KUCHARZ Szalejów Górny oferta pracy DOM OPIEKI SIÓSTR ŚW. JADWIGI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla grupy 50 osób(śniadanie, 2-daniowy obiad, kolacja). Dbanie o porządek i czystość na stanowisku pracy oraz sprzęt i urządzenia gastronomiczne.
Data publikacji: 2020-05-26
Lokalizacja: Szalejów Górny (dolnośląskie)
Pracodawca: DOM OPIEKI SIÓSTR ŚW. JADWIGI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:57-300 Szalejów Górny 10, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie posiłków dla grupy 50 osób(śniadanie, 2-daniowy obiad, kolacja). Dbanie o porządek i czystość na stanowisku pracy oraz sprzęt i urządzenia gastronomiczne.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szalejów Górny
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kłodzko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: DOM OPIEKI SIÓSTR ŚW. JADWIGI
danePracodawcy_nip: 8831783960
danePracodawcy_regon: 040016850
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
57-300 Szalejów Górny 10, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: kłodzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0208
Gmina pracodawcy: Kłodzko
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szalejów Górny
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0853040
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 27.05.2020
Oferta pracy ważna do: 25.06.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 26.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?38ccae26d607c6c2d709e2dd3ab65ceb
Podobne oferty pracy
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, przygotowywaniu potraw.Kontakt z pracodawcą: ul. Legnicka 158, 54-206 WROCŁAW, tel.: 071-351-51-62 lub CUKIERNIAWOLAK (at) WP.PL
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR KUCHNI NEPALSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICZNYCH.
DARUL KEBAB Wiktoria Kinga Kalinoczkin - 2019-08-30 - Dęblin (lubelskie)
przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2019-12-27 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-01-25 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
gotowanie 3 posiłków dla 75 dzieci w przedszkolu, mycie naczyń, przygotowywanie produktów do gotowania
Zespół Szkół Gminnych im. Marii Skłodowskiej-Curie w Łapczycy - 2019-05-20 - Łapczyca (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia, godziny pracy: 12.00- 22.00
The William Wallace whisky bar & burger Anna Gojżewska - 2017-10-31 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie pizzy i innych potraw z karty menu.
Pizza Tomato Anna Żuraw - 2017-12-21 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chińskiej, opracowywanie nowych dań i jadłospisów według receptur i przepisów kuchni chińskiej.
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA STEFAN STASIOŁEK - 2016-06-10 - Gdańsk (pomorskie)
Wymagane min. 5 lat doświadczenia w ww. zawodzie. Praca na terenie Rybnika i okolic - transport zapewnia pracodawca. Kontakt z pracodawcą osobisty lub telefoniczny.
BAG-BUD ANDRZEJ GOLUCH - USŁUGI BUDOWLANO-MONTAŻOWE - 2019-02-28 - Rybnik (śląskie)
planowanie produkcji i ustalenie asortymentu produkcji, sporządzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, przyjmowanie surowców do produkcji i dokonywanie ich oceny, przeprowadzanie jadłospisów i prawidłowe zestawienie potraw, nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami, obowiązującymi recepturami i ich wymogami sanitarnymi w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych, wprowadzenie i sporządzenie nowych potraw wg nowych (własnych) receptur i przepisów, przygotowanie personelu do wprowadzenia nowych wyrobów i nowoczesnego sprzętu technicznego, nadzorowanie wydawania potraw z kuchni, prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo-technologicznych), organizowanie i nadzorowanie pracy w kuchni, dbanie o aktualne badania lekarskie profilaktyczne i sanitarno-epidemiologiczne własne oraz pracowników, odpowiedzialność za naczynia i sprzęt kuchenny, Kontrole czystości naczyń stołowych i sprzętu kuchennego zgodnie z wymogami sanitarnymi
Lubuska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy - 2020-02-10 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw i napojów, utrzymanie czystości
CATERMED SA - 2015-12-18 - Łódź (łódzkie)
-Produkcja zup, 2-dań i przekąsek-Praca jednozmianowa 6:00-14:00-Do wynagrodzenia zasadniczego premia,-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2018-07-06 - Tczew (pomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany od 07.00 do 20.00praca: Zajazd w Partyni
Firma Handlowo-Usługowa Monika Mądel - 2020-03-05 - Partynia (podkarpackie)
sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MIELNIE - 2018-11-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
asystowanie podczas zabiegów, obsługa pacjenta, kontakt drogą e-mail: k.czapracka (at) pozytron.pl , doświadczenie zawodwe min. 2 lata
NZOZ POZ-DENT Gabinety Stomatologiczne Monika Kucza-Ginter POZYTRON Radiologia w Medycynie - 2018-10-10 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygototywanie i gotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2013-10-11 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2018-10-11 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
-przygotowanie stanowiska pracy-przygotowanie posiłków-wydawanie posiłków-sprzątanie stanowiska pracy
ABL Sp. z.o.o Restauracja "Park" w Morągu - 2018-07-20 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Produkcja wędlin
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Lech Pniewski - 2017-09-25 - Cielęta (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
pracownik produkcji kanapek
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami sieci KOKU SUSHI
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Legnica (dolnośląskie)
zgodnie z charkterystyką pracy
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HANIA" - 2018-10-01 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji wg określonych standardów, estetyczne i eleganckie prezentowanie dań, dbałość o najwyższy poziom świadczonych usług, nadzorowanie serwowanych dań.
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2017-03-23 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
J.K. TRADE Jacek Kostański - 2017-07-21 - Prudnik (opolskie)
Operator ładowarki
Juropol Jerzy Poloczek - 2016-12-13 - Bytom (śląskie)
Przygotowanie śniadań i kolacji, gotowanie obiadów dla dzieci i gości hotelowych, przygotowanie posiłków na spotkania okolicznościowe (chrzciny, komunie, spotkania rodzinne i biznesowe).
Diecezjalny Dom Formacyjny DDF w Nysie - 2018-12-20 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemińska - 2016-05-24 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)