KUCHARZ Szczytno oferta pracy ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 2 IM. JĘDRZEJA ŚNIADECKIEGO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: wykonywnie różnego rodzaju potraw w opraciu o sprawdzone receptury;dekorowanie wyrobów kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców i wyrobów; przygotowywanie menu na specjalne uroczystości, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ, dbanie o czystość
Data publikacji: 2019-06-04
Lokalizacja: Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 2 IM. JĘDRZEJA ŚNIADECKIEGO
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Polska 18, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykonywnie różnego rodzaju potraw w opraciu o sprawdzone receptury;dekorowanie wyrobów kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców i wyrobów; przygotowywanie menu na specjalne uroczystości, przestrzeganie przepisów BHP i PPOŻ, dbanie o czystość
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczytno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczycieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczytno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2019
Data zakończenia pracy: 28.02.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 2 IM. JĘDRZEJA ŚNIADECKIEGO
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Adres pracodawcy:
Polska 18, 12-100 Szczytno, powiat: szczycieński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: pod adres podany przez pracodawcę
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: szczycieński
Gmina pracodawcy: Szczytno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczytno
Ulica pracodawcy: Polska
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczytnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.06.2019
Oferta pracy ważna do: 03.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 04.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 04.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4dbdc10d82d2544b3affa0ba41f08c4a
Podobne oferty pracy
Pomoc kuchenna
Usługi Ggastronomiczne i Handel Wierzbicka Renata - 2016-03-15 - Terka (podkarpackie)
Zgodnie z umową. Praca w Ropczycach ul. Mickiewicza 22
INNEN Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Ropczyce (podkarpackie)
przygotowywanie poisłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-05-10 - Lubin (dolnośląskie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-09-18 - Mielec (podkarpackie)
jw.
MIEJSKIE PRZEDSIĘBIORSTWO OCZYSZCZANIA W M. ST. WARSZAWIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Ryki (lubelskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowanie bufetu sałatkowego.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-20 - Gdynia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca na dwie zmiany od godz. 7 do 23. Wymagana dyspozycyjność, odporność na stres i dobre zdrowie. Praca w Nowym Sączu w Miasteczku Galicyjskim przy ulicy Lwowskiej 226. Praca również w weekendy.
Ośrodek Narciarsko Rekreacyjny "Rytro" sp. z o.o. - 2017-03-27 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowanie potraw w lokalu gastronomicznym, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych; przygotowanie i wypiek pizzy.
CITY FOOD Sebastian Synowiec - 2016-03-11 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowanie ciepłych i zimnych dań kuchni japońskiej
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2017-09-20 - Kraków (małopolskie)
Fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu. Kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy. Sprzedaż usług finansowych i ubezpieczeniowych.
"TERG" S.A. Media Expert - 2017-05-10 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PROWADZENIE KASY W PEŁNYM ZAKRESIE, PROWADZENIE BIEŻĄCEJ OBSŁUGI I EWIDENCJA SKŁADEK CZŁONKOWSKICH ORAZ ICH WINDYKACJA, WYSTAWIANIE FAKTUR SPRZEDAŻY, KOREKT, NOT KSIĘGOWYCH ITP, SPORZĄDZANIE UMÓW O DZIEŁO, ZLECENIA I RACHUNKÓW, ROZLICZANIE DELEGACJI, ROZLICZANIE KURSÓW, KONFERENCJI ITP, ROZLICZENIA Z ZUS, SPORZĄDZANIE PITÓW, WYMAGANIA:WYŻSZE EKONOMICZNE-KSIĘGOWE, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU PŁATNIK, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU FK SYMFONIA, DOŚWIADCZENIE W PRACY W KSIĘGOWOŚCI
OKRĘGOWA IZBA LEKARSKA - 2018-04-13 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Gliwice (śląskie)
gotowanie posiłków
AMB Gastro Sp.zo.o - 2016-09-23 - Teresin-Gaj (mazowieckie)
gotowanie w szpitlu ,obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie śniadań, dań obiadowych
PUH Marcin Ligenza - 2017-06-06 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego, kierowanie pracą podległych pracowników.
Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej ,,FEL-MED'' Sp. z o.o. - 2018-09-12 - Łódź (łódzkie)
Kuchnia polska, europejska.Praca w godzinach 14:00-22:00.Kontakt z pracodawcą: 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2017-04-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-11-09 - Sopot (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków zgodnie z kartami technologicznymi- dbanie o porządek na stanowisku pracy
Catermed S.A. - 2018-10-15 - Niemodlin (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców zgodnie z jadłospisem.Godziny pracy: 6:00-14:00 i od 10:30- 18:30
5 DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-23 - Funka (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie, wykończenie i wydawanie potraw. Praca: EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto - wynagrodzenie zależne od doświadczenia i umiejętności. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony.- Praca w dwunastogodzinnym systemie czasu pracy: 7:00-19:00 lub 9:00-21:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Min. 3 miesiące doświadczenia zawodowego na stanowisku kucharza. Mile widziana książeczka sanepidowska. Kontakt wstępnie telefoniczny (9:00-17:00) (Tel. 723-316-592) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. 3 Maja 30, 40-097 Katowice ---> EXPRESS KUCHNIA MARCHE GALERIA KATOWICKA) W GODZINACH 9:00-17:00.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2016-08-12 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrzadzanie potraw wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-12-14 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji. Miejsce wykonywania pracy Restauracja EUROPA Kruszyn ul. Morwowa 5. Praca w systemie dwuzmianowym od 08:00 do 16:00 i od 16:00 do 24:00.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2018-03-07 - Kruszyn (dolnośląskie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Sulechów (lubuskie)