KUCHARZ Szczecinek oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: WG STANOWISKA
Data publikacji: 2020-06-03
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: WG STANOWISKA
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecinek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3215
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.02.2020
Data zakończenia pracy: 21.12.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 6730009123
danePracodawcy_regon: 331347782
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Koszalińska 91, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
SKIEROWANIE - rpo/efs doposażenie stanowiska pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: szczecinecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3215
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szczecinek
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950262
Ulica pracodawcy: Koszalińska
Numer budynku pracodawcy: 91
Profil działalności pracodawcy: catering-gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|426
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 03.06.2020
Data dodania oferty pracy: 01.06.2020
Oferta pracy ważna do: 31.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 03.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3d30deb3d455fa8cdeba511e6fba6e76
Podobne oferty pracy
kreowanie menu oraz wszelkich ofert promocyjnych, utrzymanie wysokich standardów potraw, optymalizacja kosztów, tworzenie receptur, nadzór i kontrola nad przygotowaniem imprez okolicznościowych i firmowych
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2015-11-23 - Podlesice (śląskie)
przyrządzanie potraw zgodnie z aktualną kartą dań; umiejetnosć gotowania nowoczesnej kuchni sous vide
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE EKSPORT-IMPORT LEOKADIA WÓJCIK - 2017-04-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków w restauracji, dania ukraińskie. Praca w Krzywaczce.
TRENTO FOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-10 - Krzywaczka (małopolskie)
WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWEPRACODAWCA PROSI O PRZESŁANIE CV NA ADRES E-MAIL: osrodekwsparcia (at) interia.pl
OŚRODEK WSPARCIA DLA DZIECI MŁODZIEŻY I DOROSŁYCH W SZCZECINIE - 2018-02-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
wykształcenie bez znaczeniawymagane doświadczenie
"STEMSTAL" Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Sporządzanie potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń dostępnych w kuchni
Europrojekt Steffen Gulitz - 2019-03-20 - Karpacz (dolnośląskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
oferta stażu: sporządzanie pizzy, utrzymywanie na bieżącą czynności na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Piła (wielkopolskie)
- gotowanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-31 - Kraków (małopolskie)
Kucharz - przygotowywanie i wydawanie dań zgodnie z recepturą
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiejętności: gotowania potraw ukraińskich, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, znajomość ziół i innych produktów stosowanych w kuchni ukraińskiej, wykonywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)
obsługa, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Krotoszyn (wielkopolskie)
praca w pizzerii, może być do przyuczenia
Małgorzta Gostyńska "RESTAURACJA OZORKÓW"" - 2017-11-10 - Ozorków (łódzkie)
- przygotowanie dań z menu restauracji- utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych- obsługa uroczystości i imprez cateringowych- praca w przedziale godz. 12:00 - 01:00 ( także w dni wolne )
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Łódź (łódzkie)
Obsługa klienta i przygotowywanie potraw typu Fast Food
Firma Usługowo-Handlowa 'U Tomka' -Dorota Szczygieł-Smażalnia Kurczaków - 2019-05-21 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Wynagrodzenie od 10 zł/godz. netto - do ustalenia w zależności od kwalifikacji
Rybarczyk Arkadiusz F. H.U. Cafe "KAMELEON" - 2016-07-13 - Spytkowice (małopolskie)
Odkurzanie, zamiatanie, utrzymywanie w czystości sanitariatów, opróżnianie wkładów foliowych.
Hombre Service sp. z o.o. - 2020-06-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według receptur kuchni wschodniej, kontakt z dostawcami i klientami w jęzuku urdu i niemieckim.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Ozorków (łódzkie)
Praca przy przygotowywaniu posiłków według menu
ASC Group Joanna Starosta - 2018-06-25 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej i kebabów, składanie zamowień zagranicznych.Adres miejsca wykonywania pracy: 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki, ul. Ignacego Paderewskiego 4B lub 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki, ul. Ignacego Paderewskiego 2
HOSSIN AFZAL "JAYMA INTERNATIONAL" - 2019-12-06 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów.
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Cicha Góra (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK W KUCHNI, GRILLOWANIE MIĘSA, RYB, SMAŻENIE FRYTEK, ROBIENIE PIZZYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA W OSTATNICH 5 LATACHSTAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ, 140 GODZIN PRACY W MIESIĄCU, PRACA W GODZINACH: 12:00-18:00, 18:00-24:00, PRACA W WOLNE DNI
USŁUGI GASTRONOMICZNE ANTONIUS ADAMS - 2019-04-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizz i sushi, dbanie o jakość porządek, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Lębork (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Mońki (podlaskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI.RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, MINIMALIZOWANIE STRAT.DBANIE O ODPOWIEDNIĄ ESTETYKĘ POTRAW.UTRZYMYWANIE PORZĄDKU I HIGIENY W MIEJSCU PRACY.
EDU KUREK ALICJA - 2020-06-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)