KUCHARZ Szałsza oferta pracy OCTAGON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 24 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: najlepiej kierunkowe bądź doświadczenie zawodowe ; praca w restauracji Zodiak; miejsce pracy: Szałasza; praca po 12h dwa dni potem dwa dni wolnego
Data publikacji: 2019-07-08
Lokalizacja: Szałsza (śląskie)
Pracodawca: OCTAGON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 42-677 Szałsza, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: najlepiej kierunkowe bądź doświadczenie zawodowe ; praca w restauracji Zodiak; miejsce pracy: Szałasza; praca po 12h dwa dni potem dwa dni wolnego
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 24 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto/ 16 zł netto/h
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szałsza
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tarnogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbrosławice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 24 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
OCTAGON SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
-, 42-677 Szałsza, powiat: tarnogórski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty po uzgodnieniu telefonicznym z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: tarnogórski
Gmina pracodawcy: Zbrosławice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szałsza
Ulica pracodawcy: -
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.07.2019
Oferta pracy ważna do: 07.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c3f929e4b310a07e4802b250c99d9635
Podobne oferty pracy
obsługa numerycznych maszyn frezujących CNC, przygotowanie i uzbrojenie obrabiarek CNC, ustawianie detalu na maszynie, kontrola jakości w procesie wytwarzanego produktu, ścisła współpraca z działem technologicznym
"Printex" UE s.c. Jerzy Śliwko, Piotr Maciejczuk, Andrzej Śleszyński - 2017-01-20 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2018-06-18 - Skroniów (świętokrzyskie)
Wg stanowiska, praca w Ośrodku Wczasowym Wanta - Zakopane, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach dziennych i nocnych, co drugi dzień - pon.-piąt.8:00-17:00-8:00, sob.-niedziel. 8:00-20:00-8:00
Tatrzańska Agencja Rozwoju Promocji i Kultury - Zakopane - 2017-10-10 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Handlowe "LECH-POL" Teresa Dydyna Darłowo ul. O.D. Tynieckiego 43 - 2017-02-01 - Darłowo (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków dla ok. 50 osób
Dom Wczasowy "Victoria", Restauracja "Victoria" Ewa Zamiara - 2016-03-30 - Krynica Morska (pomorskie)
Zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem.Praca w godz. od 7:30 do 15:30.Miejsce wykonywania pracy: siedziba pracodawcy.
Ogólnokształcąca Szkoła Baletowa - 2018-10-19 - Łódź (łódzkie)
obsługa klienta, przygotowywanie posiłków z menu lokalu (dania kuchni indyjskiej), dbanie o czystość.
AZ-DIL KEBAB IBRAHIM ÇAGRIBAY - 2019-04-18 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie dań, półproduktów obróbka surowców dbałość o czystość na stanowiskach pracy
Pizzeria Banolli logistyka - 2016-09-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie dań białoruskich (bliny, zaguby, cziburyki itp.). Przygotowanie dań śródziemnomorskich (szaszłyki, sałatki z owoców morza, doner kebab).
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Łomża (podlaskie)
- przyrzadzanie posiłków wg jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - współpraca z intendentem w zakresie sporządzania jadłospisów - prawidłowe porcjowanie i wydawanie posiłków o określonych godzinach - przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urządzeń kuchennych - wykonywanie czynności związanych z systemem HAACCP
Zespół Wczesnej Edukacji Nr 1 - 2018-09-17 - Gdynia (pomorskie)
Sporządzanie asyrtymentu potraw i napojów z surowców i półproduktów spozywczych w oparciu o receptury gastronomiczne.Umowa na czas próby na 3 miesiące - po okresie próbnym umowa na czas nieokreślony.Mile widziane doświadczenie zawodowe i aktualna książeczka zdrowia - w razie potrzeby pracodawca opłaci badania.Praca na dwie zmiany od 9.00 do 21.00.
PRZEDSIĘBIORSTWO SPOŁECZNE SANLENTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-28 - Jarosław (podkarpackie)
Zakres pracy właściwy dla stanowiska kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Nowy Targ (małopolskie)
umiejętności mile widziane: przygotowywanie klusek, pierogów, surówek, sosów, sałatek, Znajomość receptur i gotowania,wydawanie dań z karty menu, praca w godz.10-18 lub 13-21
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej w restauracji w galerii handlowej.
''POLAKOWSKI M1'' S.C. Adam Sergiusz Galos, Paweł Cisowski - 2016-01-12 - Kraków (małopolskie)
Obsługa klienta, przyjęcie i wykładanie towaru, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie czystości w sklepie.
Spółdzielcza Agrofirma Witkowo - 2018-03-15 - Barlinek (zachodniopomorskie)
sprzedawca - kasjer
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z karty menu, wyrób pierogów oraz produktów garmażeryjnych
"IGNACY POLAŃSKI" FPHU sc B.POLAŃSKI, D.PLUTA, A.WARESIAK - 2016-11-24 - Zubrzyca Górna (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, - Dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw, - Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności, - Serwowanie posiłków, - Utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Oferta dostępna w sali G.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Wrocław (dolnośląskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
Samodzielna funkcja kucharza. Zamawianie towarów spożywczych. Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Niepubliczne SMERFY Elżbieta Krupa - 2016-02-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie dań z menu, obsługa gości.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja Piekielna Kuchnia sp. cywilna - 2019-06-07 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
sprzedaż towarów, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Świdnica (dolnośląskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, składanie zamówień u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Prace biurowe, obsługa urządzeń biurowych, programów komputerowych, pomoc przy realizacji bieżących zadań komórki.Departament Skarbnika Miasta Referat Podatków i OpłatGodziny pracy: pn-czw 7.30-15.30, pt 7.30-14.30
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej - ormiańskiej; znajomość przepisów kuchni ormiańskiej; znajomość przepisów kuchni ormiańskiej; dobór i obróbka surowców do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy. Nadzór nad jakością serwowanych potraw.Umowa zlecenie około 80h w m-cu
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań kuchni śródziemnomorskiej (krewetki) zgodnie z powierzonym przepisem, utrzymanie czystości w miejscu pracy.- Wynagrodzenie: 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 2 lata. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 10:00-22:00 + praca w dni wolne: niedziela i święta. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jak kucharz w przygotowywaniu dań kuchni śródziemnomorskiej (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 5 lat). Wymagana umiejętność gotowania. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-01-09 - Michałowice (małopolskie)