KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie.Utrzymanie czystości i porzadku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Data publikacji: 2018-11-22
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piastowska 55, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie.Utrzymanie czystości i porzadku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + wysługa+premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.11.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Praca na podobnym stanowisku pracy.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Piastowska 55, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Piastowska
Numer budynku pracodawcy: 55
Profil działalności pracodawcy: Ośrodek szkolno wychowawczy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.11.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Układnie współnie ze starszym intendentem jadłospisów dekadowych. Przygotowywanie posiłków zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia młodzieży szkolnej. Racjonalne gospodarwowanie powierzonymi produktami otzymanymi od intendenta. Dbanie o właściwą jakość i ilość przygotowywanych posiłków oraz o ich wartość kaloryczną. Wydawanie posiłków o wyzanczonej godzinie. Przygotowywanie próbek żywnościowych. Kierowanie całokształtem pracy w kuchi. mycie naczyń kuchennych i stołowych. Utrzymywanie czystości w kuchni, zmywalni, wydawalni, magazynach oraz stołówce. Znajomość oraz przestrzeganie wszystkich instruckcji sporządzonych na potrzeby kuchni. Wykownywanie badań profilaktycznych, udział w szkoleniach bhp i p/poz.jedna zmiana, umowa na okres próbny, później określony z możliwością zatrudnienia na czas nieokreślony.Kontakt z pracodawcą: 71 798 67 19 wew.111
Gimnazjum nr 28 - 2017-06-09 - Wrocław (dolnośląskie)
CZYNNOŚCI ZWIĄZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI ŻYWNOŚCI
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-05 - Polkowice (dolnośląskie)
wykształcenie min. podstawowe, doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane, aktualna książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia, obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, dbanie o estetyczny wyglą i ekspozycję towarów, obsługa klientów, praca na stanowisku mięsnym, dbanie o czystość i porządek na markecie, praca w zespole
Dino Polska S.A. - 2015-12-15 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
- przygotowywanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowanie sałat, sosów, mięs i innych dań
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Tarnów (małopolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
Bar TAWERNA s.c. Marianna Piekarska, Arkadiusz Piekarski - 2017-03-15 - Dobre Miasto (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, przygotowywanie surowców wtórnych, utrzymywanie porządku w miejscu pracy. Praca 40godz./tyg
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE INTEGRACYJNE SIÓSTR RODZINY MARYI - 2017-06-14 - Brwinów (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
PHU "ALPOL" s.c - 2016-07-05 - Rochna (łódzkie)
Kuchnia polska , gotowanie potraw , wydawanie posiłków, imprezy okolicznościowe. Praca w Czechowicach-Dziedzicach w równoważnym systemie pracy. Umowa na okres próbny 3 m-ce.
Arch&Decor s.c - 2018-06-20 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-05-24 - Krępsko (wielkopolskie)
obróbka i przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pizzy, dań obiadowych, Fast-food-ów
Pizzeria "Malaga" Alicja Olak - 2017-05-19 - Cewice (pomorskie)
wytwarzanie elementów z tworzyw sztucznych, polerowanie, szlifowanie , laminowanie, przygotowanie wyrobów do wysyłki
"GP PEOPLE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-06 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE MŁODOCIANEGO DO ZAWODU
kontakt przez OHP - 2018-08-31 - Zielona Góra (lubuskie)
praca związana z przygotowaniem dużej ilości dań dla pensjonariuszy DPS, samodzielne prowadzenie kuchni pod okiem szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Chorzów (śląskie)
Sporządzanie pizzy, obsuga klienta bezpośrednia i przyjmowanie zamówień przez telefon, obsługa kasy fiskalnej. Praca w godz. 10-18, 15-23.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Wyszków (mazowieckie)
Praca w godzinach od 07 30 do 15 30. Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakosci potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu.
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2018-10-23 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie potraw w kuchni orientalnej, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.Wymagania dot. kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności: znajomości technologii przygotowania potraw w kuchni orientalnej; doświadczenie zawodowe min. 3 lata. Miejsce wykonywanie pracy w Lublinie.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie potarw kuchni wietnamskiej , koordynowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami oraz przy uwzględnieniu kosztów produkcji
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o. - 2015-11-26 - Przyłęków (śląskie)
wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych środków do spożycia w zakładzie żywienia
Dom Pomocy Społecznej w Kozarzach - 2016-05-24 - Ciechanowiec (podlaskie)
- przygotowywanie dań kuchni śląskiej;- utrzymywanie czystości na stanowisku pracyPraca od pon. do nd. od 12:00-20:00
Waluś Mieczysław P.H.U. AMAG - 2018-10-16 - Wodzisław Śląski (śląskie)
- pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych-obróbka wstępna surowcówwykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Gorlice (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja dań gotowych.Wymagane min. 1 rok doświadczenia.
Catering SULEJ Marek Sulejewski - 2016-05-13 - Dębe Wielkie (mazowieckie)
obsługa i nadzór urządzenia do obszywania rygi,porcjowanie surowców,dobieranie odpowiednich rygli,kontrola jakości wykonywanych rygli,obsługiwanie maszyny do zycia stębnówki Adler,dobueranie materiałów tapicerskich,konserwowanie obsługiwanych maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2016-05-24 - Sulęcin (lubuskie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebabów, zapiekanek, sałatek oraz przy przygotywowaniu kurczaków z rożna. Utrzymanie czystości w barze i wokół niego. Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Straszyn (pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ogólna praca w kuchni. System równoważny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca również w dni wolne. Umowa na okres próbny 3 m-ce
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2018-03-19 - Śmiłowo (wielkopolskie)