KUCHARZ Stronie Śląskie oferta pracy STROŃSKI PARK AKTYWNOŚCI "JASKINIA NIEDŹWIEDZIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 20 - 22 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie posiłków zgodnie z zamówieniem. Wydawanie posiłków. Przestrzeganie procedur.
Data publikacji: 2020-08-27
Lokalizacja: Stronie Śląskie (dolnośląskie)
Pracodawca: STROŃSKI PARK AKTYWNOŚCI "JASKINIA NIEDŹWIEDZIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 20 A, 57-550 Stronie Śląskie, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie posiłków zgodnie z zamówieniem. Wydawanie posiłków. Przestrzeganie procedur.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 20 - 22 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stronie Śląskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stronie Śląskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 20 - 22 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie zawodowe mile widziane.
Nazwa pracodawcy:
STROŃSKI PARK AKTYWNOŚCI "JASKINIA NIEDŹWIEDZIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 8811486555
danePracodawcy_regon: 021568307
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Kościuszki 20 A, 57-550 Stronie Śląskie, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: kłodzki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0208
Gmina pracodawcy: Stronie Śląskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Stronie Śląskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0984545
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 20 A
Profil działalności pracodawcy: Działalność obiektów sportowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 27.08.2020
Oferta pracy ważna do: 26.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 27.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?89fef8a7e89ab33f64f48f5231dd3ac8
Podobne oferty pracy
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2016-06-22 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Praca w Restauracji Dębickiej. Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
FORTE Paweł Nykiel - 2020-08-14 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie posilków, ustalanie menu
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2017-12-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Kucharz
Dorota Lipa"Przystań u Lipy" Restauracja Manhattan - 2018-03-14 - Jordanów (małopolskie)
Ustalanie karty menu, przygotowywanie posiłków.Wymagania: wykształcenie kierunkowe, doświadczenie w pracy na ww. stanowisku.
Hotel Spa LASKOWO Katarzyna Pokorska - 2018-04-18 - Jankowice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, deserów.
EUROPROJEKT STEFFEN GULITZ - 2019-05-24 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni sanatorium
PRZEDSIĘBIORSTWO UZDROWISKOWE "USTROŃ" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustroń (śląskie)
przygotowanie ciepłych posiłków oraz zimnych przekąsek
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Oborniki (wielkopolskie)
Wykształcenie podstawowe; doświadczenie zawodowe; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice-Sośnica
RESTAURACJA DOMEK SMAKÓW Dariusz Jaskólski - 2018-03-27 - Gliwice (śląskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej. Dopilnowanie porządku w kuchni.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok. Zlecenie wykonywane 40 godzin tygodniowo.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lat na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość kuchni polskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Katowice (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Skarszewy (pomorskie)
zarządzanie zespołem podczas swojej zmiany, przygotowywanie własnych dań oraz pizzy
PARUM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie pizzy od surowca do gotowego produktu. Przygotowanie sałatek, dań obiadowych wg receptur ukraińskich i rosyjskich uwzględniając użycie odpowiednich przypraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
obsługa klienta, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie produktu do produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, gotowanie samodzielnie.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE "RAM" PAULINA BARAN - 2018-03-28 - Zagnańsk (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, ustalenia wzorca doprawiania i czasu przygotowania dań
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2018-02-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie ciasta do pizzy i pólproduktów w kuchni, przygotowywanie dań dla klientów
"ŁUBU DUBU" S.C - 2016-07-25 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie potraw, dekorowanie przed podaniem, serwowanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, terminala
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Zblewo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
DONER KEBAP " SIDE-ALANYA" ÖMER DEMIR - 2019-06-12 - Darłowo (zachodniopomorskie)
załadunek i rozładunek, transport towaru i układanie na regałach wysokiego sładowania
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
PIRAMIDA sp. z o.o. - 2015-11-25 - Tychy (śląskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Damasławek (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie średnie, min. rok doświadczenia, znajomość przepisów prawa w określonej dziedzinie, odporność na stres, umiejętność pracy w zespole, umiejętność pracy pod presją czasu, odpowiedzialność, sumienność. Ogólny zakres obowiązków: obsługa kadrowa pracowników, realizacja procesów personalnych w zakresie zatrudniania, zmiany warunków, rozwiązywania umów o pracę, świadectw pracy, prowadzenie pełnej dokumentacji kadrowej. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub e-mailowy: kadry (at) biuro-strzalka.pl
KADRY I BHP STRZAŁKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-08-21 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków wg zlecenia z wyszczególnieniem diet. Podejmowanie z magazynu artykułów spożywczych po stwierdzeniu miary i wagi oraz w porozumieniu z kuchmistrzem szefem kuchni jakości towaru.
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Jawor (dolnośląskie)
Praca w charakterze kucharza. Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-07-07 - Racibórz (śląskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), przygotowywanie półproduktów i produktów o przypraw; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie estetyczne, wydawanie wyrobów kulinarnych, zmywanie naczyń, utrzymanie czystości ne bieżąco na stanowisku pracy. Praca na umowę zlecenie, ok. 150 godzin pracy miesięcznie; dyspozycyjność do pracy caly tydzień w godz. 16:00-2:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie - kuchnia polska (garmażerka)
Ewa Nanke Sklep mięsno - wędliniarski "PIGI" - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Grodków (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)