KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy Karczma WRAZIDLOK Jacek Wojdyło

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw przeznaczonych dla restauracji
Data publikacji: 2019-03-08
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: Karczma WRAZIDLOK Jacek Wojdyło
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw przeznaczonych dla restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: p
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Karczma WRAZIDLOK Jacek Wojdyło
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
44-144 Nieborowice, powiat: gliwicki, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: gliwicki
Gmina pracodawcy: Pilchowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nieborowice
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2019
Oferta pracy ważna do: 08.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ GDAŃSKI URZĄD PRACY. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO SPOŻYCIA NA MIEJSCU I NA WYNOS (KATERING)
ABC-MULTISERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
Opis stanowiska:-naprawy, konserwacja i utrzymanie w ruchu maszyn i urządzeń,-przeprowadzanie przeglądów technicznych maszyn i urządzeń,-analizowanie przyczyn i usuwanie skutków awarii maszyn i urządzeń.-Praca na produkcji (3 zmiany, 8 godzin dziennie),-Możliwość zatrudnienia w pełnym / niepełnym wymiarze czasy pracy,-Wynagrodzenia podstawowe, -System premiowy,-Po okresie próbnym możliwość przedłużenia umowy,-Dofinansowanie przejazdu z kierunku Gniew oraz z Pruszcza Gdańskiego,-Dofinansowanie do karty MultiSport,-Świadczenia urlopowe oraz świąteczneOsoby zainteresowane proszone są o przesłanie CV na adres:magdalena.kosecka (at) belbal.comCV można również zostawiać na ochronie przed wejściem na teren zakładu.
MBF SP. Z O.O. - 2018-08-06 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni bengalskiej, utrzymanie porządku na miejscu pracy.Miejsce pracy: Elbląg.Okres zatrudnienia 3 lata. Godziny pracy do uzgodnienia - lokale firmy czynne całodobowo.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2015-12-21 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Rozwożenie towaru. Praca na terenie Małopolski.
Biskup- Zacharska Joanna Aśkowe Specjały - 2017-09-29 - Mucharz (małopolskie)
Praca w kuchni, pomoc przy cateringu, imprezy okolicznościowe.Wykonywanie zadań zleconych przez pracodawcę.
Spółdzielnia Socjalna "WSPÓLNA" - 2017-09-22 - Lubaczów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków wg jadłospisu, porcjowanie produktów spożywczych.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2019-01-24 - Nowa Dęba (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Ryki (lubelskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Żyrardów (mazowieckie)
-Przygotowywanie miejsca pracy-Wytwarzanie pizzy-Dbałość o porządek i czystość-Krojenie produktów-Przygotowywanie półproduktow i potraw
Gościniec Wiecha spółka cywilna - Celejewscy, Romański - 2018-11-06 - Złotokłos (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, dbanie o najwyższą jakość i smak wszystkich potraw, porcjowanie, dekorowanie i ich wydawanie.
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2017-05-30 - Jasło (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
- Przyrządzanie posiłków; przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru w raportach żywieniowych i dbanie o racjonalne ich zużycie; prowadzenie magazynu podręcznego; branie udziału w uzgadnianiu jadłospisów; przestrzegać zasad technologii i estetyki oraz przepisów higienicznych, dyscypliny, BHP i ppoż., także wynikających z realizacji systemu HACAP.- Wynagrodzenie: 1928 zł brutto (oraz dodatek za wysługę). Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony - 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 06:00-14:00. Doświadczenie nie jest wymagane. Wymagane umiejętności związane z wykonywanym zawodem kucharza. Kontakt osobisty (ul. Rybnicka 1, 40-038 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32 256-11-49) w godz.: 9:00-15:00 lub e-mail: przedszkole35 (at) poczta.fm
Miejskie Przedszkole nr 35 - 2016-07-15 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw tj. obiady, zupy, pizza i inne.Praca w Kiełpinie ul. Szkolna 1 na 1/2 etatu. Kontakt tel. 501-324-403
Trójmiejska Wypożyczalnia Maszyn Sp. z o.o. - 2016-02-18 - Kiełpino (pomorskie)
Zgodny
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE KRZYSZTOF KRZYŻANOWSKI - 2016-11-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw z półproduktów, utrzymanie miejsca pracy w czystości
PROTEC PIOTR DĘBSKI - 2016-02-03 - Tychy (śląskie)
- UKŁADANIE JADŁOSPISÓW,- PRZYRZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z ZATWIERDZONYM JADŁOSPISEM,- PORCJOWANIE POTRAW I WYDAWANIE POSIŁKÓW,- ODBIERANIE PRODUKTÓW Z MAGAZYNU ŻYWANOŚCIOWEGO, - DBANIE O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ W TRAKCIE PROCESU PRODUKCYJNEGO,
Zespół Szkół Nr1- Gimnazjum i Liceum im. Ks. Piotra Skargi - 2018-12-03 - Szamotuły (wielkopolskie)
Praca jako kucharz w restauracji tajskiej w centrum miasta. Przygotowanie samodzielnie warzyw oraz mięs a następnie gotowanie tajskich dań. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem się do prawidłowego korzystania z maszyn gastronomicznych i narzędzi, Praca na umowę zlecenie, ok. 160 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność do pracy cały tydzień w godz. 9:00-24:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w godz.7.00-19.00, możliwość zapewnienia wyżywienia i zakwaterowania
OŚRODEK REHABILITACYJNO-WCZASOWY "SŁOWINIEC" - 2017-09-26 - Poddąbie (pomorskie)
konserwacja i naprawy infrastruktury technicznej
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Matczyn (lubelskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJPRZYGOTOWYWANIE LISTY ZAKUPÓW, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UTRZYMANIE PORZĄDKU NA STANOWISKU PRACY, PRZYGOTOWYWANIE MENU, JADŁOSPISUWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIAPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków wg receptury, dbanie o wizerunek potraw oraz organizacja pracy na stanowisku
PAWEŁ BURY - 2017-11-29 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni brazylijskiej, dbanie o porządek
Izabella Wiśniowska - 2016-08-19 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków kuchni ukrainskiej
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
KUCHARZ- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓWWYMAGANE WYKSZTAŁCENIE: ŚREDNIEUMIEJĘTNOŚĆI: GOTOWANIE, KLEJENIE PIEROGÓWDOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE: MINIMUM PÓŁ ROKUWYNAGRODZENIE: 2250ZŁ BRUTTOGODZINY PRACY: 8-16PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
WIARUS ANNA FIEREK - 2019-03-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Radom (mazowieckie)