KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: gotowanie posiłków dla dzieci i dorosłych
Data publikacji: 2020-10-20
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: gotowanie posiłków dla dzieci i dorosłych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: miesięczny
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3262
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2020
Data zakończenia pracy: 31.01.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: znajomość kuchni
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
danePracodawcy_nip: 852-25-09-706
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Młodzieżowe Biuro Pracy Szczecin
Adres pracodawcy:
Dworcowa 19, 70-206 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+ list motywacyjny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
danePracodawcy_kodPowiatu: 3262
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0977976
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: punkt gastronomiczny
danePracodawcy_nrKraz: 512001
Oferta zgłoszona przez: Młodzieżowe Biuro Pracy Szczecin
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.10.2020
Oferta pracy ważna do: 03.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ea9d66f016baf168d57fd92d477cbf2b
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-09-19 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Znajomość potraw kuchni domowej.
"POLONEZ" Hotel-Bar Jan Hara - 2017-11-27 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie , wstępna obróbka warzyw i mięsa,przygotowywanie dań zgodnie z recepturą, dbanie o jakość i wygląd potraw,dbanie o czystość na stanowisku
XO BURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-06-21 - Gdynia (pomorskie)
- badanie jakości surowego materiału do produkcji, - kontrola jakości wyprodukowanej folii przezroczystej i metalizowanej, - badanie fizyko-chemicznych właściwości folii, - testowanie chemikaliów używanych do produkcji folii, - dbanie o aparaturę kontrolno-pomiarową, - tworzenie raportów, prowadzenie dokumentacji kontroli oraz audytów, - terminowa komunikacja ze wszystkimi działami.
FLEX FILMS EUROPA Sp. z o.o. - 2017-02-24 - Września (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw orientalnych oraz gotowanie w kuchni orientalnej
COPIAK JAROSŁAW Firma SHARK - 2017-07-28 - Kraków (małopolskie)
praca w systemie 2/2 w godzinach 9:00-21:00, praca również w weekendy , praca w kuchni ,znajomość kuchni polskiej i zasad HCPP
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. zo.o Spółka Komandytowa - 2016-05-13 - Wrocław (dolnośląskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samokontrola jakości przygotowywanych posiłków, poprzez próbowanie potraw w różnych fazach ich przygotowania, dbanie o walory estetyczne i smakowe posiłków, właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP, znajomość stosowanych norm żywienia, przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
- szkolenie BHP i ppoż.- zapoznanie z regulaminem pracy, regulaminem organizacyjnym i z przepisami dot. ochrony danych osobowych, tajemnicy służbowej- poznanie środowiska obszaru działania- pomoc w przeprowadzaniu wywiadów środowiskowych, a także wspomaganie osób i rodzin wymagających pomocy - obsługa programów komputerowych, prowadzenie dokumentacji pracy- pomoc przy obsłudze interesantów- prowadzenie spraw administracyjnych w zakresie postępowań w sprawach świadczeń
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Nowe Miasteczko (lubuskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem oraz stosowną recepturą,- porcjowanie i wydawanie posiłków o wyznaczonych godzinach,- utrzymywanie czystości, porządku na stanowisku pracy oraz zasad higieniczno-sanitarnych,- obróbka wstępna warzyw, owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków,- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych.
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2020-09-03 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Rzetnia (wielkopolskie)
Gastronomia - przygotowanie i wydawanie posiłków ceipłych i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia włoska. Praca na 2 zmiany w godz. 14-22.00 (poniedziałek - czwartek) lub 16-24.00 (weekend) w Bielsku-Białej.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych poniżej 30 roku zycia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Bielsko-Biała (śląskie)
Pieczenie, gotowanie, przygotowywanie potraw, rozdzielanie pracy pomiędzy pracowników kuchennych, nadzór nad przestrzeganiem przepisów BHP w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-07-09 - Osłonino (pomorskie)
sporządzanie dań kuchni polskiej, znajomość techniczna gotowania oraz BHP w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-07-04 - Karłów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
bezpośrednia obsługa klienta; obsługa kasy fiskalnej; zatowarowanie sklepu; kontrola dat przydatności; dbałość o ekspozycje towaru; przygotowywanie promocji; dbałość o porządek na magazynie
TESCO POLSKA SP Z O O - 2016-04-27 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej według oryginalnych receptur od surowca do gotowych produktów.
kontakt przez PUP - 2020-07-07 - Zduńska Wola (łódzkie)
Obsługa klientów na stoisku mięso-wędliny, ekspozycja i zatowarowanie lady serwisowej, sprawdzanie terminów ważności produktów, dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy.
STOKROTKA Sp. z o.o. - 2020-05-19 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
ref. wynagrodzenia dla osób do 30 r.ż. przygotowywanie śniadań dla gosci hotelowych i wydawanie na "szwecki"stół, za
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- wykonywanie prac manualnych przy linii produkcyjnej- obsługa maszyn- kontrola jakościowa produktów
kontakt przez OHP - 2016-04-14 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2018-01-04 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Praca na produkcji
"Cedrob" S.A. - 2016-07-13 - Niepołomice (małopolskie)
Nauczyciel wychowania przedszkolnego prowadzi pracę opiekuńczo-wychowawczo-dydaktyczną nad grupą dzieci w wieku 3-4 lata; dba o bezpieczeństwo i zdrowie dzieci; współpracuje z rodzicami; tworzy warunki wspomagające rozwój dziecka, jego uzdolnień i zainteresowań.
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE JEŻYK - 2017-10-19 - Latchorzew (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
RESTAURACJA "JAN" H. J. N. Pawełoszek Sp. Jawna - 2020-06-30 - Bełchatów (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE RÓŻNORODNYCH DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Gościniec " Nad Wartą" Teresa Krajewska - 2019-11-25 - Uniejów (łódzkie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-10-23 - Zgierz (łódzkie)