dobrodzień (opolskie)
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni oraz nadzór nad podległymi pracownikami, dbałość o dobór jakościowy i ilościowy produktów do przygotowywania posiłków dla młodzieży szkolnej i turystów, odpowiedzialność za jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania, odpowiedzialność za stan sanitarno-higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków, nadzór nad układaniem jadłospisów i przestrzeganie ich, rozliczanie ilościowe produktów do produkcji posiłków, przechowywanie próbek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddział Zakład Aktywności w Krzyżewie - 2018-06-01 - Krzyżewo (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialność za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produktów, magazynowanie, sprzedaż i dbanie o czystość. WYMAGANIAWykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiadać wcześniejsze doświadczanie w szczególności w gotowaniu dla dużych grup ( gotowanie dużych ilości jedzenia)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomość systemu HACCAPUmiejętność pracy z młodzieżą w wieku 15-18 lat Umiejętność pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-08-04 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
Obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie i sprzedaż posiłków, punkt małej gastronomii, posiłki typu gyros, kebab, utrzymywanie porządku w lokalu;
"KAMAR"- PYDA KAMIL, GRYGIEL MAREK S.C. - 2019-05-09 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2018-06-18 - Skroniów (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Ratuszowa - 2016-05-16 - Gniezno (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE MARTINA CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-18 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Zielony Kuter- Stegna
Usługi Gastronomiczne Marcin Matuszek - 2019-05-27 - Stegna (pomorskie)
1/2 etatu; 8 zł netto / godz
TATTOO-PIZZA Marcin Ingielewicz - 2016-07-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
MICHAŁ ZAKRZEWSKI - 2016-05-12 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowanie śniadań, obiadokolacji i dań z karty
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2018-04-13 - Jurata (pomorskie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
tworzenie menu, zamówienia towarów, przygotowanie dań
TIME OUT MAŁGORZATA WĘGIEL - 2017-09-25 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Zielonka (mazowieckie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Zabrze (śląskie)
wykonywanie pizzy,przyjmowanie zamówień od klientów,wydawanie gootwych pizz.
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Łomża (podlaskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrołęka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-21 - Gdańsk (pomorskie)
Kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Chorzów (śląskie)
Umiejętność gotowania, kuchnia polska.
SMAT GASTRONOMIA Sylwia Machczyńska - 2019-05-06 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
prace pomocnicze przy transporcie wełny mineralnej; zgrzewanie materiałów izolacyjnych; układanie wełny; wykonywanie izolacji dachów płaskich; miejsce pracy na terenie calego kraju;
Poburski Dachtechnik Sp. z o.o. - 2018-03-09 - Opole (opolskie)
praca w gastronomii otwartej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie potraw od produktu surowego do gotowego, wydawanie potraw,dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Podgaje (wielkopolskie)